Kan (og bør) langdistanceekser komme sammen igen?

langdistance-ekser sammen igen

Når du er i et forhold, kan de nogle gange ende, og nogle gange kan de ende dårligt. Hvis du har en langdistance-eks, der ønsker at komme sammen med dig igen, er jeg sikker på, at du er spændt, men du skal tage et øjeblik og tænke over det.

Når de går, kan du føle dig knust, og du kan savne dem som en sindssyg. Så når du hører, at de gerne vil finde sammen igen, kan det gøre dig svimmel og ophidset. Det vigtigste, du kan gøre i den situation, er at tage et skridt tilbage. Tag et skridt tilbage og tænk virkelig over , hvad du virkelig vil gøre i den situation .

Her er et par gode tips til at tænke over, når du beslutter dig for, om du vil finde sammen med din langdistance-eks.

1. Du slog op af en grund, så glem det ikke

årsager til brud på ekser får tilbage langdistanceforhold

Den ene ting, folk har en tendens til at glemme, når deres langdistance-eks beder om at komme sammen igen, er det faktum, at I slog op af en grund .

Om den grund var snyd, faldet ud af kærlighed, for mange brudte løfter eller noget, der forårsagede dit brud, det er ligegyldigt . Det, der betyder noget, er, at der skete noget, I slog op, og nu vil din eks være sammen igen.

For et langdistanceforhold kan det være endnu sværere at træffe den beslutning. Årsagen er, at du ikke kan være sikker på, om din kæreste faktisk vil ændre, hvad der skete denne gang.

Det eneste, du kan gøre i situationen, er at beslutte, om du kan leve med det, der skete.

Du kan være begejstret for at komme sammen igen i starten, og en uge eller deromkring kan du huske, hvordan du havde det, da det tilfælde skete, eller de begynder at handle på samme måde, som du gjorde , som forårsagede dit brud i første omgang.

Uanset hvad du beslutter dig for, skal du bare sørge for, at det er det, du får det godt med hen ad vejen.

2. Husk deres giftige træk og de ting, der rev jer begge fra hinanden

husk dårlig behandling ex'er tilbagevenden langdistance forhold

Nogle gange var det, der splittede jer begge fra hinanden, ikke en enkelt handling, men en masse forskellige mindre ting, der endte med at blive til en virkelig stor ting. Nogle af disse ting kan omfatte åbenlys mangel på respekt, brudte løfter, andre mennesker, der sætter en mur mellem dig eller noget i den retning. For alle er det forskelligt, hvad du kan leve med. Nogle mennesker er okay med visse handlinger, og nogle mennesker er ikke.

For et langdistanceforhold er disse giftige egenskaber nogle gange sværere at finde ud af. Dette skyldes, at du bruger det meste af din tid på at interagere over internettet i stedet for ansigt til ansigt, så det kan være sværere at finde mønstre.

Bare sørg for ikke at glemme, hvad der skete under dit forhold for at få jer til at falde fra hinanden med hinanden. Det kan være nemt at tilgive og glemme, indtil de gør de samme ting, som de gjorde tidligere. Brug altid så meget tid, som du har brug for, til at tænke over det .

3. Tænk virkelig over situationen og skynd dig ikke ind

tænk på situationen exs getback langdistance forhold

Det bedste råd jeg kan give dig er at sidde og tænke. Ikke bare tænk hurtigt over det, men find et roligt sted og tænk virkelig over, hvad der skete, og de valg, du skal træffe .

Det sidste, du ønsker, er at komme sammen med din langdistance-eks, og finde ud af en uge hen ad vejen, at du faktisk ikke ønsker at være i dette forhold igen.

Red dig selv og din langdistance-eks fra unødvendig hjertesorg og tag dig bare tid. Hvis du føler, at de presser dig, så skal du nok ikke sige ja til at begynde med.

4. Valget er altid dit, så du ikke føler dig presset

dit valg exes langdistance forhold tilbagegang

Aldrig og jeg mener aldrig, lad nogen træffe det valg for dig. Uanset om det er din familie, din eks eller dine venner, bør det aldrig være deres valg. Der er intet galt i at gå til dine kære for at få råd, men lad dem ikke presse dig til at træffe det valg, de ønsker, du skal træffe .

Dette er dit liv og i sidste ende din beslutning. Tag imod rådene fra omkring dig, og hvad du får fra dine kære, og overvej det.

Hvis du får det meste “nej”?? end at tage det i betragtning, og hvis du får det meste “ja”? end også tage det i betragtning. Det betyder ikke, at dine kære træffer beslutningen for dig.

Det kan nogle gange være sværere ikke at føle sig presset, når du er i et langdistanceforhold, fordi du føler, at du har en tidsfrist for at komme tilbage til dem. Internettet er godt til at spore tid og hvornår der blev foretaget telefonopkald, og hvornår der blev sendt sms’er.

Disse tidsstempler kan lægge ekstra pres på dig for at komme tilbage til din langdistance betydelige anden, og du bør aldrig lade dem. Brug altid så meget tid, som du har brug for .

5. I kan altid komme sammen, men spørgsmålet er, om du skal

bør du exer langdistance forhold getback view

It is always so easy to say yes. Saying yes means getting back into a routine that you are comfortable in and getting back together with a person that you are comfortable with.

You remember all of the good times that you had and you remember how much you missed them when you broke up. You have to ask yourself, do I actually miss them now?

That question is one you really have to think about. Do you really miss them now or do you miss the comfort and the memories? Do you actually miss who they were as a person and who they are now? These are questions you have to sit down and really think about.

These aren’t questions that you can just skip by or deem not important. These are important so ask yourself, should we really be getting back together?

Final Thoughts

You have a lot to think about. The only person who can make that decision is you. So you need to choose wisely. Remember that you guys broke up for a reason so you need to make sure that reason is something you can live now and trust that they won’t do it again.

Also, know that there were toxic things going on throughout your whole relationship as there is in everybody’s relationship so make sure that those weren’t a big factor to the breakup.

Remember that with a long-distance relationship, it can sometimes be harder for you to decide whether or not you should get back together.

There is a lot more for you to consider like can you trust them to actually change even when you are so far away or if you are only wanting to get back together with your long-distance significant other because you miss having that person to talk to on the phone all day and every day.

Never let anybody pressure you or make the decision for you. It is yours and yours alone to make. Finally, ask yourself those questions. It is so important that you aren’t getting back together because you miss the comfort and the routine you two had but because you actually truly miss your significant other and feel as though this is the perfect opportunity to get back together with them.

Sælg aldrig dig selv kort eller kom sammen igen, fordi du føler, at de er det bedste, du nogensinde kommer til at få, fordi det oftest bare ikke er sandt.

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *