Kan en mand være trofast i et langdistanceforhold?

trofast mand langdistanceforhold

Du har mødt din drømmemand! Sikke en følelse!

Du troede, det aldrig ville ske. Lige før du tillader dig selv at fare vild i ?Cloud Nine? du rykkes tilbage til virkeligheden og indser, at dette forhold bliver nødt til at klare en langdistancesituation.

Du tænker straks, ?vil han være mig tro?? Jeg kunne godt forstå bekymringen. Selv i forhold, hvor folk er i nærheden, er troskab stadig en kæmpe sag. Når det kommer til mænd, der er trofaste, uanset om de er tæt på eller langt væk, afhænger trofasthed virkelig af deres karakter.

Hvis en mand har stor karakter, og han forstår trofasthed (det er en del af hans karakter), så ja, absolut. En mand kan være trofast i et langdistanceforhold. Så det, der virkelig skal ske, er at mærke det ud for at se, om han har karakteren.

Hvorfor mislykkedes nogen af ​​hans tidligere forhold?

kender tidligere forhold mand faithul langdistance forhold

Selvfølgelig forudsætter dette, at han har haft tidligere forhold før dig!

At vide, at det kunne være et godt tegn på, hvorvidt han ville være trofast i et langdistanceforhold? Kender du hans historie med nogen af ​​hans partnere? Har du set eller kendt ham til at gå igennem mange partnere? Hvis ja, så vil du måske prøve at finde ud af hvorfor.

Hvis han var dem utro, mens han var tæt på, så vil han sandsynligvis være utro med dig, når han er på afstand.

Hans svar på din første forespørgsel om det kunne fortælle dig noget! Sig, at du beslutter dig for at spørge ham om tidligere forhold, bliver han defensiv? Eller flyder samtalen let. En mand, der ikke har noget skjul, vil ikke være defensiv.

Se efter The Longing

Når en mand længes efter dig, vil du vide det! INGEN anden kvinde passer ind i hans verden som dig.

Situationen omkring dit forhold, uanset om du er nær eller fjern, vil ikke slukke hans længsel efter dig. Hvis han virkelig længes efter dig, vil han sandsynligvis ikke længes efter en anden kvinde på samme tid.

Når en mand bliver ramt af en kvinde fra kernen, er der normalt ingen anden kvinde, der virkelig kan komme til ham på det niveau. Den gode nyhed er, at hvis du fornemmer en dyb længsel komme fra ham, er det sandsynligvis et glimrende tegn på, at han vil være trofast i dit langdistanceforhold.

Længslen fra ham er mere end bare sommerfugle i maven! Det er en længsel, der får ham til at handle. Det bevæger ham til at få sit liv for at bringe dig ind i hans liv permanent.

Hvis du ikke mærker længslen efter dig, og det føles som om du er en slags eftertanke i hans tidsplan, så vær opmærksom. Så pas på hvad der fanger hans opmærksomhed, er det andre ?venner?? Alle har evnen til at få tid til det, de virkelig ønsker!

Giver han ofre for at se dig?

ofre se dig mand faithul langdistance forhold

Langdistanceforhold er dyre på flere niveauer. Det kræver, at du eller nogen går den ekstra mil. Især på det økonomiske område. I skal bruge penge for at se hinanden ! Er det noget, han er villig til at gøre?

Inden for rimelighedens grænser er det selvfølgelig måske ikke realistisk for ham at flyve ud en gang om måneden for at se dig. Men gør han en ægte indsats for at komme ud og se dig? Eller bruger han sine penge andre steder og alle steder? Gør han det til en prioritet at komme og se dig?

På den anden side, når du prøver at se ham, rydder han sin tidsplan for at tilbringe sin tid med dig? Eller bliver han ved med at udsætte dig? Kommer han med undskyldninger for, hvorfor det ikke er et godt tidspunkt at komme og se ham? Hvis dette sker ofte, kan dette være et rødt flag.

Er du i hans fremtid?

Når han taler om planer for en karriere, at gå tilbage til skolen eller bygge en virksomhed , inkluderer han dig så? I disse samtaler, ser han dig blive involveret i hans fremtidsplaner? Eller, når han taler med dig om sine fremtidsplaner, virker det meget enestående? Ser det ud til, at han ikke rigtig tænker på, at du skal være involveret i alle hans fremtidige bestræbelser?

Du vil gerne vide, at du er i hans langsigtede planer. Ellers kan du risikere at blive erstattet af en, der er hans nærhed.

Din mavefornemmelse ved det måske

gut måske kender mand faithul langdistance forhold

Til sidst, hvad føler du i din mave? Du har sanser, der advarer dig. Nogle gange bliver de sløvet på grund af stress, mediestimulering , overdreven travlhed og så mange andre ting. Til tider er det let at ignorere, hvad vi virkelig føler er sandt.

Hvad siger din mavefornemmelse, når du tænker på denne mand og dette langdistanceforhold? Føler du virkelig, at han er med i det hele? Eller fortæller din mave noget andet? Vær opmærksom på, hvad dine sanser fortæller dig . Som du gør, vil ydre omstændigheder normalt bekræfte, hvad du føler.

Lyt også til, hvad dine venner fortæller dig. Hvis de begynder at bekræfte ting, du føler, kan det være et fingerpeg om, hvorvidt din mand vil være trofast eller ej! Lad være med at stikke af og tag forhastede beslutninger, men se det som en advarsel. Se det som et signal til et potentielt problem i nær eller fjern fremtid!

Konklusion

Afslutningsvis er det igen virkelig baseret på hans karakter at afgøre, om en mand kan være trofast i et langdistanceforhold.

En person med god karakter er sandfærdig, ønsker at gøre godt for enhver pris . En mand med god karakter vil aldrig bevidst skade dig. Han vil gerne fortælle dig sandheden, selvom den skuffer. Han ville aldrig lede dig videre. En mand uden karakter vil være det modsatte.

Hvis du er villig til at se tingene, som de virkelig er (hvad enten det er til det gode eller det onde), vil der altid være tegn og symptomer omkring dig, for at fortælle dig, om du går i den rigtige retning.

Hans karakter vil vise dig, om en mand kan være trofast i et langdistanceforhold!

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *