Sådan opmuntrer du nogen på lang afstand: En simpel guide

Cheer Someone op Langdistance

Nogle gange i et langdistanceforhold kan det føles meget ensomt. Din nærstående er miles væk, og de har en svær dag, uge ​​eller endda måned.

Det kan være frustrerende at forsøge at finde en måde at få dem til at smile og muntre dem op på . Det får dig til at ønske, at du var der for at give dem et kram og fortælle, at det hele nok skal gå.

Her er en enkel guide til nogle måder at muntre din kæreste op i et langdistanceforhold. Det kan være gratis til lidt dyrere, men det gør ikke noget, så længe de smiler.

1. Gør noget, de elsker

gøre noget kærligheden muntre langdistanceforhold

Elsker de det, når du ringer? Eller når du sender en lang inderlig besked? At være så langt væk kan sætte den barriere mellem jer to, men det betyder ikke, at du ikke kan gøre små inderlige handlinger for at muntre dem op i blot et minut.

Når du kommer ind i et forhold, selv langdistance, skal du observere din betydelige anden. Find ud af, hvilke små handlinger du gør for at gøre dem glade, og husk dem.

Uanset om det er et opkald, en tekst, en sang eller endda et billede af noget, der får dem til at smile, er det vigtigt at vide disse ting og bruge dem, når din kæreste føler sig nedtrykt. Hvis du ikke er sikker på, hvad du kan gøre for at muntre dem op, er det aldrig udelukket at spørge dem.

Det meste af tiden vil de give dig et ærligt svar , og viden som denne er vigtig for et blomstrende og langvarigt langdistanceforhold.

2. Overrask dem

overraske dem muntre op langdistance forhold udsigt

Der er ikke noget bedre i et forhold end en god spændende overraskelse. Selv med et langdistanceforhold er der masser af måder at overraske din kæreste på.

Dette er en anden ting, hvor du bliver nødt til at have viden om, hvad din betydelige anden kan lide og ikke lide . En overraskelse er ikke godt, medmindre de kan lide det.

Der er så mange forskellige måder, du kan overraske dem på, nogle der koster penge og nogle der ikke gør. I et godt forhold skal du bruge lidt penge for at vise dem, at du er villig til at gøre visse ting for dem. Dette vil føre til et godt fundament over tid.

Nogle måder, du kan overraske din kæreste på er:

Overraskelsesrejser

Hvis din kæreste har haft det svært på det seneste, er en god måde at muntre dem op på at overraske dem med en tur for at komme og se dem. Det behøver ikke at være lang, det kan endda bare være en dag at tage dem ud på en date og give dem det kram, de så desperat har brug for. Fysisk hengivenhed er vigtig i ethvert forhold.

Send dem et brev

At modtage et brev fra din kæreste kan gøre hele din dag. Det er derfor, at skrive et dybtfølt brev kan være en fantastisk måde at muntre din kæreste op på lang afstand. Ikke alene ville det være en stor overraskelse, når de tjekker deres post, men det er noget, de vil værdsætte i lang tid.

Overraskelse ferie

Alle har brug for en ferie, så hvorfor ikke overraske din langdistance-kæreste med en. Hvis du har bemærket, at de har følt sig nede i et stykke tid, så ville en god ting for jer begge være at tage på ferie sammen fra jeres travle liv. Ikke alene vil det styrke dit bånd, det vil også hjælpe med at opmuntre den du elsker.

3. Bare tal med dem

bare tal med dem cheerup langdistance forhold

Det billigste og nemmeste, du kan gøre for at muntre dem op, er at tale med dem. Du er en, de stoler på og elsker, så når livet nogle gange føler dem nede , behøver de blot en elsket at tale med . Vær deres betroede klangbund og giv dem råd, når det passer.

Relationer, selv langdistanceforhold er gode på den måde. Når du kommer ind i et forhold, har du et bånd med nogen, som du ikke har med nogen anden. Du er din betydningsfulde andres mest betroede person, så når de har en dårlig dag, skal du bare tale med dem og være der for dem.

Det kan være svært at være så langt væk, fordi du kan føle, at du ikke kan hjælpe nok, men at bede dem om at tale kan være en god måde at føle sig lidt mindre langt væk på .

4. Send dem en gave

send dem gaver muntre op langdistance forhold

Nogle gange kan en lille gave oplyse deres dag, vel vidende at du tænkte på dem. En stor gave er altid rart, men ikke altid nødvendigt.

Gem de store gaver til særlige lejligheder, fødselsdage, jubilæer og helligdage. Små gaver er på den anden side gode til enhver lejlighed , selvom du har brug for at muntre din betydelige anden op.

Små gaver kan variere fra en tankevækkende gave, som du ved, at din kæreste har talt om til noget lille, som du så og mindede dig om dem.

Hver tankevækkende gave er en, de vil elske, hvis den kommer fra hjertet. Disse typer gaver kan hjælpe folk til at muntre op og vise dem, hvor meget du tænker på dem og elsker dem .

Ikke alle gaver behøver at være dyre. Vær ikke billig hele tiden, men der er intet galt med ikke-dyre gaver til tankevækkende påmindelser om, at du holder af dem. Gaver skaber eller bryder ikke et forhold, men de er rare at give og modtage.

Når du ser noget, der minder dig om din kæreste, så tag det op for dem og send det ud som en overraskelse. Det vil gøre deres dag, og det vil få dig til at føle dig godt, at du kunne gøre det for dem.https://www.youtube.com/watch?v=KC9nnqdDPjk
YouTube video

Afsluttende tanker

Vær der for din betydningsfulde anden . Hvis de har en dårlig dag, uge ​​eller endda måned, skal du bare være en skulder at græde på og en klangbund for deres problemer.

At overraske din specielle person kan også være en god måde at opmuntre dem på og bevare en gnist i forholdet.

Udelukk ikke at gøre noget særligt for at overraske dem i ny og næ. Ud over at udelukke at lave små specielle handlinger, kan de være lige så vigtige.

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *