Langdistanceægteskabsguide: Sådan klarer du dig og holder den stærk

langdistanceægteskab

Ægteskab er en velsignelse og en udfordring på samme tid . Lige pludselig deler du halvdelen af ​​dit liv med en anden, fra dit soveværelse til din økonomi, kreditscore til dybeste tanker og følelser. Kast lang afstand ind i blandingen, og det bliver en endnu større udfordring, men det kan stadig blive ganske vellykket.

Så hvordan kan du have et langdistanceægteskab og være i stand til at klare og holde det stærkt?

Du som person skal forblive selvstændig og selvsikker, samtidig med at du sørger for at holde kommunikationen stærk mellem jer to. Få altid din partner til at føle sig elsket , speciel og ønsket , og prøv at se hinanden så ofte som muligt.

Med de rigtige værktøjer under bæltet kan du gøre et langdistanceægteskab til en succes. Men hvordan? Du har brug for alle de rigtige tips og tricks for at få succes. At lære de største problemer i et langdistanceægteskab og hvordan man finder løsninger er nøglen.

Vi kommer til at diskutere ins og outs af langdistanceægteskaber i dybden.

Vi vil endda dykke ned i vigtige spørgsmål som, hvordan man kan klare sig, når en baby er involveret, og hvordan man sikrer, at der ikke er utroskab i forholdet , hvilket kan give anledning til bekymring i nogle forhold, der er langt fra hinanden.

Langdistanceægteskabsproblemer

Hvert ægteskab vil have deres egne problemer, men desværre kan langdistanceægteskaber have en endnu større pose problemer. Når det er sagt, vil vi tage et kig på nogle af de mest almindelige problemer med langdistanceægteskaber, og hvordan man løser dem.

Kommunikationsproblemer

Dette kan fungere på en række forskellige niveauer.

1- Du har ikke noget at tale om

Nogle mennesker kan opleve, at de løber tør for samtaleemner, mens de er fra hinanden. Dette kan løses ved at starte med noget simpelt, såsom ?Hvordan var din dag?? Husk, at smalltalk stadig er vigtigt , når du er gift og kan føre til masser af samtale.

2- Du taler for meget

Mange mennesker har indtryk af, at du skal tale nonstop , når du er i et langdistanceægteskab. Sagen er, at dette kan blive irriterende og kedeligt . Giv hinanden lidt plads, og du vil helt sikkert have bedre og mere dybdegående samtaler, når tiden kommer.

3- Du forventer øjeblikkelige svar

Hvis du tænker, at din kone eller mand skal svare med det samme, vil du være ude for et ganske skuffende chok i et langdistanceægteskab. Hvis dette gør dig sur, så har du måske nogle dybere problemer, du skal diskutere i dit ægteskab, såsom at være bange for at snyde og lyve.

4- Miskommunikation

Dette gælder især, hvis du sender sms’er til din partner. Det kan være nemt at fejllæse en tekst og “tage den den forkerte vej”, så sørg for, at dine faktiske telefonopkald og videochat opvejer tekster, især hvis du taler om noget vigtigt.

5- Skændes for ofte

Hvis du skændes, så prøv at tage lidt tid til at slappe af, før du går tilbage til samtalen. Når du er kølet af, så ring til din partner i stedet for at sende en sms for at få en bedre samtale, der ikke bliver læst forkert.

6- Ignorerer hinanden på trods

Ja, dette sker ret ofte og kan være ødelæggende i et langdistanceægteskab. Hvis du er vred, er det okay at tage et par timer på at køle ned. Dette betyder ikke, at du skal ignorere din partner og få dem til at føle sig nervøse eller ængstelige for, at forholdet er ved at være slut.

7- Ikke at dele følelser

Du ønsker ikke at bekymre din partner under et langdistanceforhold, men ikke at dele dine følelser – selv de dårlige – kan føre til en fiasko i ægteskabet. Diskuter altid følelser for at løse dem så hurtigt som muligt.

kommunikationsproblemer langdistance ægteskab udsigt

Vokser fra hinanden

Et stort problem, man kan begynde at føle i et langdistanceægteskab, er, at hun og hendes partner vokser fra hinanden. Dette gælder især, hvis du føler, at du ikke har noget at tale om, ikke ser ud til at ?forbindelse?, og ikke ser hinanden ofte. Så hvad er løsningen?

Den bedste ting at gøre er at lave planer sammen. Dette kunne være noget så simpelt som at sætte lidt tid af en gang om ugen til en videochat for at tale og lytte til musik, til større planer som et besøg, der involverer masser af aktiviteter, som I begge nyder.

Sørg også for, at du kommunikerer med din partner om, hvordan du har det. At diskutere problemer vil altid bringe en bedre løsning end at holde den inde. Find måder, hvorpå I kan blive tætte igen.

Tillidsproblemer

Tillidsproblemer er en af ​​de største udfordringer, et langdistanceforhold kan stå over for, og dette kan være drevet af en række forskellige ting:

Misundelse

Jalousi er faktisk almindelig i forhold, uanset om de er i nærheden eller langt væk. Tricket er ikke at lade din jalousi tage overhånd, og hvis dette problem kommer og går, er det bedst at diskutere det med din partner for at finde en løsning.

Tryghed rækker langt, så lad det ikke bryde ind i dit sind, tal med din partner.

Utroskab

Snyd i fortiden vil helt sikkert give nogen grund til at have tillidsproblemer i langdistanceægteskaber. Men besluttede at tilgive din partner og komme videre, så skulle du ikke nære nag til dem eller føle dig usikker. Igen, at tale med din partner er den bedste løsning.

Usikkerhed

Usikkerhed vil næsten altid være en del af et langdistanceægteskab. I er adskilt i længere perioder uden fysisk kontakt, så det bliver en bekymring, at en partner kan fange et vandrende øje (eller hænder).

Men at forblive selvsikker med din partner vil altid være den bedste vej til succes.

tillidsproblemer langdistanceægteskabsproblemer

Ensomhed

Når du er væk fra din partner i en længere periode, er det ingen hemmelighed, at du på et tidspunkt kommer til at føle dig ensom . Dette er normalt og naturligt. Men hvordan kan du klare dig?

 • Hænge ud med venner.
 • Få en hobby (måske noget, som du og din partner kan nyde sammen).
 • Omgiv dig selv med dine kære.
 • Prøv at besøge din partner så ofte som muligt .
 • Opret særlige “datoaftener?” med din partner, hvor du laver noget over telefonen.
 • Videochat med din partner mindst en gang om ugen.
 • Skriv og ring til din partner (ikke overdrevent).
 • Kommuniker med dem om dine følelser og prøv at finde en løsning.
 • Send hinanden specielle gaver, såsom digte, kærlighedsbreve og måske smykker, t-shirts, krus eller andre søde gaver.
 • Find en klasse, du måske er interesseret i.
 • Få et job, hvis du ikke allerede har et. Eller skift karriere, hvis du keder dig.
 • Lær noget nyt.
 • Hold billeder af dig og din partner i nærheden , f.eks. på din telefon eller i rammer rundt om i huset.
 • Sæt en nedtælling på din telefon til næste gang, du vil se dem, så du har noget at se frem til med et visuelt billede.

Kan et langdistanceægteskab fungere?

langdistance ægteskab virker udsigt

Det enkle svar på dette spørgsmål er ja, et langdistanceægteskab kan fungere. Betyder det, at det bliver nemt?

Ingen.

Betyder det, at det bliver sjovt?

Nej, men det kan virke, hvis I to virkelig prøver og er fuldstændig hengivne til forholdet.

Den vigtige ting at gøre er at huske på, at du sagde? Det gør jeg? Af en grund. Uanset om du vidste, at de skulle flytte væk eller ej, er I forpligtede over for hinanden og bør forblive engagerede uanset afstanden.

Husk også på, at ethvert ægteskab har deres op- og nedture. Nogle ægteskaber vil rejse sig for at overvinde udfordringerne, mens andre vil falde fra hinanden . Det er op til de to personer i forholdet at beslutte, om de vil bestå tidens prøve eller ej.

Langdistanceægteskab med baby

Langdistanceægteskaber er unægtelig udfordrende, men når du tilføjer en baby til forholdet, bliver tingene endnu sværere . Forestil dig at prøve at passe en lille, i det væsentlige som enlig forælder, mens den anden forælder er langt væk?

Det er ingen tvivl om, at et langdistanceægteskab med en baby vil være en af ​​de største udfordringer, en person kan stå over for, når det kommer til forhold. Så hvad er disse problemer, og hvordan kan du løse dem?

Gør alt alene

laver alt alene baby ldm

Hvis du er den eneste forælder i husstanden, har du naturligvis intet andet valg end at gøre alt på egen hånd. Fra bleskift til at give baby mad, til at gøre rent i hele huset og lave aftensmad, du gør det hele .

Dette bliver en ganske overvældende situation for den forælder, der er hjemme med barnet, mens den anden forælder bor langt væk. Det kan være svært at klare så stor en udfordring, men heldigvis er der nogle ting, du kan gøre:

 • Giv din partner udtryk for din stress . Ring til dem ofte, så du kan “losse af”, og forhåbentlig kan den anden forælder berolige dig og opmuntre dig til, at dette ikke vil være en evig situation.
 • Få hjælp fra venner og familiemedlemmer. Det meste af tiden er bedste venner, mødre, tanter og bedstemor villige til at hjælpe en nybagt mor, der er alene med en helt ny baby. Ring til dine kære, når du har brug for hjælp eller blot en times pause!
 • Forbliv positiv. Dette kan være svært, når du står over for en stor udfordring som denne, men husk altid, at langdistanceægteskabet kun er midlertidigt, og din partner vil snart vende tilbage, selvom det bare er for et besøg.

Den anden forælder savner alt

Et første ord, et første skridt og et første smil er alle store milepæle for en baby; og din partner vil sandsynligvis savne næsten dem alle . Dette kan være utrolig irriterende for begge forældre, så hvordan kan du håndtere ting som dette?

 • Videochat med din partner, hvis du kan. I det sekund babyen begynder at gå, ring til dem, så de også kan nyde de første par skridt. Det vil ikke være det samme som at se det personligt, men det hjælper bestemt!
 • Optag milepælene og send dem til din partner, hvis de ikke er i stand til at videochatte i øjeblikket. På den måde kan de stadig se nogle af babyens “første”.
video tchat baby forældre ldm

Rutiner bliver ødelagt, når den anden forælder ankommer

Når det kun er en forælder og deres baby, etableres der hurtigt en rutine. Desværre, når den anden forælder kommer på besøg eller flytter hjem permanent, kan rutinen blive rodet – hvilket betyder en meget ked af det baby og endnu mere stressede forældre .

Den bedste løsning på dette særlige problem er at lade den anden forælder vide, hvad den nøjagtige rutine er, før de går gennem døren.

Det kommer stadig til at blive lidt skævt, da baby er spændt på at se den anden forælder og vil bruge tid sammen med dem, men hvis rutinen for det meste forbliver den samme, burde det ikke være et for stort problem.

Forældre kæmper for at finde tid til hinanden

En baby optager næsten al din tid: De er trods alt afhængige af dig til alt! Når det så er sagt, kan det være nemt at miste tid til at tilbringe med din partner, og de små ting som ?date night? over Skype kan blive en saga blot.

Dette kan i sidste ende forårsage et problem i langdistanceægteskabet, da forælderen med barnet bliver mere stresset, og forælderen uden barnet føler sig ensom og smidt til siden.

Den bedste ting at gøre er at prøve at kommunikere så meget som muligt . Lad den anden forælder vide, hvor travlt du har med babyen, men at du stadig vil få tid til dem. De skal være fuldstændig forstående over for situationen, og alt bliver meget bedre, når den anden forælder kommer på besøg/flytter ind igen.

formidle som muligt ldm-syn

Andre forældre binder sig ikke til ny baby

Dette kan også være hårdt. Som forælder med babyen får du al den en-til-en tid, når det er vigtigst. Den anden forælder, på den anden side, sidder fast milevidt fra deres bundt af glæde, og de får ikke bindingstiden .

Det kan være meget forstyrrende for begge forældre, da de begge ønsker at knytte bånd til deres nyfødte. Et par måder at sikre sig, at de stadig har noget af et bånd på, er at gøre følgende:

 • Masser af videochat mellem baby og andre forældre er afgørende. Selvom babyen ikke vil være i stand til at tale med den anden forælder, vil de stadig se hinanden, og babyen vil være i stand til at genkende den anden forælder.
 • Send videoer og billeder af babyen til den anden forælder. De ønsker at se alt, der foregår med deres barn, lige så meget som dig, så glem ikke at opdatere ofte.
 • Prøv at besøge så meget som muligt , uanset om du tager barnet med for at se den anden forælder eller den anden forælder kommer på besøg. Prøv at arrangere disse møder, så baby kan blive mere fortrolig med den anden forælder, når de bliver ældre.

Sådan undgår du langdistanceskilsmisse, når alt falder fra hinanden

undgå skilsmisse langdistanceforhold udsigt

Et stort spørgsmål, du måske har, når det kommer til et langdistanceægteskab, er, hvordan du redder det; og hvis du er i sådan en knibe, kan det være fuldstændig overvældende.

Det er ikke sådan, at du bare kan gå hen til din partner og give dem et kram og tale om det ansigt til ansigt, så hvordan kan du redde et langdistanceægteskab, når alt er ved at falde fra hinanden?

Det hele kommer ned til grundlaget for hele langdistanceforholdet. Her er et par ting, du kan gøre hurtigt, når du føler, at dit forhold er fortvivlet:

Prøv at besøge dem så hurtigt som muligt

Det meste af tiden opstår talen om skilsmisse efter en meget lang periode uden at have set hinanden. Det skyldes, at ja, folk bliver ensomme, og de begynder at føle sig uønskede. Løs dette ved at besøge din partner så hurtigt som muligt, hvis du kan.

Tal ud

Hvad er problemet overhovedet? Mangel på kommunikation er en sikker måde at opløse et forhold på, især et ægteskab. Du skal sætte dig ned og tage en seriøs snak med din partner. Sørg for, at dette enten gøres ansigt til ansigt eller over telefonen. Forsøg aldrig at løse problemer gennem tekstbeskeder!

Giv hinanden lidt plads

Dette kan lyde kontraintuitivt, men nogle gange har folk bare brug for deres eget rum til at læne sig tilbage og “tænke”. Det betyder ikke, at du helt skal holde op med at tale, men at lade hinanden være i fred et stykke tid kan nogle gange gøre det trick .

Lyt

Det bedste, du kan gøre for at redde et ægteskab, er virkelig at lytte til, hvad der sker med den anden person. Dette viser, at du bekymrer dig om deres følelser, men viser også, at du gerne vil hjælpe med at løse problemet.

Stole på hinanden

Et andet stort problem, der kan føre til skilsmisse, er manglende tillid. (Og lad mig fortælle dig dette, hvis du ikke har tillid til at gå ind i ægteskabet, så skal du ikke giftes endnu). Hvis du allerede er gift og ikke har tillid til din partner, kan du være nødt til at deltage i en form for terapi eller have nogle alvorlige lange diskussioner.

Gå ikke i panik

Det kan være svært, når du føler, at dit ægteskab er ved at falde fra hinanden, men panik vil kun føre til potentielle problemer. Du bliver måske trængende, ængstelig eller tror, ​​at din partner ikke har det godt (når de virkelig er loyale). Slap af. Tag en dyb indånding og tag det et skridt ad gangen .

Tal med en professionel

Bare fordi du er langt fra hinanden, betyder det ikke, at en ægteskabsrådgiver ikke kan gavne dig. Nogle gange har du brug for en tredjepart til at træde til og virkelig hjælpe med de store problemer, du simpelthen ikke kan løse på egen hånd.

Sådan overlever du langdistanceægteskab

At være adskilt fra den person, du elsker, er svært, men du kan gøre tingene lidt nemmere ved at gøre de rigtige ting . Her er nogle nemme måder at overleve gennem et langdistanceægteskab:

Indstil en slutdato

sæt slutdato langdistanceægteskab

Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at have en slutdato for dine langdistanceproblemer . Slutdatoen er noget, du kan se frem til. Det vil minde dig om, at du og din elsker ikke vil være fra hinanden for evigt ; det er bare for tiden .

En god måde at sikre dig, at du husker slutdatoen, er at tilføje en nedtælling på din telefon! Der er en masse gode apps, der giver dig mulighed for at placere nedtællingen direkte på din startskærm, så du kan blive mindet om det dagligt.

Slutdatoen vil holde dig stærk og selvsikker, mens du er adskilt fra din betydelige anden. Når du føler dig ensom og ked af det, kan du blot tage et kig på slutdatoen på din telefon til ikke at blive modløs og i stedet have håb.

Hold dig optaget

Der er ikke noget værre end at sidde derhjemme og stirre på væggen og vente på, at din partner kommer tilbage. Dette er ikke kun kedeligt, men det vil også få tiden til at gå meget langsomt.

Hold dig selv beskæftiget for at sikre, at du ikke sidder fast i et hjulspor og venter på din ægtefælle. Der er mange forskellige aktiviteter og ting, du kan lave, mens du venter, inklusive at prøve nogle nye klasser, lære nye ting, træne, arbejde eller gå i skole . Mulighederne er stort set ubegrænsede!

En anden måde at hjælpe med at holde travlt på er at kontakte dine venner og familiemedlemmer for at komme ud og have det sjovt.

Det kan betyde, at du skal ud og spise middag og drikke med dine veninder eller besøge din bedstemor og hjælpe hende med at vande sine planter. Blot at være sammen med dine kære vil holde dig travlt og glad, mens du venter.

Hold dem i nærheden

hold dem tæt på langdistanceforhold

Hvordan holder du din elskede tæt på, når de er i en anden stat, eller endda et andet land?

Hvad mener jeg med at holde dem i nærheden? er at sikre, at du har deres billede mange steder, især billederne af jer to sammen . At se deres ansigt ofte vil minde dig om, hvor meget du elsker dem, hvilket giver dig styrken til at fortsætte.

Du kan også sørge for, at de bliver ?tæt på? ved at have videochat mindst en gang om ugen. Dette vil give dig så meget ?næsten fysisk kontakt? du kan modtage, og er en meget vigtig del af et sundt langdistanceforhold.

Prøv også at planlægge besøg så meget som muligt . Dette er en fantastisk måde at styrke dit forhold på og give dig en lille smule fysisk og følelsesmæssig forbindelse til at trække dig igennem de næste måneder. Planlæg særlige ture, aktiviteter og romantiske date-aftener for at se dig igennem hvert besøg.

Sådan holder du langdistanceægteskab i live og undgår snyd

Selvom du er din ægtefælle, er strammere end nogensinde før og har et smukt forhold, der aldrig har været fyldt med jalousi eller endda tanken om, at nogen er en snyder, kan det at være fra hinanden så længe bringe disse følelser frem. Faktisk er snyd en af ​​de største bekymringer, folk har, når de er langt væk fra hinanden .

Så hvordan kan du sikre dig, at dit ægteskab forbliver i live, og at ingen bliver fristet til at snyde? Der er faktisk et par nemme ting, du kan gøre for at holde ægteskabet krydret:

Send nogle sexede billeder

Der er intet som at kigge på den person, du elsker, i et sexet outfit, kombineret med en lummer positur. Send dog ikke disse for ofte; lad det være en meget behagelig overraskelse en gang imellem.

Bliv frisk over telefonen

Har du nogensinde hørt om telefonsex ? Det er en fantastisk måde at engagere sig i en slags X-bedømt aktivitet uden at være ved siden af ​​hinanden.

X vurderet videochat

Tag det et skridt videre (hvis du ikke er for genert) og få travlt med videochat . Dette er en sikker måde at holde flammen i gang i dit ægteskab!

Lyt til hinanden

Ikke alt skal være seksuelt for at holde en person loyal. Ved blot at lytte til din partner og være der for dem under op- og nedture og alt derimellem , vil du holde dem glade og stærke med deres partner.

Vær romantisk

Der er intet som et romantisk brev eller en lille gave, der viser, at du holder af.

For at sige det enkelt er en god kombination af seksuel kemi og følelsesmæssig forbindelse nødvendig for at holde liv i et langdistanceægteskab, så sørg for at gøre begge dele .

holde liv i langdistance ægteskab udsigt

Konklusion

Et langdistanceægteskab kan være rigtig hårdt, men det kan også være en smuk ting, hvis I to er fuldt ud engagerede og klar til at tage udfordringen op.

Bare husk at kommunikere ofte og besøge så meget som muligt, og forholdet skal blomstre. Glem ikke altid at have en slutdato!

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *