Hvor ofte skal langdistancepar tale?

frekvens langdistancekommunikation

Når det kommer til langdistanceforhold, har folk en tendens til at have mange spørgsmål.

Et af de oftest stillede spørgsmål er, hvor ofte skal langdistancepar tale? Skal de snakke hver dag?

Det smarteste, du kan gøre, når det kommer til et langdistanceforhold, er at behandle det, som du ville gøre et normalt forhold.

Her er et par tips til at kommunikere med din langdistance signifikante anden:

1. Lær din betydningsfulde anden at kende

ved betydelige, hvor ofte tale langdistance forhold

Med et normalt forhold taler de fleste hver dag eller meget tæt på hver dag. Med det i tankerne, med et langdistanceforhold, mener jeg, at det bør være den samme politik . Den eneste måde, et forhold vil vokse på, er, hvis du kommunikerer med din betydelige anden.

Hvis du tænker på et forhold, hvor I er i stand til at se hinanden hele tiden, har det store fordele, såsom at lære deres små særheder at kende, deres fortid, og hvem de er som person. Den eneste måde, hvorpå et langdistanceforhold vil kunne overleve og blive stærk, er at tale hver dag eller næsten hver dag .

Du skal bygge et stærkt fundament ved at finde ud af, hvem din betydelige anden er, og hvem de engang var. Det betyder at stille spørgsmål eller endda bare tale normalt. Du kan finde ud af meget om en person ved at lytte til deres meninger om bestemte emner eller lytte til deres daglige samtaler.

Når du taler med din kæreste hver dag, lærer du dem at kende som person . I et forhold elsker du dem kun, hvis du ved, hvem de virkelig er, og ikke kun deres ydre udseende. Når det er sagt, skal du også sørge for, at du ikke overdriver det.

2. Rummets betydning

vigtig plads hvor ofte taler langdistance forhold

Ligesom med ethvert forhold kan du ikke kvæle din kæreste. Selvom du identificerer dig som et par, betyder det ikke, at du ikke kan være individer. Individualitet er så vigtig for et stærkt forhold. Hvis en person i forholdet begynder at føle sig kvalt, har det en tendens til at føre til, at de slår ud og muliggør adskillelse .

Så selvom jeg synes, det er vigtigt at tale hver dag, betyder det ikke, at du skal tale hele dagen hver dag. Hold det kontrolleret. Sørg for, at du ikke sprænger i luften, når de ikke reagerer med det samme, eller beder om lidt plads til at gøre, hvad de skal gøre.

Husk, at alle har deres eget liv, som de lever, og for deres skyld skal du lade dem leve det, som de skal .

3. At bruge kvalitetstid

at bruge kvalitetstid hvor ofte taler langdistanceforhold

Når du er i et langdistanceforhold er kvalitetstid lidt anderledes, men har stadig den samme tiltrængte effekt.

Kvalitetstid kan defineres på en lang række forskellige måder. Det vigtigste aspekt er, at det passer til dine og dine partneres behov . Nogle forskellige måder, du kan få kvalitetstid på er:

Videochat

Videochat kan være gavnligt for et langdistanceforhold, fordi du kommer til at se din betydelige anden. Selvom du ikke kan opleve deres berøring, er det stadig en stimulerende oplevelse. Du får sat ansigt på deres stemme.

Stil hinanden spørgsmål

Dette er en af ​​de bedste måder at bruge kvalitetstid på, fordi du virkelig lærer dem at kende. Stil dem spørgsmål om deres barndom, måden de voksede op på , hvad de lavede i gymnasiet, og hvem de var dengang. Alle disse spørgsmål og flere kan hjælpe dig med at forstå de små ting, de gør, eller hvorfor de er, som de er. I et forhold er den viden nøglen til at opbygge et stærkt fundament.

Planlæg en tur

At være sammen om at planlægge en tur for at se hinanden er det mest spændende, du kan gøre i et langdistanceforhold. Det er ikke kun sjovt, men du bliver ængstelig og tæller dagene ned, indtil du kan se dem . Det hjælper jer begge til at vide, at følelserne og kærligheden virkelig er der for hinanden.

4. Ignorer ikke din betydningsfulde anden

ignorer ikke betydelig snak langdistanceforhold

Det er så vigtigt. For langdistanceforhold er chatting online eller over telefonen den eneste hurtige kommunikation, du har.

Så at ignorere din signifikante anden vil ikke løse nogen problemer. Det bedste, du kan gøre i ethvert forhold, er at kommunikere med den anden person.

Hvis der er noget galt, skal du fortælle dem det , de kan ikke læse dine tanker. Hvis du har travlt og ikke kan tale så meget, skal du bare sende dem en hurtig besked, og for de fleste mennesker vil de forstå. Alt er bedre end bare at efterlade nogen i mørket. Det vil ikke hjælpe noget og oftere end ikke forårsager det bare flere problemer.

Alt du skal gøre er at tale med dem. Hvis de reagerer dårligt, er det ikke din skyld, så du skal bare tage det og løbe med det. Langdistanceforhold kan være vanskelige, men hvis du kommunikerer med din kæreste, kan det gøre dem mindre.

5. Giv altid tid til dem

altid gøre tid hvor ofte tale langdistance forhold

Vis din kæreste, at du holder af, ved at give dig tid til dem . Indstil specifikke tidspunkter på dagen for, hvornår du kan ringe til dem eller videoopkalde dem. Dette behøver ikke at være hugget i sten. Betragt det som en dato og behandle det som sådan.

I løbet af denne tid kommer du til at bruge kvalitetstid sammen, og det hjælper din betydelige anden med at stole på dig, når du kan holde dit ord og ringe til tiden til din “date”.

Gør dit bedste for ikke at holde dem op til denne telefondate . Når du gør det, kan det skabe spændinger og unødvendige problemer. Hold dit ord og vis dem, at du er til at stole på.

Afsluttende tanker

Svaret på spørgsmålet, hvor ofte skal jeg tale med min langdistance signifikante anden? Så meget som du kan.

Husk at respektere deres personlige rum og deres individualitet. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar her. Det hele afhænger af dig og din nærstående, og hvad dine individuelle behov kræver. På den note skal du heller ikke ignorere hinanden. Ignorerer løste aldrig nogen problemer.

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *