10 grunde til, at fyre er bange for langdistanceforhold

Fyre bange langdistanceforhold

Det er ikke en god følelse, når en fyre afviser dig, fordi de er bange for langdistanceforhold eller bare ikke kan lide dem.

Der er altid en grund til, hvorfor fyre er bange for langdistanceforhold, da det gør ondt og nogle gange kan være forvirrende for dig. En anden svær ting at gøre efter at være blevet afvist er at se på det fra fyrenes synspunkt .

Dette er svært, fordi hvis du er klar til et forhold, der er langdistance eller er villig til at tage risikoen for et forhold, der er langdistance, kan du ikke altid se det fra en person, der ikke er klar .

At have problemer med at finde ud af, er grunden til, at nogle fyre er bange for langdistanceforhold. Ud over at have problemer med at se det fra deres synspunkt, er her nogle af grundene til, hvorfor fyre nogle gange kan være bange for et forhold, der er langdistance .

1. Ensomhed er svær at håndtere

ensomhed bange mand langdistance forhold udsigt

Ensomhed er en af ​​de sværeste ting at håndtere i et forhold, der er langdistance. Selvom I to stadig er i stand til at kommunikere ved at sende beskeder eller ringe , føles det stadig ikke helt, som om I ikke er alene.

Dette kan være en hård ting for en fyr eller nogen i et forhold, der er langdistance til at håndtere.

Langdistance er en stor grund til, at fyre nogle gange er bange eller nervøse for at komme ind i et forhold.

Der er nogle måder at hjælpe med at håndtere ensomheden som at bruge en app som FaceTime eller Skype , så I er i stand til at tale ansigt til ansigt bedst muligt. Problemet med det er, at det mange gange, efter du har lagt telefonen på, kan føles som om, du er alene igen.

At være i et forhold og alligevel føle, at du er alene, kan være en virkelig svær ting at håndtere.

Dette er fordi, når du er i et forhold, bør du være i stand til at stole på den person, når du har det svært i livet, og det kan være svært at få den samme type støtte i et forhold, der er langdistance.

At være i et forhold og alligevel føle, at du er alene, er en stor grund til, at fyre er bange for langdistanceforhold.

2. At være usikker på langdistanceforholdet

At være usikker på langdistanceforholdet kan betyde et par ting. Det kan betyde, at du ikke er sikker på, at langdistanceforholdet er det rigtige for dig . Det kan også betyde, at du ikke er sikker på, at du stadig ville have din langdistance-betydende anden, hvis I begge var i et regulært forhold.

Når fyre er usikre på noget, kan det boble i deres sind og derfor ødelægge et allerede sammen forhold eller ødelægge chancerne for nogensinde at ville være i et forhold, der er langdistance.

Ikke at have svar på spørgsmål som det kan gøre fyre bange for et forhold, der er langdistance. Det ukendte er normalt skræmmende for de fleste mennesker, og det kan være endnu mere skræmmende at tage en risiko på det ukendte .

Nogle gange er der nogle fyre, der bare ikke rigtig er klar til at tage risikoen på det ukendte, der følger med et forhold, der er langdistance.

Den største af risici er, at de ikke kan være sikre på, om de stadig vil kunne lide dig og vil være sammen med dig, når I begge ikke var i et forhold, der er langdistance, men i stedet et normalt forhold.

3. Muligheden for snyd

snyd grunde fyre bange langdistance forhold

I ethvert forhold er der en meget reel mulighed for, at snyd kan ske. Med det sagt, i et forhold, der er langdistance, kan chancerne nogle gange være højere.

Det er bare en anden risiko, der følger med i et forhold, der er langdistance, og igen er nogle fyre bare ikke klar til eller uvillige til at tage en chance for en risiko som den.

Grunden til, at chancerne for at mindske muligheden for at være utro i et forhold, der er langdistance, er, at folk bliver ensomme.

Mange gange, når folk bliver ensomme, søger de en andens opmærksomhed, fordi deres betydelige anden ikke er til stede for at hjælpe med den følelse. Der er ingen undskyldning for at snyde, men mange mennesker har en grund til det.

Med det sagt er dette normalt en stor grund til, hvorfor fyre er bange for langdistanceforhold.

4. Fysisk kontakt er vigtig

fysiske kontakter begrænset fyre bange langdistance forhold

Fysisk kontakt er en vigtig del af et forhold. Fysisk kontakt er normalt meget begrænset i et forhold, der er langdistance.

Dette kan være en enorm barriere for folk at skulle overvinde, og meget af tiden ønsker folk ikke at overvinde det.

Folk vil have den fysiske kontakt, der følger med et forhold, og at komme ind i et forhold, der er langdistance, afholder folk fra at have en masse af det. Dette kan skræmme fyre væk fra tanken om et forhold, der er langdistance.

Fysisk kontakt hjælper med ensomhed, og mange mennesker har brug for den form for støtte fra deres betydelige andre . Det er derfor, mange fyre ikke engang er villige til at prøve langdistanceforhold eller er bange for det.

Det kan være en stor ting at overvinde for en fyr, og nogle fyre er ikke villige til at overvinde det af hensyn til et forhold, der er langdistance.

5. Du er nødt til at ofre dig

gøre ofre bange fyre langdistance forhold

Der skal ofres i ethvert forhold, men der plejer at være mere i et forhold, der er på lang afstand. Der skal være engagement og vilje til at yde ofre.

Nogle ofre er at give afkald på seksuel intimitet i en længere periode, muligheden for, at en af ​​jer flytter, ikke kan være omkring hinanden. Disse ofre er hårde for nogen, og mange mennesker vil bare ikke engang tage en chance for det.

Det er derfor, mange fyre er bange for langdistanceforhold. De er bare hårde og kræver en masse engagement og dedikation for at få succes og det værd . Nogle fyre har ikke viljen eller evnen til at forpligte sig og dedikere sig selv på den måde .

6. Manglen på seksuel intimitet

manglende seksuel intimitet bange

Seksuel intimitet er anderledes end fysisk kontakt ved: fysisk indhold handler mere om kram, håndholdt og den anden persons fysiske varme. Seksuel intimitet er et andet sted for sig.

Dette er den mest almindelige grund til ikke at ville være i et forhold, der er langdistance. Manglen på seksuel intimitet er også den største udfordring at overvinde, når man kommer ind i et forhold, der er langdistance.

Mange fyre er bange for at komme ind i et forhold, der er langdistanceret på grund af manglende seksuel intimitet. Det er ikke en let ting at overvinde, og mange fyre har en tendens til at være bange for, at de vil fejle, eller at de ikke er i stand til at gå så længe uden seksuel intimitet.

Når du hører om, hvorfor fyre ikke ønsker at være i et forhold, der er langdistance, er dette normalt det første, der dukker op.

Det gode er dog, at fjernbetjeningsvibratorer og langdistance sexlegetøj i dag gør det muligt rent faktisk at have “DR” sex .

Det er selvfølgelig ikke den rigtige vare, men det er bedre end ingenting. Så du skal helt klart tjekke det ud!

7. De kan være bange for at spilde tid

bange for at spilde tid fyre langdistance forhold

Muligheden for ikke at holde er mulig i ethvert forhold. Med et forhold, der er langdistance, har du en tendens til at høre, at de fejler meget mere end almindelige forhold. Dette skyldes, at der er en masse risici og en masse ofre, som folk skal gøre eller være villige til at gøre .

Mange fyre ønsker normalt ikke at tage disse risici, og de vil heller ikke risikere at spilde deres tid. De ønsker ikke at skulle beskæftige sig med hjertesorgen og alt, hvad der følger med det for ingenting.

Heartbreak er en skræmmende og svær ting at håndtere det. De fleste fyre forsøger at undgå hjertesorg, når det er muligt . Så en stor grund til, hvorfor fyre bliver bange for langdistanceforhold. Det er svært at sætte dig selv i en situation, hvor det er ret sandsynligt, at du kommer til skade.

8. Det kan være følelsesmæssigt uopfyldende

følelsesmæssigt uopfyldende bange fyre langdistance forhold

For nogle mennesker er det ikke nok for dem eller deres følelsesmæssige helbred at tale i telefon.

De har brug for ansigt til ansigt samtaler og kontakt samt fysisk kontakt og at være fysisk ikke alene. Relationer giver folk et nyt støttesystem og et nyt niveau af komfort.

Når nogen er i et forhold, der er langdistance, er de ikke altid i stand til at få den følelsesmæssige forbindelse til at være i stand til at have det støttesystem gennem deres betydelige anden og den komfort, de har brug for i et forhold.

Manglen på at være følelsesmæssigt opfyldt kan være skræmmende for nogle fyre. Dette er fordi det kan sætte dem selv og deres betydelige andre i en potentielt ret akavet og hjerteskærende situation.

Forhold er kun sunde, hvis begge parter er virkelig glade, og du kan ikke være rigtig glad uden at være følelsesmæssigt opfyldt. Også en grund til, at fyre bliver bange over et forhold, der er langdistance.

9. Det kan være svært at lære hinanden at kende

svært kender hver over bange fyre langdistance forhold

I et forhold, der er langdistance, kan det nogle gange være svært at lære hinanden rigtigt at kende. Du får at vide, hvem de er over telefonen, men du lærer ikke rigtigt at kende deres sjove små vaner og særheder såvel som andre vigtige stykker, der gør nogens personlighed og væsen.

Dette kan være svært for fyren i forholdet ikke rigtig at lære og forstå den person, de er i et forhold med.

Et forhold består af minder og virkelig at kunne forstå din betydningsfulde anden, og når du ikke rigtig får en chance for at vide, hvem de er , kan det være noget skræmmende.

Mange fyre er bange for at komme ind i et forhold med nogen og ikke være i stand til rigtig enten at komme overens med dem eller ikke vide præcis, hvem de er i et forhold med.

Den eneste måde at finde ud af de små særheder, og hvordan de virkelig er i dag til dag, er at være fysisk sammen med dem. Denne ukendte og risiko, de ville være nødt til at tage, er en anden grund til, at fyre er bange for et forhold, der er langdistance.

10. Nogle mennesker er ikke udstyret

ikke udstyret bange fyre langdistance forhold

I sidste ende er der bare nogle fyre, der kender, som ikke er udstyret til at håndtere et forhold, der er langdistance.

Af en eller anden grund er de bange for langdistanceforhold og højst sandsynligt det engagement, dedikation og hårde arbejde, der følger med et forhold, der er langdistance.

Nogle gange ved de ikke engang, hvilken del af et forhold, der er langdistance, er den mest skræmmende for dem, og det er okay.

Det kan nogle gange være svært at udpege præcis, hvilken del af et forhold, der er langdistance, skræmmer dig. Det kan også være, at mere end én del af forholdet, der skræmmer dig.

De er bare ikke klar, udstyret eller villige til at håndtere en, hovedårsagen til, at de var bange for Lond Distance Relation.https://www.youtube.com/watch?v=NwSELNfzOsY
YouTube video

Konklusion

Der er mange strabadser i et forhold, der er langdistance . Langdistanceforhold kan være det værd, hvis to mennesker er engagerede og dedikerede til hinanden.

Mange grunde til, at en fyr er bange for et forhold, der er langdistance, er problemet, at mange fyre ikke har evnen til at være dedikerede og engagerede på den måde eller bare er bange for de risici, der følger med at være i det.

Det kan være, at de er bange for chancerne for snyd og den manglende fysiske kontakt eller endda at de ikke ønsker at skulle prøve at kæmpe sig igennem ensomheden.

Uanset hvad årsagen kan være, er den største årsag, at de ikke ønsker at sætte sig selv i en usikker situation og tage en chance for de ukendte risici , der følger med et forhold, der er langdistance.

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *