Hvordan man har Facetime Sex med din langdistanceforholdspartner?

facetime sex

At være en del af et intimt forhold, hvor du har en forbindelse med nogen, og virkelig føler for og bekymrer dig om den anden person, kan være en yderst tilfredsstillende følelse.

I sådanne forhold føler du dig mere levende, mere glad, solen ser ud til at skinne klarere, brisen er meget mere forfriskende, du føler dig simpelthen bare mere levende. I sådanne intime forhold vil du gerne udtrykke dig til din partner på alle mulige måder, du kan .

Du vil gerne dele de mange tanker i de dybeste dele af dit sind og følelser i de dybeste dele af dit hjerte, og du vil gerne udtrykke dig selv fysisk – på en måde, der fortæller din partner, hvor meget du beundrer, elsker og holder af dem .

Men i nogle tilfælde kommer det ikke så nemt, i nogle tilfælde er din partner ikke tæt nok på dig til at du kan få al denne positive energi ud '“ Nogle gange er du i et langdistanceforhold, hvor din partner er et par stater væk, eller halvvejs på tværs af verden på et andet kontinent.

Hvordan udtrykker du dig fysisk til din partner, når I to er i et langdistanceforhold?

Hver af jer kan sende frække billeder af jer selv til jeres partner, I kan sende eksplicitte gaver, I kan have seksuelt ophidsende samtaler gennem sms-beskeder ( Sexting ), eller I kan gøre det, som en hel del langdistanceforholdspar har fundet succes i â €“ Facetime sex.

Facetime-sex giver dig mulighed for at opleve din partner på næsten alle måder, som du ville, hvis de havde været fysisk i samme rum som dig. Gennem Facetime-sex kan du vise din partner, hvor meget de betyder for dig og virkelig give slip på dig selv.

Men for dem, der ikke er bekendt med konceptet, vil vi gennemgå alle de forskellige aspekter af det for dig, fra de bedste videochattjenester du kan bruge, til hvordan du kommunikerer med din partner gennem Facetime sex, forskellige måder du kan pift Facetime-sexet op , og hvordan du viser empati over for din partner under Facetime-sex.

Programmer til videochat

videoer chatprogram facetime sex langdistanceforhold

Facebook videochat

Facebook plejede at være det sociale medie nummer ét (men er gledet af den trone i løbet af de sidste 5 år), men selvom det ikke er så højt på listen over sociale medier længere, tilbyder det stadig mange gode funktioner, f.eks. som dens “Facebook Video Chat.”

Facebook Video Chat, er Facebooks gratis videoopkaldsfunktion. Denne funktion virker på “alle”?? computerenheder med internetforbindelse.

Hvis du er på Facebook, når din partner er i humør til Facetime-sex, kan dette være en stor bekvemmelighed, men det kan være lidt besværligt.

Hvis du nyder et af de fantastiske intime øjeblikke med din partner, og du begynder at modtage Facebook-opkald og beskeder, der dukker op, fra en flok af dine Facebook-venner, som forsøger at få din opmærksomhed.

En anden fantastisk mulighed for videoopkald, som Facebook tilbyder, er “Facebook Portal.” Dette er en bedre videoopkaldstjeneste end Facebooks “Videochat”,?? men grunden til, at jeg var tøvende med at tilføje denne fantastiske videoopkaldstjeneste, er fordi den ikke er gratis, som Facebook Video Chat.

Selvom begge disse Facebook-videoopkaldsmuligheder tilbyder fantastiske videoer under dine opkald, ligner Facebook Portals videoer næsten noget ud af en film – enestående kvalitet.

Google Hangouts

google hangouts facetime sex langdistance forhold

Dernæst er “Google Hangouts” på vores liste over populære videoopkalds- og chattjenester. som er den anden mest populære videoopkaldstjeneste på vores liste.

Da Google er verdens største søgemaskine, er det meget nemt at se, hvorfor mange mennesker ville henvende sig til Google Hangouts, når de gerne vil bruge noget “kvalitetstid”? med deres betydelige anden. Opkaldene kommer ind, så snart personen besvarer den anden linje, og de er meget tydelige at se.

Millioner og atter millioner af par bruger denne service “dagligt,”?? på grund af dens brugervenlighed og tilgængelighed. Det er en af ​​de videoopkalds- og chattjenester, der er tilgængelige på enhver computerenhed, der har internetkapacitet.

MEN, der er en stor ulempe ved denne videoopkalds- og chattjeneste (selvom den stadig er MEGET populær), “det er ret nemt for andre mennesker at finde vej til dit opkald”? '“ hvilket kan være et KÆMPE negativt, hvis dit videoopkald skal være et intimt, mellem dig og din partner.

Så før du vælger Google Hangouts, er dette noget, du måske vil overveje.

Skype

Den mest populære (og velkendte “verden rundt”) videoopkalds- og chattjeneste er “Skype”. Denne velkendte videoopkalds- og chattjeneste er gratis og “ekstremt”?? let at bruge.

En anden grund til, at Skype er så populært, er, at det er tilgængeligt til brug på “alle”? computer og Android-enhed, der har internetfunktion. Skypes videoopkald kommer lige ind, så snart personen på den anden linje tager telefonen.

Mange par ROSER Skype som deres foretrukne videoopkaldstjeneste, når de er i humør til Facetime-sex.

Den eneste ulempe er, at billedkvaliteten ikke altid er krystalklar (selvom din computer eller Android-telefon har et HD-kamera).

Kommunikation er nøglen under Facetime Sex

kommunikation nøgle facetime sex langdistance forhold

Nu hvor vi har gennemgået mange forskellige populære videoopkalds- og chatmuligheder, lad os tale om kommunikation under Facetime-sex.

I ethvert intimt forhold er ' kommunikation nøglen.'?? God kommunikation med din partner vil kun styrke båndet mellem jer to . Når det kommer til Facetime-sex, er kommunikation endnu vigtigere.

Med Facetime sex har du ikke den luksus at have din partner fysisk i nærheden af ​​dig, hvor du fysisk kan tage deres hænder og guide dem igennem, hvad du kan lide (' og hvad du ikke kan lide'??) '“ Forklarende disse ting under Facetime-sex kunne være en udfordring.

Hvis du endnu ikke har haft “noget”?? sex med din partner , så efter den første gang at have Facetime-sex med dem (første gang, “i de fleste tilfælde” (ifølge en del par i langdistanceforhold), vil det være spontant), vent måske et par stykker dage eller en uge bagefter, og gå så til dem, og diskuter gerne med dem, de ting, du kan lide, og de ting, du ikke kan lide (det ville ikke være klogt at antage, at din partner vil vide det â Det er lige præcis, hvad der får dig til at smile på de mest intime tidspunkter).

Hvis de virkelig bekymrer sig og respekterer dig, vil de lytte til dine tanker med et åbent sind. Og fordi de bekymrer sig om dig, vil de være ivrige efter at give dig glæde på de måder, du allerhelst ønsker.

Hvis du allerede har haft sex med din kæreste, vil du højst sandsynligt vide, hvordan de kan lide at være seksuelt tilfredse.

Men da I stadig er “på afstand,”?? det vil være en god idé at tale om tingene med dem, om hvad I hver især gerne vil gøre i de øjeblikke, og hvad I hver især føler, at I begge bør holde jer fra.

Denne form for samtale vil bringe jer to endnu tættere sammen, fordi det vil vise, hvor meget I holder af og respekterer hinanden.

Vær ærlig om, hvad du kan lide, og hvad du ikke kan lide

være ærlig facetime sex langdistance forhold

At være ærlig i ethvert intimt forhold er vigtigt, men i et langdistanceforhold (hvor du har Facetime-sex og derefter taler om dine sympatier og antipatier), er det “meget mere” at være ærlig? vigtig.

Når du først begynder at have Facetime-sex med din kammerat, kan tingene være lidt vanskelige, og I bliver hver især nødt til at lære, hvad der føles rigtigt for jer, og hvad der ikke gør.

' Men,'?? til enhver tid, hvis du er ærlig omkring dine følelser over for din partner, “tilliden,”? vil begynde at vokse sig stærkere og stærkere , hvilket vil give hver enkelt af jer en grund til at være villig til at sænke jeres vagt mere, og det vil også få hver af jer til at ville prøve flere ting, efterhånden som jeres vagter sænkes.

Døm og kritiser ikke din partners krop eller deres sympatier og antipatier under Facetime Sex

At være fordømmende i ethvert forhold kan forårsage “en hel masse”?? af smerte, hos den person, der dømmes, men at være i et intimt forhold, hvor din vagt naturligvis er meget lav, kan dommen gøre 10 gange mere ondt.

Så mens du har Facetime-sex med din partner, så vær empatisk over for deres tanker og følelser; hvad de kan lide og ikke kan lide, og især ' deres krop.'??

Når du er fuldt udsat, er du i en sårbar tilstand, og du vil gerne vide, at din partner ikke vil dømme dig eller kritisere dig for din form eller størrelse eller et bestemt ar, du måtte have.

Vær venlig, respektfuld, empatisk og modtagelig, da din partner åbner sig for dig på en sådan måde (de gør det, fordi de stoler på og bekymrer sig om dig).

Fortæl dem, hvor fantastiske de ser ud. Fortæl dem, hvor smuk deres krop er . Hvis de er selvbevidste og virker tøvende, når I hver især begynder at klæde jer af '“ “vær venlige over for deres usikkerhed og tøven”? '“ lad dem vide, at hvis de ikke er komfortable eller klar til at tage det skridt, at det er helt i orden, og I to kan komme til det øjeblik på et senere tidspunkt.

Det er meget vigtigt at vise, at du ikke har problemer med at være tålmodig og empatisk i de øjeblikke. Dette vil få følelserne mellem jer til at vokse til et meget højere niveau.

Tips til ansigtssex for kvinder mod mænd

tips facetime sex kvinder langdistance forhold

Nu hvor vi har talt om nogle generelle regler, der skal følges, under Facetime-sex, er her nogle tips, damer, til, hvordan man kan have Facetime-sex med dig mand. For mænd har de en tendens til at blive seksuelt stimuleret mere ud af det, de ser, i forhold til det, de hører.

Så hvad det betyder er, at du under Facetime-sex bliver nødt til at være kreativ, måske drille dem lidt, efterhånden som du begynder at klæde dig af og tage afsted mere og mere . Det er i orden at bruge dine ord, men hvis du ikke afslører noget, mens disse ord bliver sagt, kan de let gå tabt blandt ham.

Forførende ord er rart at starte med , men uden at afsløre noget, har dit seksuelle drillespil en stor mulighed for at miste sin kraft med ham, og det, der startede som en sjov leg mellem jer, kan ende med, at han bliver irriteret (dvs. seksuelt frustreret).

Du behøver ikke vise ham alt på én gang, men når du begynder at sige et par forførende ord i hans retning, kan du måske langsomt slippe en bh-rem (eller kjole eller blonderem).

Du kan derefter langsomt massere den side af din krop og sige hans navn, som om det var ham, der masserede dig . Du kan derefter gøre det samme på den anden side af din krop med den anden bh-rem (eller kjole eller blonderem).

Når du har afsløret begge dine bryster, kan du måske se ind i kameraet på din computeriserede enhed, mens du masserer dig selv, som om du var ham, og langsomt siger hans navn igen og igen.

Dette kan virkelig skrue op for varmen for jer begge og få ham til at indstille alt andet i hans sind , så i det øjeblik er alt det der betyder noget “er dig”.

Mens du masserer din overkrop, siger hans navn, langsomt, forførende, igen og igen, stirrer du måske ind i kameraet og lader ham vide, med dine øjne, at ingen andre betyder noget end ham (hvis han føler, at dit udseende er ægte, han vil gengælde og vende tilbage med det samme ægte udseende).

Mens du masserer din overkrop, siger hans navn (og du føler, at følelsen og stemningen er rigtig, og du føler dig tryg ved at gå videre), så bevæg langsomt din hånd ned mod dit smukke dameområde…Og lad din fantasi tage dig som langt som du føler dig tryg ved at gå .

Hvad skal kvinder have på under Facetime Sex

kvinder bærer facetime sex langdistance forhold

Under Facetime-sex er det vigtigt at skabe en fantasi for din mand. Inden for hver gang jer to har Facetime-sex, vil du have ham til at fare vild i din seksuelle aura – hvilket får ham til at ønske dig mere og mere. En fantastisk måde at gøre dette på er at prøve forskellige typer og stilarter af lingeri.

Du kan spørge ham, hvilke typer lingeri han kan lide, men dette kan være et fantastisk opdagelsesområde mellem jer to, fordi det, han måske stærkt ikke kunne lide på en af ​​sine ekser, kan han elske dig.

Så i stedet for at spørge ham, hvilke typer lingeri han kan lide, hvorfor så ikke prøve at introducere forskellige stilarter til ham, som en slags fantasi om opdagelse, nydelse og seksuel forbindelse mellem jer to.

Legetøj til kvinder at bruge under Facetime sex

Som at opdage, hvilke typer lingeri han kan lide, ved at prøve forskellige typer og stilarter, på forskellige tidspunkter, kan du skabe den samme type sjove opdagelsesspil ved at vælge at introducere sexlegetøj.

Du kan starte med at introducere forskellige typer sexlegetøj i disse private øjeblikke mellem jer to, som en overraskelse for ham, eller du kan bede ham om at sende dig et sexlegetøj og bare vælge noget, som han tror, ​​du vil have det sjovt med. med.

Uanset hvilken vej I to beslutter at gå med, kan det vise sig at være ret sjovt at opdage. Og at kombinere sexet lingeri med noget interessant sexlegetøj kan få hans seksuelle lyst til dig til at “gå gennem taget.”

legetøj kvinder facetime sex langdistance forhold

Tips til ansigtssex for mænd mod kvinde

Nu hvor vi har gennemgået nogle tips til Facetime-sex for kvinder mod mænd, er det tid til at vende tingene om og tale om tips til Facetime-sex for mænd mod kvinder…

Da vi dykkede dybt ind i toppen for, hvad der tænder mænd, og hvad der virkelig ville begejstre dem (under Facetime-sex), så vi, at det handlede mere om det visuelle end noget andet.

Selvom mænd har fantasi af høj kvalitet, når det kommer til seksuelle møder, er deres ophidselse mere rettet mod det, de ser .

For kvinder handler det om at stimulere deres sind. Hvis du ikke kan stimulere deres sind, så vil den seksuelle nydelse, for dem være meget minimal.

Så når du og din partner (uanset om du og din kvinde har planlagt et seksuelt Facetime-øjeblik, eller mens du har en Facetime-samtale med hende, du bare) føler dig tændt, bliver du nødt til at stimulere og vække hendes sind før hendes krop vil følge .

Depending on her personality, she will let you know the type of words, and the tone of voice, that will get her juices flowing freely.

Such gentle words, such as 'œYou’re the most beautiful woman I’ve ever met,' You have the most enchanting eyes I’ve ever laid eyes on,' or 'œYour skin is smoother, and softer than silk,' may be enough to get her in the mood, while other women will need 'œstronger' language to set their passion aflame.

Guys, discovering what words turn her on, can be 'œimmensely' satisfying for her, so (depending on her personality), you can either talk with her about what she likes, and what she doesn’t like, beforehand, or you can try different words out, and see which ones put a smile on her face, as she gives you a strong look of approval, that says, 'œI want to jump through the camera and rip your clothes off.'

Role-Play Outfits During Facetime Sex

rollespil outfits facetimesex langdistance forhold

A game that can be 'œa whole lot of fun' for both parties, during Facetime sex, is 'œrole-playing.'

Being that each of you may be a great distance away from each other, and have to view each other over a screen, by creating role-playing scenes, the experiences can feel like a personalized movie, tailored specifically towards you, from your lover.

For the role-playing, you each can go with just your normal clothes and maybe add accents to add a little flavor to the moment, or if you want to go full throttle, and add 'œa lot of flavor' to the moment, you each can buy costumes, and create a 'œstylized fantasy' for your partner. This can be EXTREMELY fun, fulfilling, and very satisfying.

Background Music During Facetime Sex

For some couples, their love-making moments are quiet, and the only sounds, are those that come from the two lovers, at different times, in that sexual experience. While for other couples, they have their own personal, 'œlove-making, soundtracks.'

This is an area where you and your partner may want to feel things out. If the two of you have talked about it beforehand (the different styles of music that you each like, and each of your favorite artists), then introducing the music that interests each of you the most, during Facetime sex, can be very enjoyable.

You can maybe try where one of you plays music for your sexual encounter, and the other just enjoys it as well, or you can both try turning to a, shared, favorite, internet, radio station (that plays a style of music that you both love, and will keep the mood the way you both want it to be) and allow it to play in both of your backgrounds.

Either way, discovering which method works best for both of you, will bring you a lot closer.

Conclusion

There are a lot of amazing video calling and chatting services available today (some great, and some quite bad), and the ones that we have shown here today, are highly rated and (besides Facebook Portal) they’re free.

If you have not tried any of these services yet, it is suggested that you first find the one that is compatible with your current computer device. Second, choose the one that has the easiest learning curve.

Third, choose the one that has the 'œhighest quality' video picture, and the most important thing, forth, make sure that the one that you choose has great security and privacy'¦

When enjoying Facetime sex with your partner, your current communication will become very different.

Men, for your woman, you will have to stimulate, and arouse, her mind, in order for her body to follow. Tell her what she wants to hear, and how she wants to hear it, and she will flow into the mood that you desire her to be in.

Ladies, for your man, tease him a little, say a few seductive words, but understand that he is naturally more aroused through visual stimuli, so what you show him, and physically reveal to him, will heighten his senses, and set the mood more easily.

The more comfortable the two of you become during Facetime sex, the more creative and adventurous you may want to become.

You can try spicing things up with a little role-playing. Allow yourselves to get lost in each other’s fantasies, and as your conversations begin to change, 'œdon’t judge' or criticize your partner (it will make them feel sad, insecure and (possibly) angry), which will not help either of you.

' Hør her,'?? til det, de har at sige, vær venlig, vær respektfuld, vær tålmodig, og dine Facetime seksuelle oplevelser vil vokse og vokse , indtil I to er i stand til at vikle jer ind i hinandens arme, indtil I lader stjernehimlen falme. nætter væk.

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *