De 5 bedste sexgaver til langdistancepar (i 2022)

De 5 bedste sexgaver til langdistanceforhold

En af de største udfordringer, som mennesker i langdistanceforhold skal håndtere, at de har meget begrænset fysisk intimitet med de mennesker, de holder af.

Dette er faktisk en af ​​hovedårsagerne til, at mange langdistanceforhold mislykkes.

Heldigvis, hvis du ikke ønsker at blive regnet som en del af denne fiasko-statistik, er der én ting, du kan gøre: give din partner en sexet gave og blive fortrolig med hinanden, uanset hvor langt de er.

Her er et par eksempler på, hvordan du kan gøre netop det.

Lovense Lush 2

Læs vores fulde anmeldelse af Lush 2

Lovense Lush 2 er en intern vibrator designet til at stimulere G-punktet. Den er C-formet, med en større indsætbar ende og en mindre antenneende, der stikker udenfor, når den er i brug. For at bruge det skal du blot smøre det op og indsætte det i skeden, mens det hviler forsigtigt på G-punktet.

Den tyndere side stikker ud, fordi det er Lovense Lush 2’s modtager . Dette er også den del, du bruger til at få adgang til kontrollerne, når du er i solo-tilstand. Du kan hvile den på din klitoris for lidt ekstra stimulation, selvom vibrationerne ikke er stærke nok til at føre til klitorisorgasmer hos de fleste kvinder.

Den kan bruges på en af ​​to måder ; manuelt uden tilføjede forbindelser til noget solospil, og ved at forbinde den til en smartphone og styre den på den måde. Denne alsidighed giver dig mulighed for at bruge den solo, under forspil eller i diskret offentlig leg.

Lovense Lush 2 er 7,12 tommer fra spids til spids , så den er ret lille. Den indsættelige længde er 3,14 tommer, med en omkreds på 1,4 tommer og en antennelængde på 4,8 tommer.

Lovense hævder, at Lovense Lush 2 har det længste kontrolområde blandt alle bærbare Bluetooth-vibratorer . Den har en rækkevidde på 30 til 45 fod 360 graders stårækkevidde og 20 til 30 fod 360 graders sidderækkevidde over Bluetooth og en ubegrænset rækkevidde over internettet.

Den er meget diskret, mere holdbar og holder sig bedre på plads end både den tidligere version og andre modeller. Den har også flere intensitetsniveauer, hvilket betyder, at den passer perfekt til enhver type kvinde, uanset deres præferencer.

Når du køber Lovense Lush 2, får du brugervejledningen, en hurtig opsætningsvejledning, Lovense Lush 2 og et USB-opladningskabel.

Så hvad gør Lovense Lush 2 perfekt til langdistanceforhold? Nå, når din partners app er synkroniseret med legetøjet, kan de styre det, uanset hvor i verden de befinder sig . Det betyder, at I kan planlægge spilledatoer og glæde hinanden på trods af afstanden. Det er det, der gør det til et så godt værktøj til at holde tingene interessante, når din partner er væk.

The Lovense remote app has several preset options that you can choose from. You can also create your own unique patterns if you want, or let it vibrate to the beat of your favorite song.

The Lovense Lush 2 lasts for about 1.5 to 2 hours of continuous use.

Lovense Lush 2 anmeldelse

Pros

 1. It has very strong, rumbly vibrations, leading to intense orgasms
 2. It is very discreet, being nearly completely silent when inserted
 3. It is made of 100% phthalate-free body-safe materials
 4. It is completely waterproof
 5. It comes with a 1-year warranty from Lovense
 6. You can insert it and walk around with it relatively easily, so it is perfect if you want to be a little naughty on the go
 7. It is a great way to keep things interesting with your partner

Cons

 1. Some people may find it a little uncomfortable to walk around with it
 2. If you wear it under several layers of clothing, the antenna’s range may be rather limited
 3. If bent too hard, the Bluetooth antenna often snaps, destroying the toy completely
Lovense Lush 2

Verdict

Every fan of Lovense toys absolutely adored their first Lovense Lush. If you are part of this crowd, then you will definitely love the Lovense Lush 2. It comes packed full of upgrades from the first version that will endlessly delight you.

Check the Price

Vibease

Read our full review of the Vibease

The Vibease is a discreet remote control vibrator that promises to change every woman’s life. For a couple in a long-distance relationship, it is absolutely one of the best gifts for the woman because it can help bridge that distance in more ways than one.

The Vibease is a tiny pink vibrator that comes in a simple white box. It is hard to tell what’s in the box without opening it, which adds to the discreetness. The box opens up and closes like a new phone’s box, so you can use it to store your toy when you are not using it. It comes with two charging cables, one short and one long, and a simple user manual.

It is also smart, with the ability to connect to both your phone and your partner’s phone and be controlled via Bluetooth or over an internet connection.

The Vibease comes with its own accompanying app and messaging platform. Through the app, you can sync the vibrations to your messaging, sync it to your favorite song, or simply use one of the 12 vibration presets. It is also able to sync with audiobooks, so it will vibrate as you listen to your favorite erotic novel.

It is also wearable, so you can enjoy some hands-free fun with it.

The Vibease works in 3 different ways. You can use it as a normal vibrator, you can use it with the app for some solo play, or you can use it with your partner for some extra special play sessions. It is this feature that makes it an amazing gift for long-distance relationships.

If you are in a long-distance relationship, you can take advantage of the messaging feature, the video call feature, the audio calling feature,

The Vibease is actually one of the quietest toys out there. Although the higher settings tend to be a little more audible than the lower ones, anything below the third or fourth level is almost completely noiseless. It has 5 pulse settings.

Vibease

Pros

 1. It is one of the quietest and discreet vibrators money can buy
 2. It is small and cute, perfect for any girl
 3. Its vibrations are very powerful and will definitely guarantee you several climaxes every time you play with it

Cons

 1. It is at the more pricey end of the sex toy spectrum
 2. Its connection is sometimes not perfect. Although quite good, it is still a little flaky and may cut off entirely at the worst times
Vibease anmeldelse

Verdict

The Vibease is one of the few toys out there that have been truly designed with women in mind. For women, sex is not just physical, it goes deeper than that. So when a product stimulates your mind while gently caressing you, that’s a win in my book. A lot of thought has clearly gone into the creation of the Vibease, and you have to give its makers props for that.

Check the Price

Fleshlight Launch

Update: The Fleshlight Launch is no longer available for purchase for an indefinite period of time. We therefore recommend you to take a look at its alternatives, such as the Kiiroo Onyx (our review) or the Lovense Max (our review).

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *