Hvorfor Lovense Remote er den bedste vibratorapp til din telefon?

Lovense Remote App anmeldelse

Et langdistanceforhold kræver meget arbejde og engagement for at få det rigtige. Ærlighed, kommunikation og tillid er blot nogle få af de faktorer, du skal overveje, når du prøver at navigere i et langdistanceforhold.

For de fleste par er sex også et meget vigtigt aspekt af deres forhold , men hvordan opnår du fysisk intimitet, når din partner er hundredvis af kilometer væk?

Heldigvis har de teknologiske fremskridt gjort det muligt at bruge teledildonics for par i langdistanceforhold. Kort sagt, teledildonics er en kombination af sexlegetøj og teknologi , hvor en af ​​de mest kendte pionerer er Lovense. Her er en upartisk anmeldelse af Lovense fjernbetjeningsappen, og hvordan den virker.

? KLIK HER FOR AT LÆRE MERE OM LOVENSE REMOTE-APPEN!

Hvad er det?

Lovense Remote App er fjernbetjeningen, der bruges til alt Lovense legetøj ( Max , Nora , Lush , Ambi , Edge , Domi og Osci ). Den er designet til brug i solospil, diskret offentlig leg og langdistancespil.

Du kan bruge din smartphone til kontrol på nært hold, lydaktiverede vibrationer (dette bruger din telefons mikrofon) og synkronisering af vibrationer til musik. Når du har en direkte sigtelinje, kan rækkevidden for kontrol på nært hold nå op på maksimalt 30 fod . Afhængigt af dine omgivelser falder 360 rækkevidden mellem 5-10 fod .

Du kan bruge to smartphones til at øge din betydelige andens kontrolområde betydeligt. Dette er ideelt for dem, der ønsker at nyde diskret offentlig leg i større rum.

Lovense Remote appen giver dig også mulighed for at skabe dine egne unikke vibrationsmønstre, som du kan vælge at dele med andre mennesker. Andre bemærkelsesværdige funktioner i appen inkluderer musikbaserede vibrationer og lydaktiverede vibrationer .

Lovense Remote App spil

Nøglefunktioner

Lokal fjernbetjening

Lad din partner styre din fornøjelse fra kort afstand ved hjælp af den lokale fjernbetjeningsfunktion, der er Bluetooth-aktiveret. Rækkevidden for lokal fjernbetjening kan nå op til 30 fod, hvis din partner har et direkte udsyn. Rækkevidden på 360 ved hjælp af appen er mellem 5-10 fod baseret på dine omgivelser.

Langdistancekontrol

By using two smartphones, you can significantly increase the range of your partner’s control. Simply get connected to your partner’s phone using the Lovense Remote app and allow for them to control you.

The person who has a toy should have their phone within 3-5 feet of them at any time in order for this to work. The app keeps running in the background, so you can have your phone in your pocket or purse while your partner has total control through their smartphone.

Music-based vibrations

During solo play, you can connect your choice sex toy to your Apple or Windows device and through the software that you download from the Lovense website, you can opt to listen to music that also prompts a reaction from the toy as it is in use.

Lovense Remote App

At skabe og dele mønstre

Du har muligheden for at komme med dine egne vibrationsmønstre ved hjælp af Lovense Remote-appen. Tryk- og glidekontrolgrænsefladen gør det ret nemt at komme med unikke mønstre. Når du har oprettet et mønster, kan du vælge at dele det anonymt med verden.

Send mønstre for at synkronisere to legetøj sammen

Hvis du vil lege med din partner, kan du sende vibrationsmønstre til dem for at forbinde to kompatible legetøj. For eksempel, hvis I begge har Nora eller Max forbundet, kan I synkronisere dem sammen og mærke hinandens bevægelser, selv når I er milevidt fra hinanden.

Lydaktiverede vibrationer

Visse lyde kan aktivere vibrationerne i appen , mens du bruger sexlegetøjet. Dette betyder dybest set, at intensiteten i vibrationerne kan stige, når du lytter til din yndlingsmusik eller endda bare ved at trykke med fingrene.

https://www.youtube.com/watch?v=xmwBzLgUzdo

Hvordan det virker

Her er nogle tips til, hvordan du kan komme i gang med at bruge Lovense Remote-appen:

1. Download det

Lovense Remote er tilgængelig til download på både App Store og Google Play . Den er kompatibel med:

 • Mac (kræver, at Bluetooth 4.0 er aktiveret)
 • iPhone, iPad, Air, iPad Mini og iPod Touch iOS 9.0 og nyere
 • Android 4.3 og nyere med Bluetooth 4.0 aktiveret
 • PC

For at få forbindelse skal du bruge en Lovense USB Bluetooth-adapter . Du kan også vælge at bruge den tidligere version af donglen til at forbinde Max eller Nora.

2. Tilslutning af din(e) enhed(er)

Øverst til højre på din skærm vil du hurtigt kunne se eller tilslutte din enhed. Klik på linkikonet for at komme til ?Mit legetøj? skærmen.

Klik på ?+? for at begynde at søge efter din enhed. Sørg for, at din enhed er tændt ved at kontrollere, om indikatorlyset blinker .

Når den er fundet, vil navnet på din enhed blive vist. Tryk på til/fra-ikonet for at vælge eller fravælge det legetøj, du bruger. Standardpositionen for skifteikonet er tændt/valgt ( pink angiver, at det er valgt, og gråt betyder, at det er fravalgt )

Når din enhed er fundet, skal du klikke på knappen Udført, som du finder øverst til højre i grænsefladen.

Hvis du mister forbindelsen, og du skal oprette forbindelse igen , skal du trykke på linkikonet, som du tidligere havde trykket på i det første trin.

Lovense Remote App i aktion

3. Sådan tager du live kontrol eller giver det op til din online partner

Klik på ?Langdistance? fanen.

Vælg den partner, du vil oprette forbindelse til. For at denne funktion skal fungere, skal både du og din partner have en konto . Før du tilføjer din partner, skal du derfor sikre dig, at vedkommende har en konto. Hvis du endnu ikke har tilføjet din partner, skal du blot trykke på ?+? knap finder du i øverste højre hjørne.

Klik på ?+? ikon, som du finder nederst til højre på grænsefladen for at kunne se alle afspilningsmulighederne bortset fra beskeder.

Du finder knappen Live Control i appen. Hvis den er nedtonet, betyder det, at din partner ikke har deres legetøj tilsluttet. For at denne funktion skal fungere, skal de være forbundet. Hvis du har et legetøj, der er tilsluttet, vil denne mulighed kunne vælges for din partner.

Du kan foretage ændringer i dine indstillinger ved at klikke på indstillingsknappen, som du finder inde i din partners chatvindue. Hver partner har fem indstillinger: auto-play-mønstre, som denne person sender, auto-play alarmen fra denne person, vibrationsbeskeder for alle tekster, besked, når han/hun logger på, og tillad kontrol uden anmodninger.

4. Sådan synkroniserer du musik med Lovense Remote-appen

Processen med at synkronisere musik afhænger af dit mobile operativsystem.

 • Til Android

Sørg for, at du gemmer den musik, du downloader, i mappen Musik på din Android-telefons interne hukommelse, så dine sange vises i appen.

 • Til iPhone
  • Log ind på iTunes og tilslut din enhed.
  • Træk al den tilgængelige musik ind i mappen Sange.
  • Gå til sektionen Musik, og klik derefter på ?Synkroniser musik?. Dette vil effektivt synkronisere den musik, du har, med Musik-appen på din telefon.
  • Åbn Musik-appen på din telefon, så du kan se den musik, du har synkroniseret fra din iTunes-konto. Hvis der er et download-ikon, kan du klikke på det for de sange, du vil have vist i Lovense Remote-appen.
  • Åbn appen for at se den musik, du har downloadet.
Lovense Remote App orgasme

5. Forskellen mellem My Patterns og Shared Patterns

Fanen Mønstre er, hvor du finder nye mønstre, der er blevet oprettet af andre brugere.

Der er du i stand til at forhåndsvise og downloade mønstre baseret på dine præferencer ved blot at trykke på download-ikonet. Det er værd at bemærke, at du ikke kan loope eller oprette mønstre i denne fane.

Hvis du vil se de mønstre, du har downloadet, skal du gå til ?Mine mønstre? afsnit . ?Mine mønstre? giver dig mulighed for at oprette afspilningslister, se dine downloads og randomisere eller sløjfe mønstre.

6. Blokering og ophævelse af blokering af nogen

For en ny anmodning, som du ikke ønsker at acceptere, skal du blot klikke på Afvis efter at have modtaget den . Du vil modtage ?Vil du også blokere denne person?? prompt, hvorefter du kan fortsætte med at klikke på ?Ja?.

For at blokere en person, der allerede er i dine kontakter, skal du gå til afsnittet Indstillinger i chatvinduerne og aktivere ?Bloker denne kontakt? mulighed . Du kan også fjerne blokeringen af ​​afviste venneanmodninger og blokerede venner i samme sektion.

7. Sletning af en kontakt

For iOS skal du blot stryge fingeren til venstre, når du klikker på den kontakt, du vil slette, og muligheden for at slette vil blive vist.

For Android, klik og hold på kontakten, og du vil se ?Fjern person fra vennelisten? mulighed .

Lovense Remote App orgasmer

Min personlige erfaring med at bruge Lovense Remote-appen

Til at begynde med brugte jeg min Nora alene ligesom en almindelig vibrator, men så snart jeg blev mere fortrolig med den, besluttede jeg mig for også at prøve appen . Jeg parrede Nora med den app, som jeg havde downloadet på min smartphone inden for kort tid.

Jeg var i stand til at fjernstyre Nora på egen hånd ved hjælp af appen. Appen gav mig mulighed for at vælge forskellige kombinationer af styrkeintensiteter mellem rotations- og vibrationsfunktionerne for Nora, og min kæreste var også i stand til at gøre det samme for luftpumpen og vibrationsniveauerne for Max .

En anden funktion, der tiltalte mig, var muligheden for at styre legetøjet ved hjælp af din afspilningsliste . Som mange andre mennesker ser jeg på musik som en måde at løfte mine seksuelle oplevelser på. Musikken dikterede legetøjets bevægelse, og det tog ikke lang tid, før jeg havde den første af mange tåkrulleoplevelser til nogle af mine yndlingssange.

Jeg ville dog snart undersøge andre muligheder, især når min partner skulle til en anden stat på grund af arbejdsforpligtelser. Heldigvis havde vi planlagt sådanne hændelser, og han havde også Max og Lovense Remote-appen ved hånden.

Min partner var i stand til at sende kommandoer på appen, som igen sendte kommandoer til mit legetøj via Bluetooth. Derfor fik han min Nora til at bevæge sig præcis, som han ville , hvilket simpelthen var fantastisk.

Vi fik også legetøjet til at synkronisere sammen og efterfølgende reagere på hinandens bevægelser. Min Nora registrerede mine bevægelser og sendte derefter signalerne til min partners Max, som igen reagerede i luftpumpen og vibrationsfunktionerne derefter. På denne måde var vi i stand til at nyde sex og intimitet selv på afstand!

Du har også mulighed for at oprette forbindelse til din partner gennem videofunktionen, så I kan se hinanden. Vi bemærkede dog hurtigt, at videounderstøttelsen er dårlig, da vi ikke var i stand til at se eller høre hinanden tydeligt.

Jeg vil råde dig til at prøve at bruge en anden platform som Skype eller Facetime for at fortsætte opkaldet . Når det er sagt, fungerer meddelelsesplatformen på appen godt nok, og vi valgte at bruge den fra tid til anden.

Som et ekstra tip, hvis du og din partner bor i to forskellige dele af verden, og tidsforskellen mellem jer gør det svært at planlægge online dates regelmæssigt, har du mulighed for at optage en dampende session og nyde den på egen hånd, når som helst Du kan lide.

Lovense Remote App eksempel

Fordele

1. Det er nemt at sætte op

Lovense Remote-appen er virkelig nem at konfigurere? alt, hvad vi skulle gøre, er at downloade det, oprette konti, tænde for Bluetooth-forbindelsen og forbinde legetøjet på begge vores telefoner inden for få sekunder.

2. Du kan tilføje dine egne personlige mønstre

Du har mulighed for at eksperimentere på appen ved at tilføje dine egne mønstre. Du kan endda dele dine unikke mønstre med andre mennesker.

3. Giver dig mulighed for at synkronisere kompatibelt Lovense-legetøj sammen

Du kan få kompatibelt legetøj som Max og Nora til at synkronisere sammen ved hjælp af appen og dermed få dem til at reagere på dine (dine og din partners) bevægelser.

4. Forbind med din partner over afstande

Et af de mest fascinerende aspekter af Lovense Remote-appen er dens evne til at forbinde langdistancepartnere. Din partner kan sende kommandoer til dit legetøj via appen og følgelig styre dit legetøjs bevægelse, eller du kan synkronisere dine bevægelser ved hjælp af legetøjet.

5. Lad musikken tage kontrol? bogstaveligt talt

Hvis du elsker at sætte stemningen med musik, mens du spiller med din partner, så vil du elske denne funktion i appen. Alt Lovense-legetøjet kan synkroniseres til musik på din telefon via Lovense Remote-appen. Som følge heraf reagerer det legetøj, du bruger, på sangene i overensstemmelse hermed, og du behøver måske ikke engang bruge dine hænder til at holde det på plads.

Lovense Remote App eksempel

Ulemper

1. Videounderstøttelsen er ikke så stor

Jeg kunne ikke kommunikere med min partner ved hjælp af videofunktionen i appen, noget som jeg har bemærket, at mange andre kunder også har rejst et problem med. Derfor kan du være bedre stillet ved at bruge en tredjepartsplatform.

2. Ja, selve appen kan miste forbindelsen

Appens funktionalitet kræver en god internetforbindelse . Mens vi brugte appen med min kæreste, havde vi et midlertidigt tab i forbindelsen, hvilket forståeligt nok ødelagde stemningen.

Dom

Lovense Remote-appen giver brugerne mulighed for at nyde et Lovense-legetøj efter eget valg, uanset om du bruger det solo, til langdistanceleg eller til diskret offentlig leg, og min overordnede erfaring med det var positiv.

Overvej dog at bruge video Skype eller Facetime , hvis du tydeligt vil se og kommunikere med din partner, mens du nyder dit sexlegetøj.

? KLIK HER FOR AT LÆRE MERE OM LOVENSE REMOTE-APPEN!

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *