Lovense Dolce anmeldelse: Better than the Lush 3?! (Tidligere Quake)

lovense dolce anmeldelse

Først og fremmest en stor tak til Lovense for at sende mig deres helt nye Dolce Bluetooth Justerbar Dual Vibrator til anmeldelse!

(Opdatering: Ved udgivelsen blev dette produkt navngivet Quake , men det ændrede sig kort efter. Det forklarer, hvorfor alle billederne nedenfor refererer til Lovense Dolce. Og bare for at bekræfte, ja, det er præcis det samme produkt.)

For at være ærlig ejer jeg allerede et halvt dusin Lovense-legetøj, og det hele er vellavet og så seksuelt ophidsende at bruge. Jeg havde så store forhåbninger til deres Dolce og… jeg blev ikke skuffet!

Dolces bedste egenskab er, at jeg kunne justere den, som jeg ville. Jeg bøjede det meget og var altid glad for, hvordan jeg får det til at nå og stimulere mit G-punkt og min klit samtidigt. Jeg kunne ikke gøre dette med andet sexlegetøj med en sådan intensitet. Selv nogle købte jeg hos Lovense!

Tjek prisen

lovense quake box

Hvad er Lovense Dolce?

Dolce er U-formet med en større ende til at gå ind i en vagina og vibrere mod en persons G-punkt. Den anden ende er længere og tyndere og er til brug på en klit. Styringen er også indbygget i den mindre del.

Den er dækket af ikke-reaktiv lyserød silikone, som er behagelig glat at bruge. På G-punktets ende er et lille, kruset område for at hjælpe med, hvordan det stimulerer, og det andet er også struktureret for at glæde klitoris.

Ligesom produkter fra Lovense, ligner det slet ikke, hvordan du tror, ​​et sexlegetøj ville. Du kunne udelade det, og folk ville ikke indse, at det er, hvad det er.

Ydersiden af ​​Dolce har noget, jeg gerne vil have dem Lovense ændre. Betjeningsknapperne på den større ende af Dolce har samme farve og som legetøjet og har en tendens til at blande sig. Et par gange var jeg nødt til at tænde lyset for at se, hvilken knap der var hvilken.

Efter et par timer med Dolce lærte jeg at skelne dem fra hinanden ved berøring, så det er vist ikke en stor sag. Men Dolce er meget nemmere at styre med Lovense Remote -appen, så jeg brugte den det meste af tiden.

Dolce’s midterste del er ekstremt bøjet. Men hæftet, der følger med, siger, at man ikke skal rette det helt ud, så det gjorde jeg ikke. Du bør ikke så godt som manualen dette vil ødelægge Dolce.

Da jeg brugte det, følte jeg med det samme, at det var et underholdende legetøj. Før Dolce var dem, jeg spillede med, nogle gange frustrerende, da jeg mange gange måtte kæmpe for at holde dem på plads.

Legetøj bygget til at vibrere på to forskellige steder på en persons krop som Lovenses Lush 3 var ekstra vanskeligt, så jeg var glad for hvor bøjet Dolce var. Jeg kunne komfortabelt placere G-punktet for første gang og behøvede ikke at flytte det for at sætte den anden ende på min klit.

De to vibrerende dele tilsammen lader mig også få ekstra gode separate orgasmer og en kombineret ved mere end én lejlighed. Lovense Dolce er nu mit yndlings sexlegetøj til at bruge alene eller sammen med en partner.

Det var også fantastisk, da jeg ved at bøje eller rotere Dolce lod mig lette, hvor meget klitoris enden vibrerede mod mig, hvis den blev for intens. Eller, hvis jeg ville, var jeg fri til at justere den for at skabe mere kontakt, når jeg ønskede yderligere stimulering.

skælv af lovense

Hvorfor Lovense Dolce er så sjov at lege med…

Dolce har to motorer, en indbygget i hver ende, så du kan justere den ene eller den anden, som du vil. Begge har otte forskellige vibrationer, du kan vælge med sexlegetøjets kontroller. På den måde kan du justere det ene eller det andet, som du vil. Det er nemmere med Lovense Remote smartphone-appen, så jeg synes, du skal prøve at bruge den så ofte som muligt.

Det var slet ikke svært at installere Lovense Remote på min telefon, og det var nemmere at forbinde den til min Lovense Dolce. Alt jeg skulle gøre for at forbinde min Dolce med appen var at trykke på plustegnet øverst i appen og derefter ?Tilføj legetøj? og det hele var klar til brug.

Appen har en pink og blå cirkel, der styrer motorerne. Hvis jeg bevægede mig enten op eller ned, reagerede vibratoren i hver ende af Dolce.

Ved at lege med appen fik jeg hurtigt motorerne til at gentage deres vibrationer i det uendelige i en løkke eller løkke eller kun et øjeblik. Hvis jeg loggede på Lovense inde fra appen, kunne jeg gemme alle de mønstre, jeg lavede. Denne del af appen lader mig også se, hvad andre mennesker har lavet, og hvis jeg kunne lide det, kunne jeg downloade det og bruge det lige så meget, som jeg ville.

At lege med musikdelen af ​​appen var også meget sjovt. Jeg skulle kun vælge en sang, og den begyndte straks at spille, mens Dolce’en vibrerede lige med den!

Jeg fik en ven til at hjælpe mig med at prøve Lovense Remote Long Distance-funktionen. For at sætte det op skal du logge på Lovense og derefter lede efter din partners brugernavn.

Hvis de ikke har en, skal de tilmelde sig først. Når de gør det, er det nemt at komme i kontakt med dem for at lade dig styre deres Lovense sexlegetøj, eller de kan gøre det samme med enhver af dine.

Efter at have leget med denne funktion og nydt hvert minut af den, besluttede vi at gøre det til en almindelig ting. Jeg tjekkede med et par venner og partnere, som jeg plejede at lege med, men som nu bor for langt væk, og alle sagde, at det også lød sjovt.

Jeg kan ikke vente med at se, hvilke spil vi alle kan finde på. Jeg sagde til alle, at de skulle anskaffe sig et Lovense-legetøj, så snart de kunne, så vi kan komme i gang!

Kontrol af et Lovense jordskælv

Den øverste knap på Dolce tænder eller slukker for G-punktsdelen af ​​Dolce og lader dig vælge en hvilken som helst af dens forududstyrede vibrationer.

Bunden styrer klitoris-delen af ​​Dolce og kan også gå gennem dens indbyggede indstillinger. Du kan bruge begge motorer sammen eller adskilt, som du kan, når du styrer dem med Lovense Remote.

Jeg var for hård og klagede over, at Dolces knapper har samme farve. Jeg vænnede mig til dem efter et stykke tid, hvilket hjalp meget, da hver knap har forskellig tekstur.

Lovense Remote er stadig bedre til at betjene Dolce. Der er flere ting, du kan gøre med det, og det er mindre akavet at bruge end at vænne sig til sexlegetøjets indbyggede knapper.

Hvis du ikke har en smartphone, har Lovense en Apple eller PC stationær computerversion, der fungerer lige så godt.

Bluetooth Justerbar Dual Vibrator

Om Lovense Dolces målinger

Legetøjet er tæt på syv tommer fra den ene ende til den anden. Den klitstimulerende ende er en tomme høj og er en tomme og en kvart bred. G-punktsdelen er halvanden tomme hele vejen rundt.

Dolce er meget let, så du kan putte den i en taske og bære den rundt uden problemer. Hæftet siger, at det er 146 gram, men det føles mindre end det.

Sådan oplader du Lovense Dolce

Sexlegetøjet kommer med et ret kort strømkabel, der forbindes til en USB-oplader og Dolce. Jeg havde ingen problemer med at bruge en ekstra Apple, jeg havde liggende.

Den måde, hvorpå kablet magnetisk fastgøres til Dolce, er meget godt bygget og forblev forbundet til kablet, selvom jeg ved et uheld flyttede det. Du bør ikke gøre dette for meget, da det kan løsne sig, men du behøver ikke være overdrevent skånsomt med det.

Dolce tog mig halvfjerds minutter at oplade. Da det var færdigt, brugte jeg det nonstop i to timer. Det er imponerende og mere end nok tid til, at alle kan nyde at lege med det. Hvis du ikke vil bruge den med det samme, forbliver Dolce opladet i 240 timer!

Rengøring og pleje af Lovense Dolce

Alt min Lovenses sexlegetøj er ikke svært at rengøre. Du kan bestille en speciel løsning til at gøre det, men det meste af tiden bruger jeg varmt postevand med en pumpe antibakteriel sæbe.

Du er nødt til at bruge en fnugfri klud til at tørre Dolce, fordi silikonehuden tiltrækker støv og kattehår. Dolce kommer med en opbevaringstaske af høj kvalitet, som du bør bruge, da den holder den ren, indtil du er klar til at bruge den.

lovense quake unboxing

Hvad er inkluderet i en Lovense Dolce

Dette Lovense sexlegetøj er pakket med en taske til at opbevare det i, et magnetisk kabel til at oplade det, en Quick Start Guide og en længere brugermanual.

Hæfterne er meget informative og besvarer alle spørgsmål om brug eller pleje af din Dolce.

Dolces æske er robust og ser behageligt ud. Det er det samme for alt det Lovense sexlegetøj, jeg har, så jeg opbevarer det i deres originale emballage og i de medfølgende tasker det meste af tiden.

Fordele ved Lovense Dolce

  • Lovense laver fremragende sexlegetøj, og Dolce er en af ​​deres bedste
  • Som Lush 3 men med 2 motorer!
  • Justerbar som intet andet legetøj
  • Ideel til at nå nogens G-punkt og klitoris på samme tid
  • Kan varmt anbefales til alle, der ønsker et nemt og sjovt sexlegetøj
  • Lovense Remote er fremragende til at styre Dolce

Ulemper ved Lovense Dolce

  • Ret det ikke ud, da det vil knække legetøjet
  • Kontroller på Dolce kan være svære at se i mørke, så brug Lovense Remote, når du kan
lovense jordskælv

Dommen

Af alt det sexlegetøj jeg har, er det jeg bruger mest fra Lovense. Det er derfor, jeg vidste, at deres Dolce ville være lige så behagelig som de andre, jeg er blevet til at elske. Men jeg var ikke klar over, at det ville være mit alle tiders yndlings sexlegetøj fra Lovense.

Dolce er et fint fremstillet produkt med så mange fremragende funktioner at fable om. Lovense gør det justerbart er det, jeg vil komplimentere dem mest om. Ved hjælp af Dolce lavede jeg små justeringer som at trække klitorisens vibrerende ende væk fra mig, når den blev for intens, eller gøre den mere ved at bruge lidt kraft på den.

Det bedste af det hele er, at du kan forme Dolce’en, så den passer til din krops konturer. Jeg kæmper ofte med legetøj, der siger, at det skal være behageligt, når det ikke er det.

Dolce’en gør dette meget godt, og jeg var altid afslappet, når jeg legede med den og kunne koncentrere mig om, hvor godt den føltes og ikke føle mig distraheret ved at prøve at holde den på plads.

Lovense har overgået sig selv med Dolce , og jeg anbefaler dig at købe en, når den udkommer. Jeg tror, ​​du vil få en masse glæde af at lege med det og måske tænke på det som dit nye yndlings sexlegetøj, ligesom jeg gør!

Tjek prisen

'“ Beth Greenwood

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *