De 7 bedste fjernbetjeningsvibratorer til Bluetooth Sex (2022)

bedste fjernbetjeningsvibratorer

Leder du efter de bedste fjernbetjeningsvibratorer? Det hele er her!

En af de store ting, som par i et langdistanceforhold skal have mening i, er den måde, hvorpå de holder deres sexliv sjovt , når de ikke får chancen for at se hinanden så meget, som de gerne vil.

Hvis du lige er kommet ind i et langdistanceforhold, tænker du måske endda på, HVORDAN du kan konsolidere sex i dit forhold med enhver fantasi!

Ideelt set har du nogle tanker. Men hver eneste af os kan bruge nogle få anbefalinger .

Det er en pålidelig kendsgerning, at jeg er en betydelig tilhænger af sexlegetøj, når det kommer til langdistancesex.

Sexting er sjovt; Skype-sex er forbløffende bedre, men alligevel er der intet, der ligner et sexlegetøj, der tilføjer en inderlighed til din seksuelle rutine . Og til det er mine foretrukne fjernvibratorer.

Hvorfor?

For de handler om vores fornøjelse, mine damer. Under alle omstændigheder betyder det ikke, at din mand heller ikke vil sætte pris på det. Sandt at sige, kan han endda nyde det mere end du gør .

Disse vibratorer er lavet til langdistanceforhold, da de kan styres fra hvor som helst på planeten. Alt du behøver er en mobiltelefon og en Wifi-forbindelse.

Der er også noget så varmt ved at have din mand forbundet med noget, som du typisk ville gøre alene , især da nogle af fjernvibratorerne har en tendens til at være tilstrækkeligt små og stille nok til at tage ud ved højlys dag? Hvis du er modig nok.

Der er så mange vibratorer at se over, men i dette indlæg deler jeg mine yndlings syv.

De er fleksible og kan kontrolleres af en applikation på din smartphone via Bluetooth og Wifi , og de har alle unikke funktioner, der ubesværet vil give smag til dit seksuelle liv.

At vælge den bedste for dig vil stole på, hvad du leder efter. En kuglevibrator? En G-punkts vibrator? En Bluetooth vibrator? Vi bør undersøge, hvad alle disse 7 fremragende fjernbetjeningsvibratorer tilbyder, i denne anmeldelse .

??For at sikre, at du ikke modtager falske eller ødelagte produkter, MÅ IKKE købe noget sexlegetøj fra Amazon eller Ebay . Jeg anbefaler kraftigt, at du kun bestiller fra betroede og autoriserede forhandlere og officielle butikker , som dem, jeg har nævnt i denne artikel. God fornøjelse ! ?

1. Lovense Lush 2: The Ultimate Remote Vibe

Fjernbetjening Vibrator frodig

? Klik her for at læse hele Lush 2-anmeldelsen

The Lovense Lush 2 is an extremely sexy-looking vibrator that is pleasantly intended to stimulate the hot twosome: your G-spot and your clit. Smart, intense, and utterly wearable, this is one vibrating egg that is ensured to flavor up your long distance relationship.

So here’s the nerd bit about how Lovense Lush 2 works. Like Vibease and Kiiroo toys, Lush is compatible with Android and iPhones, thanks to its Bluetooth antenna.

It is effortless to set up the app on your smartphone and with your partner’s phone. You download the Lovense Remote application from the iOS or Android application store, fill in your email and other elements to enroll and switch on your toy.

You can cheerfully use this vibrator alone, by controlling the vibes from your own smartphone. In any case, since we’re looking at approaches to spice things up in your relationship, you will be able to associate with your lover.

To give your partner control, you send him a request using the application, and once he’s acknowledged it, you’re ready. When you are long-distance, the vibe is controlled via the Internet. For whatever length of time that you have Wi-Fi, you are set for some good times.

You, or your partner, control the vibrations through the touchscreen on the application, sliding your finger around to accelerate, back off, and change the pattern.

This must be one of the least complicated, and most fun approaches to get your buzz.

It’s so simple; you let your fingers do the strolling and since it is your telephone you are playing with, you can do it anyplace you set out!

Furthermore, your sweetheart can have a fabulous time on his phone when he’s on the train or in a meeting, knowing he’s sending you wild.

Since the vibrator can likewise be controlled from short proximity, it is a decent alternative for when your sweetheart is back around the local area ? give him the controls and use this as a significant aspect of your foreplay in the room or even as an attractive diversion when you’re out on the town.

I discovered the Lovense Lush 2 one was better for close distance as there were a few minor issues with lost connections and trouble setting up the mutual shared connection when my lover was out of town.

But it is definitely the best remote vibrator on the market to date!

Check the Price

2. OhMiBod Esca 2: The Best Alternative To the Lush

fjernstyret vibrator ohmibod frodig

? Click here to read the full Ohmybod Esca 2 review

Unique, sexy and interactive. A real competitor for the Lovense Lush!

The OhMiBod Esca 2 is a Bluetooth wearable vibrator designed to offer women the delight of strong vibrations anywhere and anytime they want. Esca is an insertable vibrating egg made to be used under panties and even outdoors'¦ if you dare ;).

This device can be connected to the OhMiBod smartphone app, offering full remote control.

There’s even an integrated 'œchat' function on the app, so you can send out sexts while managing the vibrations.

The charm of the OhMiBod Esca 2 is that you can have fun with your partner anywhere, as long as you can connect. Link your Esca to your phone app through Bluetooth then pass control to your partner online.

My favorite part about the Esca 2 is that you can pair it with the Kiiroo adult toys (Onyx, Pearl, Launch, Fuse and more) thanks to the FeelConnect app.

That means that not only you can give control to your partner, but you can also have some real-time teledildonic sex, thanks tothe most recent and finest innovations of the Sex Tech.

As usual with Ohmibod, the vibrator is made of medical-grade silicone which is entirely body safe.Just keep in mind you must use a water-based lube if needed. This will make sure that the silicone won’t be damaged since other types of lube can harm the coating or leave a residue after cleansing.

In the box, you will get the Esca 2 by OhMiBod (Powered by Kiiroo), a USB charging cable, a user guide and a privacy pouch.

Once paired to the OhMiBod mobile app, you can manage the intensity and pattern of the Esca 2. Use the pre-programmed patterns or touch the screen for some spontaneous control. The LED light in the antenna will shine in sync with the vibrations to offer a visual feedback to your partner.

The Bluetooth range goes as far as 7.5 meters, however, this can vary depending on the obstacles between the phone and the toy. Anyway, just relax and let your partner lead you on a journey of pure enjoyment. The integrated LED will show the way.

If you are looking for a G-spot vibrator, the OhMiBod Esca is a great first step to explore the world of long-distance sex toys. If you learn it is your thing, in the future, you can get other Kiiroo toys to sync with your OhMiBod Esca 2.

Simply put, the OhMiBod Esca 2 is the very best toy when beginning with remote-controlled vibrators.

With effective G-spot vibrations, fantastic app features, robust Bluetooth connection, compatibility with a lot of mobile devices and toys and a sweet price, we believe it’s going to spice up your relationship for sure!

Check the Price

Don’t forget our little gift for you: you canget -10% off by using your special discount code ?SEXTECH?! ?

3. We-Vibe Sync: The Best Vibe for Couple Play

legetøj med smartphone app

? Click here to read the full We-Vibe Sync review

If you are looking for a toy you can use both when you’re far from each other or in the same room, without a doubt you should consider the We-Vibe Sync.

Unlike other vibrators, this one was created to be used throughout penetrative sex, with push-button control through the We-Connect app on your mobile phone. The design implies that both your hands and his are free to do whatever you want and that both of you will enjoy these tasty vibrations at the same time.

While being used in solo, the We-Vibe is conceived so that it can stimulate both your clit and your G-spot. In a way, it’s a mix between a conventional vibrator and an egg vibrator that delivers maximum results.

There are ten vibration modes and strength levelsto select from that include the basic low/medium/high settings, pulse, and wave, and the most intriguing ones called tide, crest, and surf.

If you wish to spice things up, your partner can create a customized playlist, picking all the different settings and surprise you with it. Or you can make your very own, and let him manage it!

This dual-motor toy is the supreme multitasking orgasm provider. We Vibe’s signature style allows it to be used throughout sex, and this new version includes an app that makes it usable anywhere. With simply a couple of taps, the app enables you to give your partner control of the We-Vibe Sync from anywhere, even in another state or nation.

My favorite features?

  • The app controls each motor individually for a totally customized G-spot and clitoral stimulation. If your partner discovers the internal vibrations are too extreme (for him or for you), he can simply turn the clitoral stimulator on instead, for example.
  • In long distance relationship mode, a convenient time-out function lets you minimize the We-Connect app and keep it running during your video call, which is ideal for long-distance lovers wanting to share their intimate playtime together.

When you are finally together, you can go on and try it together to share the vibe. Up until then, we will not advise you to use it for long distance sex, as it is definitely not the best for this. You can find something much better in this list.

However, engineered for kinky couples play, the We-Vibe Sync takes the sophisticated style of the initial We-Vibe and integrates it with push-button control and smartphone app for unequaled bedroom fun.

It also comes with a wireless remote control, if your phone is not next to you.

It is a truly flexible toy. Solo play is easy with the button on the toy or the remote and the app is excellent to play together even when apart. The video calling is smooth, and there seems to be hardly any latency issue with the app, so your partner can truly enjoy the ride with you.

As we said, it is not the best option for long distance relationship couples, but still much better than Candy Crush while you’re apart!

Den bevæger sig lidt, når vi bruger den sammen, og den kræver masser af glidecreme, men dette er bestemt et must-have, for I er fysisk sammen. For dem, der er bekymrede over omkostningerne ved dette, er det det værd, da det er som om du får 3 legetøj i en unik, smart og innovativ enhed .

Tjek prisen

4. Vibease: Den eneste vibrator, du kan synkronisere med lydbøger

langdistance vibrator

? Klik her for at læse hele Vibease-anmeldelsen

Okay, hvor skal man begynde med Vibease? Denne lille, men kraftfulde Bluetooth-vibrator har MANGE fordele.

Måske den bedste er, at den er bærbar. Så hvis du og din kæreste er i et unikt dristig temperament, kan du lægge det i undertøjet og smutte ud af entréen.

Han ville så være i stand til at styre det, når du er ved at male væk, ude til aftensmad eller stort set hvor som helst, hvor du vil gøre det! Ligeledes er den dæmpet (eller så tæt på lydløs, som en stille vibrator kan være!).

Offentliggjort som den mest lydløse vibrator på markedet, er Vibease det ideelle legetøj, når du skal have nogle sjove stunder.

Det er i princippet noget sjovere at holde det med din partner ude i det fri , end det er praktisk talt . Du skal fuldføre alt så hurtigt som muligt, hvis du måske bliver fanget.

Hvorom alting er, med Vibease har du ingen af ​​disse problemer. Al nydelse af diskret sex, uden fare. Ydermere kan din partner styre det fra et hvilket som helst sted på planeten.

Det er klart, at det er den mest overbevisende del, da vi diskuterer fjernbetjeningsvibratorer, der er ideelle til langdistanceforhold . Så hvordan fungerer den kontrollerende del?

Vibease er kompatibel med Android og iPhones og styres ved hjælp af Vibease-applikationen. Du skal blot indstille den til at forbinde din telefon med din kærestes, og han kan have fuld kontrol over din fjernvibrator.

Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at have lignende typer telefoner. Alt du behøver er en internetforbindelse .

En sjov leg kan være at lægge den i dit undertøj om morgenen og lade din mand vide, på det tidspunkt kan han pænt overraske dig ved at tænde for det, uanset hvor han har lyst.

Jeg er i hvert fald sikker på, at du vil bruge din kreativitet til at få mest muligt glæde og sjov ud af Vibease.

Langt om længe, ​​hvis du nogensinde har brug for at bruge dette legetøj alene, har det desuden et friskt element, hvor det vibrerer synkront med fantasihistorier, så du kan tænde for lidt erotik og lade vibrationerne klare resten.

Tjek prisen

5. OhMiBod Fuse: Den smarteste kanin derude

ohmibod bluetooth vibrator

? Klik her for at læse vores anmeldelse af Fuse

Er du fascineret af G-punkts vibratorer, men vil du have noget endnu køligere og stærkere? Meet the Fuse af OhMiBod og Kiiroo!

Langt tilbage lancerede den hollandske startup Kiiroo et par teledildoniske enheder (Onyx og Pearl), der lader dig have sex fra hver sin ende af internettet.

Last year, Kiiroo teamed up with Fleshlight to produce the Launch, a connected and VR-compatible male masturbator.

This time, Kiiroo and OhMiBod partnered to create the Fuse, a dual-stimulating long distance vibrator. Fuse’s touch controls are the first of their kind on the market and give couples more ways to enjoy connectivity than ever before.

Except for the dual stimulation, this modern rabbit-style vibrator shares most of its features with the Kiiroo Pearl 2, which means that the Fuse, like the Pearl, has a touch-control surface on the outside that can be paired with other devices. Its capability to sync with externaldevices (smartphones and smartwatches) is just amazing.

Fuse’s built-in touch-sensitive technology allows the user to control other devices. This bi-directional control allows users to experience truly unique, intimate moments remotely, anytime, anywhere.

You and your partner can now share your pleasure from any distance, as this interactive G-Spot vibrator is fully compatible with some of the best sex toys for men and women: the Fleshlight Launch, the Kiiroo Pearl2, and all other Kiiroo powered adult sex toys. Great sex toys for couples!

OhMiBod Fuse users can enjoy numerous ways to play, such as with a partner but also in synchronization with 2D or VR adult content. It’s one of the rare female-focused pleasure products I have seen that can do such a thing, as well. With the Fuse, it is totally up to you!

The other great thing is that the device is pleasurable enough that you will want to use it on its own.

Thanks to the touch sensitivity of the product, the deeper you take the vibe, the more intense the sensations. When you slide it out, you can feel the soft tingly vibes teasing your senses.

Use it for venturous solo play and take full advantage of Fuse’s touch-sensitive technology to drive the vibes or control another’s pleasure remotely, or let them control yours.

All that shows that the Ohmibod company has found innovative ways to improve the quality of the sexual experiences by opening their minds to new and explosive ways to use a vibrator. Thumbs up to them for this great long-distance vibrator.

Check the Price

By the way, here’s a little gift to order your remote control vibrator: you can get -10% off by using your special discount code ?Fun10?! ?

6. Lovense Ambi: The Most Versatile Bullet Vibrator

trådløs vibrator

? Click here to read the full Ambi review

The Lovense Ambi doesn’t have an exceptionally sexy name, yet it is an extremely hot toy, described as 'œthe most versatile vibrator'. It is like the Vibease in that it’s a mini bullet vibrator for clitoral stimulation. However, that is the place the likenesses end.

Not at all like the Vibease, the Lovense Ambi is molded as a tiny pink hammer toy with the goal that it can stimulate your clit.

Hvis du bruger det til solo-spil, eller når din mand er rundt i lokalområdet, er der fjernbetjeningsevnen inkluderet, da du kan parre den med Lovense Remote-appen , ligesom Lush.

Produktets tekstur er klassisk Lovense. Den er behagelig og blød med den perfekte mængde tryk, der er afgørende for fornøjelsen .

Det bedste ved det er, at det er så lille og praktisk, at det er beregnet til at blive brugt i alle situationer, også under sex, så du kan nyde ekstra vibrationer.

Jeg ved, at du måske er mere interesseret i mulighederne for langdistancesex. Men de ligner dem i Lush (musiksynkronisering, stemmestyring, ubegrænsede mønstre og mere), da de bruger den samme app.

Det er dog rart at indse, at du kan få masser af udnyttelse ud af dit mest elskede legetøj.

Jeg er sikker på, at din mand måske vil finde ud af det, når han styrer det fra 4.000 miles væk . Legetøjet kan styres fuldt ud af Lovense-applikationen, så afstanden er ikke et problem.

Med hensyn til vibrationer kan op til 10 forskellige variationer gemmes og forprogrammeres.

Ambi er også sjov at bruge til forspil og er perfekt under samleje.

Kuglens form gør den til en perfekt ledsager under elskovssessionerne. Den passer nemt ind i dine kurver og kan manipuleres gennem hver seksuel stilling.

Med hensyn til appen tror jeg, du skal prøve alle mulighederne for at vide præcis, hvad de har lyst til, men alligevel er der noget, der fortæller mig, at de fleste kvinder ikke ville have noget imod at melde sig frivilligt til den undersøgelse. Hvis du har brug for at pifte tingene op, kan din mand lave en tilpasset playliste, vælge mønster, længde og styrke og overraske dig med det.

Eller på den anden side kan du lave din egen og lade ham styre den! En betydelig del af det sjove ved at bringe et stykke legetøj ind i dit langdistance-seksualliv handler om at eksperimentere.

Ambi viste sig virkelig at være ? mest alsidige kuglevibrator nogensinde '?? som de hævder det er!

Tjek prisen

7. Esthesia: The Rabbit Vibrator af Vibease

vibrator med app vibease

? Klik her for at læse hele Esthesia-anmeldelsen

Vibease Esthesia er et af de mest spændende midler til at slippe dine dybeste seksuelle lyster løs og opleve sensualitet på måder, du aldrig har følt før.

Denne kaninformede og Bluetooth-kontrollerede vibrator er i stand til at få dig til din vildeste fantasis orgasme.

Esthesia er buet kunstnerisk for at udøve perfekt tryk på dit G-punkt og klit. De kraftige dobbeltstimulatorer kan få dig til at ryste i ekstase. Dens vandafvisende karakter giver dig mulighed for endda at bruge den inde i bruseren eller når du slapper af i badekarret.

Esthesia er blevet lanceret i to eksotiske farver: hot pink og hot lilla. Den ultraglatte krop er lavet af blød silikone, der er en af ​​de sikreste og mest følsomme ting, som din vagina fortjener. For at give dig fornøjelsen af ​​ægte sex, er materialet blevet omhyggeligt udformet, så det føles som hud .

Indsættelsen er intet mindre end ægte sex, hvor du er herre over enhver berøring og fornemmelse. Når du er færdig, kan du blot rengøre den med sæbevand og efter tørring er den klar til at blive brugt igen.

Esthesia er nænsomt designet til at give dig en komplet sensuel oplevelse . Esthesia vibrerer i fuldstændig stilhed, så du kun kan lytte til dine fantasier og ønsker uden nogen form for distraktion.

Esthesia forsvinder også afstandene og får de elskede til at mærke sammenholdet på det tidspunkt, hvor de har mest brug for at være sammen med hinanden. Esthesia betjenes af knapperne samt Vibease-appen, der giver partneren en chance for at vække og berolige sin dame .

Der er to knapper på Esthesia, en til strøm og den anden til vibration. Vibrationsknappen kan bruges til at skifte mellem et af de fire tilgængelige vibrationsmønstre.

Telefonapplikationen er praktisk til at betjene den på afstand og lytte til eksotiske lydbøger, der er synkroniseret med vibrationerne. Appen kan være lidt svær at lære i starten, men når den først er lært, er den sjov at bruge den.

For all these reasons, Esthesia is an amazing toy and remote-controlled vibrator that has been artistically designed to satisfy the deepest sexual desires of a lady. It can add some spice to your sex life as you and your partner could use it to arouse and explore all those sensitive points.

Now even the physical distances won’t matter because with Esthesia your lover could get naughty with you even when far away.

Check the Price

The Definitive Buyer’s Guide to Remote Control Vibrators

fjernstyret vibratorguide

Technology is permeating every aspect of our lives, and all of these devices in our lives are now beginning to communicate.

Your car is talking to your phone and sending you maintenance updates, the newest refrigerators know when you need milk and can send your grocery list to the cloud.

With all of this advancing technology, it’s inevitable that sex toys will be no different. We aren’t simply talking about realistic look or feel anymore, we now expect our sex toys to do more.

Every year there are more and more innovations in sex toys and each of those innovations has the potential to stimulate you in new ways.

One trend that’s beginning to dominate the sex toy industry is remote control.

Why would I want a remote control?

If you’re wondering why you might want your sex toy to be controlled remotely, think of who might be on the controlling end.

Sure, you can hold the remote and control your own stimulation, but these toys are meant to be shared. It’s often freeing and quite exciting to turn over control over your toy to someone else, and let them decided how you should be stimulated.

If you’re lucky enough, you have someone who knows what you like better than yourself. If you don’t, a sex toy might be a perfect way to show them how to get you off.

Why would I not want a remote control?

If you’re using your sex toys alone, and you don’t intend to change that, then a remote control might be an unnecessary feature for you.

This won’t be a lot of people, because even if you’re single now, it’s likely you’ll soon find someone who’s worthy of holding your remote.

bedste-fjernbetjening-vibrator-tips

Is remote control right for you?

As we’ve already mentioned, remote control sex toys are invaluable tools for someone to learn how you like to be touched.

They can control the vibration, pulsation, intensity, and many other options so they can watch your face and find out through trial and error how to rock your world.

Beyond that value, remote control sex toys are a must-have for any lovers who need to be apart often.

Either because of a long distance relationship or if one of you travels, distance can put a real strain on a relationship.

You can ease that strain by using remote control sex toys, as many of them can be controlled via an Internet connection.

You can be at home in bed while getting pleasured remotely by someone across the world; this isn’t simply masturbation anymore, this is virtual sex.

Langdistance-fjernbetjening-vibrator

The 5 most common features

Waterproof

This is becoming more common among all sex toys, and remote control sex toys are no exception.

Some people find using sex toys while in the bath to be an unbeatable experience, and you need a waterproof toy for that.

I det mindste er det meste sexlegetøj i det mindste modstandsdygtigt over for vand, fordi sex har tendens til at blive rodet.

Trådløs kontrol

Dette er almindeligt blandt næsten alt fjernbetjent sexlegetøj, der er tilgængeligt i dag; trådløs teknologi er så almindelig, at du ikke længere er bundet til en ledning.

Ledninger kan komme i vejen, og intet bør være i vejen for din fornøjelse.

Lokal kontrol

Alt fjernbetjent sexlegetøj kan styres, når du er i samme rum, enten med en medfølgende controller eller via smartphone. Disse er beregnet til leg i soveværelset.

Du kan bruge dette legetøj til at varme op til en traditionel seksuel oplevelse, eller legetøjet kan være hele oplevelsen.

vibratorer til kontrol af tæt afstand

Langdistancekontrol

Mere legetøj hvert år kan styres via en internetforbindelse via en smartphone-app.

Du kan overdrage kontrollen over din enhed til din kæreste på et hotelværelse eller endda krydre nogle flirtende telefonopkald med en potentiel elsker.

Det er en tryg og sikker måde at føle sig lidt tøset ved at overdrage kontrollen over dit sexlegetøj til en, du lige har mødt.

Det vil være sjovt for dem, da de kan bringe dig til en skrigende orgasme, mens de lytter i den anden ende. Ville du vende kontrollen og lade en, du lige har mødt, glæde dig?

Brugerdefinerede vibrationer

Mange legetøj kan justeres fra milde til kraftige vibrationer og mange andre kontrollerbare muligheder.

Udover at kontrollerne justerer intensiteten, kan du også ændre vibrationsmønsteret fra stop og gå, en bølge af op og ned intensitet, eller et fuldt udblæsning, når du begynder at stønne væk.

Nogle legetøj har endda dunkende bevægelser, hvor en motor pulserer op og ned i stedet for blot at summe. Disse er gode til at stimulere G-punktet eller prostata, da de kan være langt mere intense end simple vibrationer.

Meget sofistikeret sexlegetøj kombinerer flere forskellige motorer for en person, der ønsker, at deres kæreste skal have total kontrol over deres oplevelse.

Du kan gøre din kæreste til en seksuel maestro, der kan designe et program til det stærkest mulige klimaks.

App-styret-fjernbetjening-vibrator

Bonusfunktioner at kigge efter

Bærbar

Nogle sexlegetøj er beregnet til at blive brugt, selv hele dagen. Med disse kan din kæreste bestemme, hvornår du skal få en lille stimulerende kildren, eller hvornår du skal have en massiv orgasme.

Dette tilføjer en lille overraskelse til din spilletid, fordi den kan begynde når som helst.

Disse enheder er normalt gemt i dit undertøj, og nogle kommer endda med specielle trusser med en indbygget lomme til at holde det lille vidunder lige hvor det skal være.

Mænd kan også bære disse, da de laver strækbare cockringe med tilhørende vibrationer, der er beregnet til at blive brugt hele dagen.

Indsættes

Nogle af de mere eventyrlystne sexlegetøjsentusiaster går måske efter et vibrerende legetøj, der kan indsættes.

De har mange af disse til kvinder, og de er designet til at blive indsat i skeden og holdt der.

De er specielt formet til at forblive komfortable gemt helt inde i dig, mens de afventer signalet til at tænde og begynder at sende kraftige vibrationer direkte til dit G-punkt.

De laver også indsættelige vibrerende buttplugs, som er beregnet til at blive båret inde i anus, med en smal ende, der strækker sig ud for komfort og en tyk prop, der sikrer, at den bliver inde, så længe du ønsker det.

For mænd kan disse pludselig sende kraftige vibrationer direkte til prostata, som er den mandlige version af G-punktet.

Det bliver mere socialt acceptabelt for mænd at udforske magien ved prostatastimulation, og det er en langt mere almindelig praksis blandt mænd i heteroseksuelle forhold.

Er du modig nok til at gå på arbejde iført en buttplug, mens din kone holder kontrollen?

offentlig stemning

Kan tilsluttes andet legetøj

Nogle nyere legetøj på markedet har endda mulighed for at linke til et andet legetøj, selv langdistance.

Legetøjet arbejder sammen, så når intensiteten skruer op for dig, deler din elsker den samme følelse.

I kan enten ligge ved siden af ​​hinanden på en seng eller en halv verden væk på et videoopkald. Når du mærker en orgasme, der begynder at bygge sig, kan du også se din kærestes ansigt, når de begynder at klimaks.

Mange af disse enheder kan styres af begge personer, så du og din kæreste kan skiftes til at udforske, hvad der får dit blod til at flyde.

Denne forbindelse tilføjer også en ny mulighed for at udforske online forhold, da du trygt kan dele intime øjeblikke med nogen og udvikle et seksuelt forhold, før du overhovedet mødes personligt.

Når det kommer til egentlig sex, har du allerede udforsket alle nuancer af deres seksualitet, og du vil tilføje noget viden og erfaring til dit første møde personligt.

Dette ændrer virkelig dynamikken i online flirting, da det at sende nøgenbilleder og sexting kun er en opvarmning for den forbundne oplevelse.

Komplekse forbundne apps

Mens nogle fjernbetjente sexlegetøj giver dig frihed til at kontrollere intensiteten, øger nogle virksomheder virkelig applikationen for at forbedre oplevelsen.

Nogle apps kommer med forudprogrammerede sexmønstre eller giver dig mulighed for at skabe dine egne, så du kan gemme dine bedste oplevelser og pille ved dem for at skabe utrolige klimaks.

Nogle apps bliver konstant uploadet med nye funktioner og muligheder, så dine sjove ændringer ændres med hver softwareopdatering.

Dette legetøj har taget de tænd/sluk-knappede vibratorer og gjort dem forhistoriske.

langdistance fjernbetjening vibe

Seksuelle forstærkere

Mens de fleste enheder er beregnet til at være et selvstændigt legetøj for at give al den stimulation, du har brug for, er nogle få udvalgte enheder beregnet til at forbedre en normal seksuel oplevelse.

Disse legetøj kan bæres af en mand eller en kvinde, og de kan tilføje nogle vibrationer for at pifte et seksuelt møde op.

Dette inkluderer vibrerende cockringe, der skal bæres over bunden af ​​penis eller legetøj, der kan indsættes i skeden og udsende stimulerende vibrationer indefra, som I begge kan mærke.

Du kan skiftes til at justere kontrollerne eller endda invitere en observatør ind i dit soveværelse for at nyde udsigten og tilføje deres input.

Døm ikke, dette er en mere almindelig ting, som du ville tro.

Virtual reality-kompatibel

Nu er du i det 21. århundrede; nogle fjernbetjente sexlegetøj er kompatible med VR-headset.

Du kan bruge dit sexlegetøj, mens du forsvinder ind i en VR-verden. Mens du eller din partner tager kontrollen, kan du faktisk se dig selv have sex lige foran dine øjne.

For men, you can have your penis stimulated while you look up and see a woman straddling you and riding, or if you prefer, you can see her eyes as she takes you in her mouth.

Women can experience this also, as their vibrator stimulates their most sensitive areas, they can see a virtual lover pleasuring them and hear the grunts and moans as his penis guides you to climax over and over again.

If you connect your toy and VR headset to your lover, you can see them and hear them moan as you both climax together.

You may not ever want vanilla sex again after an experience like that.

fjernstyret legetøj

Finding the best remote control toy for you

When you’re ready to step into the world of remote control sex toys, you need to be smart about which one you choose.

There are so many out there, with a very wide range of prices and features, it’s often overwhelming to begin looking.

Here are some questions you should ask yourself before you make a decision on a sex toy.

Will you use it long distance?

You first need to decide if you will play with your sex toy while you’re in the same room or not.

If you’re a frequent traveler or have another reason that keeps you apart from your lover, you will definitely want to pick a toy that works long distance, like the ones from Lovense.

This is a wonderful feature that can keep you sexually connected while you are apart. If you’re primarily a bedroom only couple, then you can skip this option.

Is this for warming up or the whole thing?

Some sex toys are only meant to tease and get your juices flowing, and aren’t necessarily meant to send you into throes of passion.

If you’re just looking for some stimulation before you get it on, there are small and less powerful toys that’ll help you out.

If you want your toy to take you to the moon and back, make sure you get one strong enough for that.

Will you use it in the bath?

Are you a bathtub masturbator?

If you are, you will definitely want to make sure your toy is waterproof, because this will probably be one of your favorite toys to use, and you don’t want to leave this little wonder on the bathroom counter while you soak.

langdistance-kontrol vibratorer

Are you going to wear it all day?

Are you simply going to get the sex toy out while the bedroom fun begins, or is this something that you’re going to wear during the day?

If you’re looking to turn over control of giving you pleasure to someone else all day long, look for a toy that’s wearable.

Also, if this is something you’ll go through your day wearing, you should shop for a quiet one so you aren’t offending everyone on the bus with the buzz coming from your panties.

Will this be a shared experience?

Do you intend to use this toy alone, while your partner watches or listens over the phone, or do you want an interactive experience?

If you want to truly share a moment especially long-distance, it really drives the intensity up if your lover is feeling the same thing. Even if you don’t currently have a lover to share your fun with, I’m sure that won’t last long.

The only problem is you may have to find someone who has compatible remote control sex toys like yourself.

Perhaps that will be soon be on your online dating profile, which brand of interactive sex toys you prefer.

Are you a tinkerer?

Are you someone who likes to make things a little bit better?

Are you someone who likes to tinker with everything until they’re just right? Or is your partner this person?

If so, you may want to look a little deeper at the app that comes with your sex toy. Some apps simply have the same boring controls like on/off or higher or lower intensity, and those probably won’t work for you.

If you’re this person, you’re looking to fine-tune and perfect your experience.

Nogle online-fællesskaber deler endda deres personlige stimulerende mønstre med hinanden, så de crowdsourcer faktisk deres onani eller virtuelle sex. Sikke en fantastisk tid vi lever i.

Efter at have besvaret alle disse spørgsmål, er du nu klar til at begynde at shoppe efter dit fjernbetjente sexlegetøj.

Du ved nu, hvilke funktioner der vil være afgørende for dig, og hvilke du kan gå på kompromis med.

Du vil stadig finde flere muligheder, end du skulle tro, men nu er dine muligheder langt snævrere.

teledildonics mærker

Ofte stillede spørgsmål:

Hvilken slags batterier bruges i disse?

Meget få sexlegetøj bruger batterier længere, de er næsten altid genopladelige. Mange af dem har et langtidsholdbart lithiumbatteri med en USB-kompatibel opladningsport.

Er der en forsinket forbindelse, når du er langt væk?

Nej, internettet fungerer meget hurtigt, så så snart du trykker på en knap, mærker din kæreste det.

Er det behageligt at have en vibrator på hele dagen?

Det kommer virkelig an på, nogle af dem stikker simpelthen diskret ind i dit undertøj og er fine at have på hele dagen. Alt, der kan indsættes, har en tendens til at afhænge af personen.

Nogle mennesker kan nemt holde et buttplug eller skedeæg i hele dagen, og det kan være ubehageligt for nogle.

Det bedste råd, prøv disse ting derhjemme, før du begiver dig ud i verden.

Er der nogen, der kan fortælle, at jeg har dette på/i mig?

Når den er slukket, nej, kun du vil kunne mærke det. Når den er tændt, afhænger det hele af dig og legetøjet.

Noget legetøj er meget lydløst; de er i stand til at levere kraftige vibrationer og laver knap en lyd. Nogle vil have en meget høj og tydelig summende lyd. Ud over summen afhænger dog af dig.

Kan du bide dig i læben og ride ud af en orgasme uden at give et pip, eller er du en skrigende, der pludselig vil udstøde et brøl, der vil vække de døde? Uanset hvad, vær høflig.

Jeg forstår, at det at være hemmelighedsfuld i offentligheden er en del af spændingen, men du skal kende dig selv, og om du er i stand til at bevare roen nok til at være diskret.

Vær også forsigtig, hvis du skal køre iført en af ​​disse, sluk den, så du ikke ødelægger dit klimaks ved at støde ind i fyren foran dig.

fjernbetjening vibratorer

Sidste tanker om de bedste fjernbetjeningsvibratorer

Af hvilken grund ville du ikke sende denne artikel til din mand og lade ham vide, hvad han skal give dig, når han har brug for at overraske dig?

En fjernbetjeningsvibrator vil aldrig måle sig med at have din mand hjemme hos dig? Men den kan komme rigtig tæt på .

Jeg anbefaler især Lovense Lush 2 , Vibease og produkterne fra Ohmibod , men det andet legetøj er måske lige det rigtige for dig, så giv det et skud og lad os det vide!

Også, hvis du ikke fandt det perfekte produkt på denne liste, opfordrer jeg dig til at læse min artikel om de 5+ bedste langdistance sexlegetøj (Teledildonics) til langdistanceforhold !

Vil du læse mere om de bedste fjernbetjeningsvibratorer?

Du er velkommen til at tjekke artiklen skrevet af vores gode venner på Teledildonics.co om deres foretrukne fjernvibratorer eller de 6 bedste app-kontrollerede sexlegetøj af Jane Louis fra HerToysReview.com!

? Klik her nu for at lære mere om Lovense-legetøj (vores favoritter) eller bestil dit nu (Max & Nora, Lush, Hush, Ambi og mere)!

'“ Dr. Emma Charles

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *