8 tricks til at undgå fristelser i et langdistanceforhold

undgå fristelse langdistance forhold

Der er ingen tvivl om, at mens de arbejder, kan langdistanceforhold være vanskelige at opretholde.

En af fordelene ved at være i et forhold er, at der er masser af berøring, kys og andre former for kærlighed, men det er ikke tilfældet med et langdistanceforhold. Uanset hvor dybe dine følelser er for den person, når du ikke er fysisk sammen med dem, er det hårdt .

Det er så mange følelser, som I begge føler, som kan veje tungt, hvilket betyder, at fristelsen til at snyde kan være endnu højere.

Alle forhold er forskellige, men der er trin, du kan sætte i gang for at sikre, at dit er et lykkeligt og trofast et, selv når du er milevidt fra hinanden .

Denne artikel er blevet sammensat for at fortælle dig de 8 bedste tricks til at undgå fristelser i et langsigtet forhold. Du kan begynde at sætte disse tips på plads i dag for et lykkeligere og sundere forhold.

1 '“ Sæt grænser i forholdet

sæt grænser undgå fristelse ldr

Mange mennesker har at gøre med et langdistanceforhold, men alle har forskellige grænser med hensyn til, hvad de ser som acceptabelt eller ej , når de er i det forhold.

Nogle mennesker har åbne forhold, når de er langdistance, men i betragtning af det faktum, at du læser denne artikel, går jeg ud fra, at dette ikke er tilfældet for dig. Så hvordan sætter man grænser?

Det handler om at diskutere med din partner, hvad der er acceptabelt, og hvad der ikke er. Nogle mennesker tror, ​​at flirt ikke er snyd, mens andre er mere strenge med, hvad de er villige til at finde sig i.

Husk på, at uanset hvilke grænser du sætter i dit langdistanceforhold, bør det være rimeligt . At forbyde din partner at blande sig med folk af det modsatte køn er latterligt, men at bede dem om ikke at kysse nogen andre er selvfølgelig helt acceptabelt.

Det er vigtigt, at du følger de samme grænser, som du har sat for dem , ellers er det ikke fair. Selv med disse små regler på plads, kan disse være nok til at hjælpe dig med at undgå fristelser og minde dig om, hvad der er vigtigt.

2 '“ Tal om dine følelser

snak om følelser undgå fristelse ldr

Med ethvert forhold er det vigtigt, at du kommunikerer godt, men endnu mere, når det er en langdistance.

Du skal tale om de gode punkter i forholdet, men du skal også tale om dine bekymringer. Kommuniker det faktum, at du nogle gange føler fristelse til at være sammen med en , der rent faktisk er nær dig i kødet.

Selvom dette måske ikke er en god ting at diskutere, kan du blive overrasket over at opdage, at din partner føler det samme som dig på de laveste punkter i forholdet.

Mens jeres følelser for hinanden er ægte, og det er derfor, I er sammen i første omgang, er langdistance ikke let, så I bør bestemt ikke holde hemmeligheder for hinanden . At holde dine følelser tilbage vil kun skabe endnu mere afstand.

Ud over at tale om disse kampe og lede efter de gode egenskaber i dit langdistanceforhold, der holder jer sammen, så tal også om hverdagsting med hinanden.

Selv de små ting er virkelig vigtige som ' godmorgen'?? og ' godnat'?? beskeder, disse viser din partner, at du tænker på dem .

Et af de øjeblikke, hvor du bliver mest fristet af andre, er nok, når du har brug for følelsesmæssig støtte.

Sørg for, at du er der for deres partner, når de har brug for dig, og de vil gøre det samme for dig. Selvom de ikke kan holde dig fysisk, vil det hjælpe dig med at holde dine følelser i skak, selv om de er ligeglade.

3 '“ Hold dig selv beskæftiget

hold dig beskæftiget undgå fristelser ldr

Der vil være meget mere fristelse, hvis du ikke holder dig selv beskæftiget, når du er i et langdistanceforhold, og du ikke har andet at gøre med din tid.

For de gange, du ikke er sammen med din partner, bør du beskæftige dig med en hobby eller venner . Ud over din kæreste kan det at have en hobby uden for forholdet give dig en følelse af perspektiv og identitet.

Det er ikke sundt kun at optage hvert øjeblik af dit liv med at tale med din lange fjerne kærlighed, faktisk kan dette få endnu mere vrede på begge sider til at opbygge. Mange mennesker, der er i langdistanceforhold, undgår situationer, hvor de kan blive fristet af andre, såsom fester.

Sandheden er, at selvom du ikke bør opføre dig, som om du er single, bør du omfavne at gøre forskellige ting og holde dig beskæftiget, og det betyder ikke, at du undgår situationer, hvor du kan blive fristet af andre .

Hvis du bliver fristet så meget, når du er et sted, at du er omgivet af mennesker, bør du spørge dig selv, om du overhovedet er i det rigtige forhold.

4 '“ Book regelmæssige møder med din langsigtede partner

møde op undgå fristelse ldr

Hvis du udelukkende kommunikerer via en telefon/computer, men ikke har andet til at holde dig i gang, er det ikke det bedste af forhold, og det er meget sandsynligt, at en eller begge af jer ville ende med at være utro.

Det er virkelig vigtigt, at du arrangerer regelmæssige møder , så du faktisk kan opleve alle de ting, du ville i et almindeligt forhold, inklusive kærlighed og sex.

Der er mange måder, hvorpå du kan være intim på en måde uden egentlig at mødes, men det kan desværre kun gå så vidt.

I bør arrangere regelmæssige møder mindst en gang om måneden, så I kan få mest muligt ud af hinanden på den måde, som par gør. Prøv at lave ethvert arrangement retfærdigt på begge sider, ellers kan der opstå en vis fjendskab .

For eksempel kan du den ene måned gå til dem, mens de den anden måned kommer til dig. Det er så vigtigt, at I begge er på samme bølgelængde, når I har et langdistanceforhold, at I begge skal være forpligtede til at få det til at fungere.

Du er meget mindre tilbøjelig til at blive fristet af andre mennesker, når du ved, hvornår og hvor du skal se hinanden næste gang .

5 '“ Foretag videoopkald

have videoopkald undgå fristelse ldr

Du bør tage dig tid til at chatte hver dag eller næsten hver dag under dit langdistanceforhold. Dette giver dig en chance for at tage om din dag, tude, når det er nødvendigt og generelt have det sjovt sammen.

Telefonopkald er gode, men når du kan, er videochat en meget bedre mulighed. Der er absolut ingen grund til ikke at videochatte, hver telefon har et kamera indbygget. Udover at høre hinanden, kan I også SE hinanden og tilbringe kvalitetstid sammen , selvom I ikke kan røre ved fysisk.

Du vil være i stand til at gøre en indsats for at klæde dig ud og se bedst muligt ud for din partner, hvilket er rigtig spændende og næsten føles som om, I skal på date med hinanden.

Dette skulle forhåbentlig hjælpe med at holde fristelsen på afstand, fordi du ved, at du har noget fantastisk , og du virkelig kan bruge den tid på at være så intim som muligt.

Præcis HVOR intim du ønsker at komme over videoopkald er helt op til dig, og hvilket punkt i forholdet du er i. Hvis du vil tage tingene til det næste niveau, vil dette blive dækket på næste punkt, som du faktisk kan flette med almindelige videoopkald.

6 '“ Brug sexlegetøj til par

brug par sexlegetøj undgå fristelse ldr

En af grundene til, at du kan blive fristet, når du er i et langdistanceforhold, er fordi du ikke får opfyldt dine seksuelle behov .

Når du bliver liderlig, vil du sandsynligvis blive fristet til andre, men der er andre måder, hvorpå du kan have det sjovt OG få din lange fjerne partner involveret.

Der er mange sexlegetøj på markedet i dag, som faktisk er designet med langsigtede elskere i tankerne. Disse er interaktive sexlegetøj , som I kan bruge sammen med hinanden, selv når I er langt fra hinanden .

Der er mange sexlegetøj, som kvinden vil indsætte/bruge på sig selv , mens fyren styrer vibrationerne ved hjælp af en app . Disse to mennesker kan være miles fra hinanden, men alligevel kan de nyde hinanden seksuelt takket være teknologi.

Hvis et sexlegetøj bruges i forbindelse med et videoopkald og beskidt snak, kan dette klassificeres som ligner den ægte vare, som drastisk vil reducere fristelsen til at gå på vildspor, når du er i et langdistanceforhold.

Sex er virkelig vigtigt i ethvert partnerskab, så nogle andre ting, du kan gøre for at holde krydderiet i live, inklusive telefonsex og at sende regelmæssige frække billeder til hinanden.

Tag et kig efter noget af det bedste sexlegetøj til langdistanceforhold online, og du vil med garanti finde mange muligheder. Disse typer af interaktivt sexlegetøj findes af en grund og gør helt sikkert lange fjerne forhold meget bedre.

7 '“ Hav en fremtidsplan

have fremtidsplan undgå fristelse ldr

Hvis du ikke har en plan for dit langdistanceforhold, må du spekulere på, hvad er egentlig meningen med at være sammen?

I skal virkelig se på tingene og tænke på, hvor forholdet er på vej hen, og også diskutere det med hinanden . Skal du med tiden flytte tættere på, eller er det ikke muligt på grund af arbejds- eller livsstilsforpligtelser?

Hvor seriøse har I det med hinanden, og gør den ene mere en indsats end den anden?

Disse er alle virkelig vigtige spørgsmål, fordi et langdistanceforhold ikke kan opretholdes alene, og især hvis der ikke er nogen planer om at tage tingene videre .

Fristelsen til at være utro med andre mennesker bliver endnu mere tydelig, hvis du ikke har noget at se frem til i dit forhold. At komme med en plan og vide, hvor du skal hen, vil mindske chancen for, at du bliver fristet af andre mennesker.

Hvis du ikke kan komme til en beslutning om fremtiden for dit forhold, så er det måske på tide at sige farvel og gå hver til sit et stykke tid. Hvis det er meningen, finder I måske tilbage til hinanden i fremtiden .

8 '“ Tal beskidt

snak beskidt undgå fristelse ldr

Seksuel spænding er en af ​​de største forhindringer, som par med langdistanceforhold har, og en af ​​de største punkter, der får dem til at overveje at være utro, når de forbinder med mennesker, der er tættere på.

Sex er både et biologisk og følelsesmæssigt behov, så i enkle vendinger, som mennesker har VI BRUG FOR DET. Mens du vil bruge den tid, du tilbringer sammen i kødet, for at have det sjovt, og du også gør brug af langdistance sexlegetøj, er det også en god idé at tale beskidt.

Fortæl din partner, hvad du vil gøre ved dem, og få dem generelt til at føle sig ønsket. Det kan føles lidt mærkeligt i starten, men lad dig bare gå og nyd det. Overrask dem med frække tekster i løbet af dagen, jo frækkere beskrivelsen er, jo bedre!

Du kan nyde beskidt snak med langdistance sexlegetøj og et videoopkald . Når du kombinerer disse tre ting sammen, vil du aldrig forlade din computerskærm, hvilket drastisk reducerer risikoen for fristelse.

Konklusion

Flere og flere mennesker engagerer sig i langdistanceforhold på grund af at mødes online. Afhængigt af hvor langt den person du elsker er, kan tingene være virkelig svære, fordi dine fysiske behov ikke bliver opfyldt.

Selvom langsigtede forhold kan være rigtig sjove, skal du, når du er i et ENGAGEMENT langdistanceforhold, gøre ting, der sikrer, at dine øjne ikke vandrer andre steder hen . De tips, der er blevet nævnt i denne artikel, kan virkelig hjælpe dig.

Det er klart, at vi alle har behov, både følelsesmæssige og seksuelle, og der er måder, hvorpå du kan opfylde disse behov uden faktisk at være i stand til at røre din partner. Husk, at det ikke altid vil være sådan, men du kan stadig få noget fantastisk, selv når du ikke kan røre hinanden i kødet .

For nu kan du dog få mest muligt ud af alle de ressourcer, der er lige ved hånden takket være teknologi.

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *