Lovense Hyphy anmeldelse: Den bedste højfrekvente vibrator?

lovense hyphy anmeldelse

Fordi jeg synes, at de er for meget til, at jeg kan håndtere, eller nogle gange ikke er nok, har jeg ikke meget klitlegetøj. Så jeg plejer at bruge fingrene og så noget i retning af et penetrerende legetøj.

Men jeg har ombestemt mig efter at have fået den nye Hyphy Dual-End High-Frequency Vibrator fra Lovense, da det er det bedste klit-stimulerende legetøj, jeg nogensinde har brugt, og det gør også underværker for G-punkts ophidselse.

Tjek prisen

Sådan ser Hyphy ud

hyphy

Hyphy er en slags bananformet, med den ene ende, der kan indsættes til G-punktsleg, mens den anden indsnævres til en lille, rund spids til brug på en klitoris.

Øverst er knapperne til at fremskynde eller bremse vibrationerne og vælge hvilken af ​​de fire forudindstillede vibrationstyper du vil bruge. Da Hyphy har en motor til hver ende, fandt jeg den meget kraftfuld på alle de rigtige måder.

Det er derfor, jeg nød det, og hvorfor jeg ikke har kunnet lide andet klitlegetøj, da jeg nemt kunne ændre dets frekvenser? Og når jeg ville have mere kraft eller mindre, var det nemt at justere. Den har også to små ekstra spidser til klitorisdelen, og den ene er som en tunge, og da jeg tog den på og tændte klitorisdelen af ​​Hyphyen, føltes den meget som en hurtig tunge.

Det andet ekstra tip minder lidt om en lille gaffel, og ifølge Lovense hjemmeside er det til nippel leg. Jeg prøvede det og kunne godt lide det, fordi jeg kunne passe det rundt om en af ​​mine eller bruge det direkte og fandt det meget ophidsende og stimulerende.

Hyphy kommer i et buet etui med et klart låg til at holde den i og opbevare de to ekstra spidser. Du kan også oplade det, som det er i udgaven, ved hjælp af det magnetiske kabel, som legetøjet kommer med. Jeg kan godt lide denne funktion, fordi den holder Hyphy pæn og ren og forhindrer, at ladekablet bliver slået løs.

Hyphys hovedtræk

lovense hyphy tips

Lovense’s Hyphy er meget behagelig at holde. Jeg følte mig aldrig akavet, mens jeg brugte den, og når jeg brugte begge ender, havde jeg ingen problemer med at få den i en position, hvor den føltes bedst.

Den kommer med tre effektniveauer til den klit-stimulerende del og G-punktet. Og den har fire unikke mønstre indbygget, som jeg kunne lide, da det føltes som om Lovense vidste, hvad de lavede, da de programmerede dem.

Hyphy fungerer meget godt med Lovense Remote -appen, og den var ubesværet at forbinde, og efter at den gjorde den meget perfekt til at styre legetøjet. Med den kunne jeg justere, hvor kraftig den vibrerede, og hvis jeg ville, kunne jeg lave mine egne mønstre eller prøve dem, som andre mennesker har lavet og uploadet.

Etuiet er robust og af høj kvalitet, så jeg var aldrig bekymret for, at det kunne gå i stykker, og som sagt, jeg synes, Lovense er fantastisk til at lave det, så jeg kunne oplade Hyphy’en, mens det var i det. Etuiet er også flot designet, så jeg vil aldrig forlægge de to ekstra spidser.

Hvor stor er Hyphy?

lovense hyphy størrelse

Længden af ​​legetøjet er 8,5 tommer, og den ende, der går ind i en vagina til G-punktsstimulering, er 4,53 af det. Det er også den tykkeste del af Hyphy på 1,38 tommer. Den klit-vibrerende spids er 0,24, og den smalleste legetøjet får i midten er 1,02 tommer.

Legetøjet vejer 125,4 gram, og det er lavet af ABS Plastic/Body-Safe Silikone, og det føles vellavet og føles aldrig for koldt eller varmt, uanset hvor længe jeg har brugt det og eller hvor mange timer jeg har opbevaret det i dets opbevaringsæske. .

Oplader Hyphy

Lovense siger, at du skal fuldt oplade Hyphy’s Li-Ion genopladelige batteri i 75 minutter, før du leger med det. Når den er opladet, kan du bruge den i 310 minutter, eller du kan holde den klar på standby i 120 timer.

Da jeg godt kan lide at bruge et sexlegetøj i lang tid, var jeg først bekymret for, at batteriet ville løbe tør, før jeg var færdig med at lege med Hyphy. Men efter halvanden time gik det stærkt, så tro ikke, at nogen skulle bekymre sig om, at det efterlader dig højt og tørt. Medmindre du måske lader den køre eller sådan noget.

Hvordan Hyphy er pakket

hyphy unboxing

Ligesom tilfældet er boksen Lovense brugt til Hyphy holdbar og ser også godt ud. Selvom den har en speciel bæretaske, er æsken så attraktiv, at jeg følte, at jeg kunne bruge den til at holde Hyphy sikker og ren.

Hyphy kommer med sit etui, et magnetisk opladningskabel, de to ekstra tip til dens klit-stimulerende ende, en hurtig opsætningsvejledning og legetøjets brugermanual. Alt om legetøjet og hvordan man sætter det op med Lovense Remote App er også på deres hjemmeside, hvilket jeg synes er fantastisk, fordi det er nemmere at læse og ville være nyttigt, hvis jeg skulle miste papiret.

Hvis der sker noget med legetøjet, fordi det ikke er bygget godt, har Lovense et års garanti på det. Men jeg har aldrig haft problemer med nogen af ​​deres sexlegetøj, så jeg tror ikke, at Hyphy nogensinde ville være anderledes.

Brug af Hyphy med Lovense Remote-appen

gennemgå hyphy

Jeg har en gammel pc-computer, der ikke har Bluetooth, så jeg foretrækker den version af Lovense Remote-appen, der er lavet til smartphones som min iPhone. Men hvis du har en mere opdateret pc eller Apple stationær computer, vil du sandsynligvis ikke have nogen problemer med at installere eller bruge den.

Det ser ud til, at Lovense har lavet en masse forbedringer til Lovense Remote-appen. At få det til at fungere med et af deres sexlegetøj plejede at være lidt svært, men nu, da jeg åbnede appen og ledte efter min nye Hyphy, fandt den legetøjet og koblede til det uden problemer.

Appen er nu meget mere attraktiv og nemmere at bruge. Det gav mig mulighed for at ændre, hvad jeg ville, om hvor intenst Hyphy’en vibrerede, og jeg var i stand til at lave og beholde de mønstre, jeg skabte. Og hvis jeg ville, kunne jeg se, hvad andre brugere satte sammen eller sende mit eget til en ven eller dele det, så andre kan prøve det selv.

En anden ændring af appen er nu, når du åbner den, din musik er umiddelbart tilgængelig til at arbejde med Hyphy eller andet Lovense-legetøj for at få dem til at vibrere sammen med din yndlingssang.

Hvis du har en sexpartner, der bor noget andet i verden, kan du bruge appen til at få deres legetøj til at reagere på, hvad end du gør med din Hyphy eller det samme, når de bruger deres Lovense sexlegetøj. Jeg gjorde det med en ven, der bor i England, som har en Lovense Max 2 , og det fungerede meget godt, selvom der nogle gange var lidt forsinkelser, men ikke nok til, at vi ikke havde det godt med både legetøj og hver Andet.

Rengøring og vedligeholdelse af Hyphy

lovense hyphy højfrekvent vibrator

Hyphy er nem at holde ren på grund af dens attraktive etui. Efter du har brugt det, bør du altid vaske det med noget som mild, antibakteriel opvaskemiddel i varmt vand og bruge en fnugfri klud til at tørre det bagefter.

Dens silikonedele kan blive beskadiget, hvis du bruger vand, der er kogende varmt eller kommer fra andet end dit badekar eller bruser.

Da Hyphy er IPX7 vandtæt, behøver du ikke bekymre dig om at ødelægge den ved at rengøre eller lege med den i dit brusebad eller badekar. Det er sådan, jeg kan lide at bruge det, og havde det aldrig faldet mig ind, ville det være dårligt for min Hyphy. Jeg er ikke sikker på at bruge det på et sted som en pool, men da et varmt karbad eller et hav ikke anbefales af firmaer som Lovense til silikonelegetøj, ville jeg ikke gøre det.

Fordele:

  • Meget vellavet sexlegetøj
  • Behagelig, når den bruges på klit og til g-punktsstimulering
  • To motorer giver højintensive vibrationer
  • Vellavet bæretaske fungerer også som ladestation
  • Lang batterilevetid
  • Fungerer vidunderligt med Lovense Remote App

Ulemper:

  • At holde fast i det til G-punktsspil føltes lidt akavet
  • Sagen ser lidt usædvanlig ud, men ikke uattraktiv
lovense hyphy hoveder

Dommen

Jeg havde det meget sjovt med Lovenses nye Hyphy Dual-End High-Frequency Vibrator, som har ændret min mening om klit-stimulerende sexlegetøj. Og jeg tror ikke, at jeg vil købe flere af disse typer, fordi Hyphy har for meget for dem at prøve at konkurrere med.

Motorerne er en fantastisk kombination af kraft og intensitet og ideelle, hvis du kan lide at bruge klitoris-enden af ​​legetøjet eller G-punktet. Det er behageligt at bruge, selvom det kan tage at vænne sig til, når du sætter det på din klit, da det i starten kan føles ret stærkt. Dette skete for mig, men efter et par minutter begyndte jeg at nyde det.

Hyphy’s bæretaske er noget, jeg ville ønske, at andet Lovense-legetøj kom med. Den holder vibratoren ren, gemmer de to ekstra tilbehør til dens klitoris og oplader også Hyphy’en, mens den er i den.

Hvis du kan lide g-punkts- og klit-stimulering, er der intet som Lovenses Hyphy-vibrator , og ligesom hvor meget jeg elskede at lege med den, kan den også ændre din mening om disse typer sexlegetøj!

Tjek prisen

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *