De 10 bedste bøger og romaner om langdistanceforhold

bøger om langdistanceforhold

Et langdistanceforhold er et intenst og specielt eventyr, så hvorfor prøver du ikke bøger eller romaner om dette emne?

Det kunne være en god måde at lære af andre (rigtige eller fiktive) pars erfaringer og finde ideer og inspiration til dit daglige liv.

Her er de 10 bedste bøger og romaner om langdistanceforhold !

1. ' Kære John '?? af Nicholas Sparks

Som en vred oprører, droppede John ud af skolen og meldte sig til hæren uden at vide, hvad han ellers skulle gøre med sit liv – indtil han møder sin drømmepige, Savannah. Deres gensidige tiltrækning vokser hurtigt til den slags kærlighed, der efterlader Savannah og venter på, at John afslutter sin tjenesterejse, og John ønsker at slå sig ned med kvinden, der fangede hans hjerte. Men 9/11 ændrer alt. John føler, at det er hans pligt at melde sig igen. Og desværre opdager den lange adskillelse, at Savannah forelsker sig i en anden.

' Kære John,'?? brevet læste … og med disse to ord blev et hjerte knust, og to liv blev ændret for altid. Når John vender hjem, må han finde ud af, at Savannah, der nu er gift, stadig er hans sande kærlighed – og står over for sit livs sværeste beslutning.

Du kan også se traileren til filmen baseret på denne bog ved at klikke her .

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *