Hvorfor langdistance får folk til at falde ud af kærlighed (og hvordan man løser det)

Long Distance Fall Out of Love

Det er ingen hemmelighed, at nogle gange kan stressen i et forhold, der er langdistance, få folk til at falde ud af kærlighed .

Spørgsmålet mange mennesker stiller sig selv er hvorfor? Et normalt tæt på hjemmet forhold versus et forhold, der er langdistance, har et par vigtige forskelle med hensyn til, hvorfor lang afstand er en stor faktor for, at folk falder ud af kærlighed.

Den gode nyhed er, at hvis du og din langdistance signifikante anden er villige til det, så er der et par måder at løse det på. Her er grunden til, at lang afstand får folk til at falde fra kærligheden, og de måder, du kan løse det på .

Det kan nogle gange føles som om du er single

føles som single langdistance forhold gør falloutlove

I et forhold, der er langdistance, kan du nogle gange føle, at du i stedet for at være i et forhold faktisk er single.

Det skyldes, at man meget sjældent ser hinanden i et forhold, der er langdistance. Et forhold skal have en nogenlunde stabil mængde reel kvalitetstid, for at det kan overleve og trives .

Den eneste måde, et forhold bliver stærkt på, er ved at få visse situationer til at ske. Disse situationer består i at kunne have og overleve kampe, lave vigtige minder og virkelig lære det ene og det andet at kende.

Der er nogle ting, som du umuligt kunne få at vide om hinanden over langdistance telefonopkald . Det er svært at finde ud af, hvem en person virkelig er over et langdistance telefonopkald, og hvad deres særheder og vaner består af, der gør dem til dem, de er .

Det er svært ikke at føle sig single, når man er i et forhold, der er langdistanceret, fordi man tilbringer det meste af sin tid uden dem. At føle sig single i et forhold, der er langdistance, er en kæmpe faktor, når det føles som om, du er faldet ud af kærlighed i dit forhold.

Ensomhed er en svær ting at håndtere

ensomhed langdistance forhold gør folk falloutlove

Ensomhed er en svær ting at overvinde i et forhold, der er langdistance. Det er også en af ​​de store grunde til, hvorfor folk falder ud af kærlighed, når deres forhold er langdistance.

Det er ikke let at være ensom, og mange gange er den eneste måde, hvorpå din langdistance signifikante anden kan hjælpe med det, ved at ringe til dig over telefonen.

Nogle gange er et langdistance telefonopkald ikke nok til at hjælpe med ensomheden, fordi når opkaldet er forbi, er personen tilbage til at være alene igen.

Når folk er ensomme , higer de normalt efter nogens hengivenhed, hvilket nogle gange kan føre til snyd. Dette sker ikke altid, men det er et almindeligt problem i et forhold, der er langdistance.

Ensomhed fører til en masse problemer i et forhold, der er langdistance andet end bare snyd. Ensomhed kan føre til aggression og unødvendige slagsmål eller skænderier. Ensomhed kan også føre til modvilje eller harme over for deres nære.

Alle disse problemer, der stammer fra ensomhed, er også de små ting, der kan lægge op til, at et par falder fra kærligheden på grund af den lange afstand i deres forhold. Disse kan også resultere i at lægge op til slutningen af ​​et forhold.

Manglen på fysisk og seksuel kontakt

mangel på fysisk seksuel kontakt langdistance forhold falloutlove

Fysisk og seksuel kontakt er vigtige brikker i et forhold. Manglen på fysisk og seksuel kontakt i et forhold, der er langdistance, kan være en stor del af en person, der falder ud af kærlighed i deres forhold.

Mennesker har brug for berøring af deres betydningsfulde anden for deres mentale og fysiske velvære. Når du er langt fra din kæreste, er mængden af ​​fysisk og seksuel kontakt, du får, enten meget begrænset eller slet ingen. I sidste ende giver det bare problemer.

Manglen på fysisk og seksuel kontakt kan føre til, at en person i et forhold føler sig tilsidesat. Det kan også føre til, at en person føler sig uønsket, uelsket og endda ignoreret . Manglen på fysisk og seksuel kontakt kan også føre til malplaceret vrede og vrede, såvel som tristhed.

Det fører alt i alt bare til en masse unødvendige problemer i et forhold, der er langdistance. Disse små problemer, der stammer fra mangel på fysisk og seksuelt indhold, kan føre til, at en person i et forhold, der er på lang afstand, falder ud af kærlighed.

Følelse af, at du ikke rigtig kender din betydningsfulde anden

At føle, at du ikke rigtig og virkelig ved, hvem din signifikante anden er, kan føre til usikkerhed i et forhold.

Folk kan være usikre på, om de stadig ville kunne lide deres betydelige anden, hvis de boede tættere sammen , samt være usikre på, om de stadig ville kunne lide deres betydelige anden, hvis de virkelig vidste, hvem de var.

Virkelig at kende nogen består i at kende dem på deres værste og bedste . Samt at vide, hvordan de reagerer på bestemte situationer og deres små særheder, der udgør deres personlighed.

I et forhold, der er langdistance, kan det være svært virkelig at komme til at opleve disse dele af nogen.

Hvilket kan føre til en vis usikkerhed og utilfredshed. I et forhold skal du kende din betydningsfulde anden ud og ind for at være helt tilfreds med, at den person, du er sammen med, er den person, du gerne vil være sammen med.

At have den eneste måde, hvorpå du virkelig kan kommunikere et telefonopkald eller en besked over telefonen, gør det ekstremt svært virkelig at lære den person, du er i et forhold med, at kende.

Usikkerheden om den person, du er sammen med, er en stor grund til, at folk kan falde fra kærligheden, når de er langt fra deres betydelige anden.

Ikke at være i stand til at løse en stor kamp

ikke løse store kamp langdistance forhold falloutlove

At tale i telefon, når du er langdistance, er svært nok, men når du forsøger at løse en kamp, ​​kan det være endnu sværere.

Når du forsøger at løse en kamp med din langdistance signifikante andre mange gange, skal du stå ansigt til ansigt for virkelig at prøve at føle, hvad de føler.

Når du forsøger at løse et slagsmål over telefonen, kan du ikke få den samme effekt, som du ville ansigt til ansigt, så det er nemmere at blive sur og lidt sur over det længere .

Når du bliver sur på din kæreste i lang tid, kan det være svært at komme over det. Du kan spille det i dit sind igen og igen, hvilket kan føre til mere vrede og mere vrede. Det er meget sværere at prøve at løse eller afhjælpe et slagsmål over telefonen, end det er personligt.

At forblive sur over en dårlig situation for længe kan føre til, at du bliver forelsket, fordi den aldrig rigtig bliver afhjulpet.

Ikke at have tid nok til hinanden

Det kan være sværere at få tid til hinanden, når man er langdistance. Alle har et ret travlt liv, og tidszoner kan komme endnu mere i vejen for et forhold, der er langdistance.

Man skal kunne bruge en form for kvalitetstid sammen for at holde forholdet sammen.

Hvis du ikke kan bruge nok tid sammen i forholdet, så er der ikke rigtig et forhold. Man skal have kvalitet og meningsfuld tid sammen som par for at have et forhold.

Når folk ikke får tid nok til hinanden, kan det føre til en følelse af at være uelsket, uønsket og ligegyldig. Disse følelser kan føre til, at folk falder ud af lang tid og ønsker at søge efter noget bedre.

Du er nødt til at give din langdistance betydelige andre så meget tid, som du både er villig eller i stand til at give .

Uden det vil forholdet ikke vare ret længe eller være et sundt og blomstrende forhold. Til sidst vil nogen falde ud af kærlighed eller være træt af at blive ignoreret og forsømt.

Kommunikation og samvær er en enorm og ekstrem vigtig del af ethvert forhold, men især langdistance, fordi der skal være noget for at råde bod på den manglende seksuelle og fysiske kontakt.

3 måder du kan løse det på

hadwork dedikation engagement fix langdistance forhold

Selvom disse problemer deroppe virker ret uløselige, er der et par måder, hvorpå du kan prøve at afhjælpe problemerne. At fikse et forhold, selv et der er langdistance, kræver meget hårdt arbejde, dedikation og engagement.

Problemer, der er malet ind i et forhold, der er langdistance, bliver ikke løst fra den ene dag til den anden. Begge dele af forholdet skal være villige til at rette op på forholdet og være villige til at gøre, hvad den anden del af forholdet har brug for og higer efter.

Nogle af måderne, hvorpå du kan rette op på at falde ud af kærligheden i et forhold, der er langdistance, er at se hinanden mere. taler om fremtiden og spørger, hvad din signifikante anden har behov for specifikt.

Går man mere i dybden om hver af disse vage løsninger, vil det se lidt sådan ud:

1- At se hinanden mere

I et forhold vil det aldrig fungere, hvis I aldrig ser hinanden. Til sidst skal I enten se hinanden mere eller afslutte forholdet.

At se hinanden mere med at løse nogle mange små problemer ved også at afhjælpe de større problemer. At se hinanden mere vil afhjælpe ensomheden og behovet for fysisk og seksuel kontakt. Disse ting er afgørende for et stærkt, sundt og blomstrende forhold.

2- Taler om fremtiden

taler om fremtidig fix langdistanceforhold udsigt

Hvis grunden til, at du er i et forhold, der er langsigtet, er en, som du ser dig selv blive sammen med i lang tid, så er det fantastisk.

Det eneste problem er, at I begge ikke kan fortsætte med at trives, hvis forholdet er langdistance for evigt. Til sidst skal I begge have en snak om fremtiden og muligheden for, at en af ​​jer flytter for at komme tættere på den anden .

Så ubehageligt som det nogle gange kan være, er det en nødvendighed for at finde ud af, om forholdet kan holde og trives. Forholdet bliver bedre, hvis den elefant i rummet ikke bliver afhjulpet.

3- Find ud af dine væsentlige andres specifikke behov

Den eneste måde at begynde at afhjælpe et forhold på er at kommunikere. Det betyder også, at du spørger din kæreste, hvad de har brug for fra dig for at holde forholdet flydende . Det kan være alt, men det er normalt, at de har brug for mere opmærksomhed.

I et forhold, der er langdistance, er det største problem bare ikke nok opmærksomhed, fysisk og seksuel kontakt og kvalitetstid. Et forhold trives med disse ting, og et forhold kan bare ikke overleve uden dem.

Din kæreste har måske brug for andre specifikke ting for at holde forholdet i kærlighed og sundt . Den eneste måde at finde ud af det på er at spørge dem, hvad de har brug for.

Afsluttende tanker

Den største måde at hjælpe et tilsyneladende hjælpeløst forhold på er at kommunikere. Hvis du vil bringe kærligheden tilbage i dit forhold, skal du spørge din kæreste, hvad de har brug for, og hvordan du kan hjælpe dem med at opnå det .

Samt at de spørger dig, hvad dine specifikke behov er, fordi de er lige så vigtige, når det kommer til at bringe et forhold, der er langt tilbage til sundhed. Der er mange forskellige grunde til, at ethvert forhold kan falde ud af kærlighed.

Hvert forhold er fuldstændig forskelligt fra det næste. På den note er der almindelige problemer, som alle i et forhold, der er på lang afstand, har oplevet.

Ensomhed og mangel på fysisk og seksuel kontakt er de mest almindelige problemer i et forhold, der er langdistanceret. Ikke kun er de problemer i sig selv, men de kan også forårsage mindre problemer.

Disse mindre problemer kan føje op til den endelige forelskelse eller slutningen af ​​et forhold, der er langdistance. At gøre det bedste, du kan, for at afværge disse almindelige problemer, kan hjælpe med at holde dit forhold, der er langdistance, flydende bedst muligt.

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *