Er langdistanceforhold gode? (Svar fra en LDR-overlevende)

er langdistanceforhold gode

Det er nemt at antyde, at langdistanceforhold er hårdt arbejde, men selvom det er rigtigt, behøver denne type forhold ikke at være dårlige.

Men hvad gør dem gode?

Her finder du flere ideer, der forklarer, hvordan et langdistanceforhold kan fungere , og hvorfor de faktisk kan være en god oplevelse.

Usikkerhedens begyndelse

usikkerhed langdistanceforhold godt overblik

Hvis du ikke har nogen erfaring med at være en del af et langdistanceforhold, så vil du ikke have en klar forståelse af den stress, der følger med.

Det er normalt for et par at have bekymringer om deres forhold, når der er så mange kilometer imellem dem. Det betyder dog ikke, at forholdet er dødsdømt fra dag ét.

Så længe der er en neutral forståelse af situationen mellem parret, så er der noget at bygge videre på.

I de tidlige stadier af forholdet er der mulighed for, at enten den ene eller måske begge personer begynder at tvivle på forholdets fremtid.

Det er afgørende at vide, at så snart et par kan komme igennem denne særlige tid, vil tingene blive sædvanlige, og forholdet vil begynde at blomstre , så længe begge mennesker er på samme side .

Den bedste måde at håndtere dette tidlige stadie på er at blive ved med at tale med hinanden og undgå at komme i unødvendige skænderier. Den vigtigste ting at have i tankerne er at huske, hvorfor sådanne forhold begynder i første omgang.

Hvis der er kærlighed og beslutsomhed, vil forholdet vokse selv med afstanden .

Få det bedste ud af et hårdtarbejdende forhold

hårdtarbejdende forhold ldr god udsigt

Det er ingen hemmelighed for nogen om, hvor meget hårdt arbejde der ligger i et langdistanceforhold. Hvis der ikke er kærlighed fra begyndelsen, så kan det simpelthen ikke fungere.

Begge medlemmer skal være lige besluttede lige fra den allerførste dag. Hvis der er en ensartet beslutsomhed, er der ingen grund til , at forholdet skulle mislykkes . For at få det bedste ud af denne situation og gøre det til en god oplevelse, så find altid tiden til at tale med hinanden.

Vi er heldige, at vi er i en æra, hvor det er nemmere at være i den slags forhold, fordi der med dagens teknologi er værktøjer som Skype og Facetime, der giver os mulighed for at kontakte hinanden mere frit.

I begyndelsen er det vigtigt at planlægge en tidsplan for de bedste tidspunkter at ringe til hinanden på. Hvis to personer er i forskellige tidszoner, så er det noget at tænke over, mens planlægningen finder sted.

Når planen er færdiggjort, er det vigtigt at holde fast i den bedst muligt. Dette vil forhindre enhver skyld i forholdet til engagementet. Hvis en person bliver ved med at opgive opkaldstiderne, vil det kun vække bekymring for den anden person.

Under samtalerne er den bedste ting at gøre altid at lytte . Dette er nøglen til at gøre det til et godt langt fjernt forhold, fordi det giver begge medlemmer mulighed for at regne med hinanden, når der er gode dage og dårlige dage.

Hvis én person har en dårlig dag, så skal de kunne regne med deres anden halvdel, når de beslutter sig for at ringe til dem. Hvis den anden virker uinteresseret i at lytte, og dette bliver en kontinuerlig fase, så skal der stilles spørgsmål.

En anden måde at holde forholdet i at være godt er at sende nok sms’er mellem hinanden.

Denne opgave kan dog ikke overdrives, da der er stor chance for, at én person bliver irriteret, hvis der er alt for mange tekster, der pinger deres telefon. Disse kan være sjove, flirtende eller søde beskeder .

Det er altid vigtigt at læse positive beskeder på daglig basis, især hvis det er fra en partner. På den måde holder det dem tæt sammen, og det fortæller hver af dem, at den anden stadig er fast besluttet på at få forholdet til at fungere .

En måde, som jeg fandt ud af at fungere godt, var at sende hinanden et billede fra fortiden, hvor de var sammen. Så spørg ved siden af ​​billedet, hvad de kunne lide mest ved den pågældende dag. Det er en fantastisk måde at styrke forholdet, fordi det viser, at I begge værner om tidligere øjeblikke sammen.

Er alle lange fjerne forhold det samme?

ikke det samme langdistanceforhold godt

For at besvare dette subtilt, skal du sige nej. Ikke alle lange fjerne forhold er ens . Nogle mennesker laver måske kun langdistance i samme stat. Andre laver måske distance, hvor en af ​​dem er på den anden side af jorden, og det gør det så meget sværere.

Dette skyldes, at rejser er meget mere en forhindring. Pengene til at rejse kunne være et problem, eller at have tid til at flyve så langt i sådanne perioder kunne også være et andet problem.

Hvis dette er tilfældet, skal alt, der er nævnt i denne artikel, stadig anvendes, med større effekt. Hvis der er forhindringer i vejen for, at to mennesker besøger hinanden, så er det afgørende vigtigt at være der for hinanden så meget som muligt.

For dem, der har den luksus at besøge hinanden oftere, skal de bruge hvert besøg til deres fordel.

De vil opdage, at med hvert besøg bliver deres følelser med hinanden friske igen. Med den fortid, de allerede deler, er der stadig en stærk fortrolighed, og dette hjælper forholdet til at vokse til nye højder.

Hvis to mennesker kan besøge hinanden, og de bruger dem til deres fordel, er der ingen grund til, at forholdet ikke kan betragtes som et godt.

Hvis der er skænderier under disse besøg, er der ingen grund til panik. Med at være væk fra hinanden så længe, er det normalt at have opbygget spændinger mellem dem. Hvis skænderiet overvejende handler om deres forhold, så viser det, at der er passion og en vilje til at få det til at fungere.

Konklusion

Er langdistanceforhold gode? Det kan de være, så længe de begge er lige så fast besluttede på at få det til at fungere. Så snart opmærksomheden og engagementet begynder at dø ud, er det på tide at træde tilbage og stille spørgsmålstegn ved forholdet.

Det er vigtigt, at der skal bruges den rigtige mængde tid på forholdet . For at det skal være et godt forhold, skal begge medlemmer prøve hårdt på at holde sig til deres opkaldstider. Hvis man ikke gør dette, vil det kun vække bekymring, og det er ikke godt at komme videre.

Hvad der ikke vil gøre et langdistanceforhold til et godt, er, hvis den ene eller måske begge mennesker lytter til tvivlerne uden for forholdet. Der vil være mennesker, uanset om det er familie eller venner, der kan lide at prøve at rejse tvivl.

Det er bedst at ignorere disse påstande , så længe begge mennesker føler, at det er det hele værd. Hvis det ikke er det værd, så vil langdistanceforholdet være langt fra godt.

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *