Lovense Osci 2 anmeldelse: God stemning til hvert soveværelse?

lovense osci 2 anmeldelse

I en verden, der er fyldt med forskellige muligheder for vibratorer , er én virkelig bedre end resten? Med alle de forskellige størrelser og former, der er tilgængelige, kan der virkelig være et legetøj, der står over resten?

Når du prøver Osci 2 fra Lovense, er du enig i, at svaret er et klart ja!

Dette legetøj er simpelthen den mest avancerede og innovative vibrator , du kan købe. Det har sat en ny standard inden for selvfornøjelse, og jeg er bange for, at alt andet legetøj i min øverste skuffe nu kommer til at samle støv.

Du vil ikke længere være tilfreds med de middelmådige orgasmer, du har følt indtil nu.

Hvad er det?

osci2 oscillerende gspot legetøj

Osci 2 sexlegetøjet til voksne er en innovativ og revolutionerende enhed; mindre et sexlegetøj og mere et livsændrende apparat, der vil vække nerveender, som du måske aldrig har følt før.

Dette er verdens første oscillerende G-punktsstimulator , og at dømme efter hullerne har jeg kløet i mine lagner, det bliver ikke den sidste. De er ikke tilfredse med simple vibrationer, men folkene hos Lovense har introduceret en unik dunkende bevægelse, der rammer dig på det helt rigtige sted.

I modsætning til standard vibratorer, der simpelthen summer over det hele, bruger Osci 2 en række blide til tordnende pulseringer til at levere nydelse direkte til dit G-punkt. Det buede design af dette sjove nye legetøj er perfekt designet til at hvile på det perfekte sted.

Denne enhed ligner ikke din standard vibrator, og det er der god grund til. De har forbedret deres design med en aflang S-formet kurve lavet til at passe perfekt til din vagina. Dette legetøj vil passe dig endnu bedre end en rigtig penis, og det føles bedre end den ægte vare, som jeg kan bekræfte.

Den er lavet med en utrolig blød og naturtro silikone og er vandafvisende, hvilket du får brug for, fordi det har forårsaget større våde pletter på mine lagner, end jeg nogensinde har set.

Hvad gør det specielt?

dyb rumlende svingninger lovense osci2 langdistanceforhold

Osci 2 fra Lovense er designet med dit G-punkt i tankerne. Formen er i modsætning til det meste af legetøjet i min skuffe, som for det meste ligner plastikpeniser.

Lovense har faktisk forbedret designet af en penis , med en form, der er perfekt buet til at levere timevis af glæde direkte til din kærlighedsknap.

Ud over formen er alt ved Osci 2 anderledes. Den bruger dybe rumlende svingninger , der vil ryste din sjæl.

Den har ikke den irriterende summende lyd, der er almindelig med mange legetøj; snarere har dette legetøj en knap hørbar rumlen, som du vil føle i stedet for at høre.

Faktisk fandt jeg ud af, at den er stille nok til at bruge uden at vække en partner, der sover ved siden af ​​dig. Selvom dine støn og skrig sandsynligvis vil ødelægge det. Jeg bed næsten gennem min læbe og forsøgte at holde mig stille, men uden held.

Jeg har aldrig oplevet, at vibrationer direkte på mit G-punkt er behagelige. Det fungerer fint til klitorisstimulering, men G-punktet værdsætter en anden form for fornøjelse. I stedet for at stole på den mekaniske summen, føles Osci 2 mere som en stødende penis end et summende legetøj.

Enhedens spids, som er buet til at hvile mod din kærlighedsknap, har en bevægelse, som du skal føle for at tro.

Ved lav effekt føles det som det blide tryk, du får fra langsom og lidenskabelig kærlighedsfremstilling. Ved maksimal kraft føles det, som om du bliver banket, som om der ikke er nogen morgendag. Du kan kontrollere fornemmelsen og arbejde dig op til en kraftig eksplosiv orgasme, og derefter beslutte, om du kun vil have én mere. Der kommer flere.

Osci 2 inkluderer et tilsyneladende endeløst batteri . En enkelt USB-opladning giver dette legetøj mulighed for at holde dig færdig i 4 til 5 timer. Det er en utrolig funktion, som du får brug for, for kun én orgasme vil ikke være nok for dig. Den forlængede batterilevetid betyder, at du vil være tør for energi længe før din nye bedste ven.

Osci 2 har letanvendelige knapper på enden, så du kan have fuldstændig kontrol over din fornøjelsesrejse , eller du kan læne dig tilbage og lade din partner have kontrollen. For dem, der ikke er tilfredse med disse knapper, kommer enheden også med standard Bluetooth-forbindelse til at forbinde til din smartphone.

Denne gratis app er meget enkel at bruge og giver dig mulighed for at programmere dit legetøj, så det passer bedst til dine ønsker. Du kan bruge 3 strømindstillinger og 10 forskellige vibrationsmønstre til at designe din perfekte seksuelle oplevelse.

Denne enhed er også en livredder for langdistanceforhold , da enheden kan fjernstyres på tværs af internettet. Det betyder, at han kan sørge for, at dine seksuelle behov bliver opfyldt, fordi han kan få dig til at komme, mens du sidder på en hotelseng over hele verden.

Jeg sætter et stativ op til min telefon, så han kan se mit ansigt, mens han bringer mig til Jorden, der knuser orgasmer. Han elsker at se mig komme.

Der er endnu en mulighed for kontrol, hvis de ikke er nok. Dette legetøj kan også indstilles til at glæde dig til rytmen . Dette overraskede mig over, hvor stor en tur-on dette er.

Jeg brugte en time på at prøve nye sange og følte, at de kunstnere lavede denne musik specifikt for at kneppe mig. Jeg begyndte med noget langsom beroligende jazz og R&B for at få mine safter til at flyde (over hele mine lagner), og da jeg mærkede fornøjelsen begynde at bygge, begyndte jeg at finde nogle hurtigere beats at blive kneppet med.

Til sidst lød mit soveværelse som en rave-fest, da jeg skreg over den hamrende bas fra noget EDM-musik . Jeg har aldrig fundet meget af en påskønnelse af EDM, men nu kan jeg ikke lade være med at begynde at blive våd, hver gang jeg hører det. Jeg er ved at blive lidt af en djævel.

Hvad er der i kassen?

lovense osci2 pakke sexlegetøj langdistanceforhold

Ganske enkelt er dette legetøj alt hvad du behøver. Osci 2 kommer i almindelig brun emballage til dig , der ønsker at skjule dit knæk for naboerne. Det var ikke nødvendigt for mig, mine naboer har alle ører og ved, at jeg er en freak af de lyde, der kommer fra mit soveværelse, men det kan være rart for nogle.

Enheden leveres med en USB-ledning til opladning og en brugsanvisning. Dette legetøj kommer ikke med smøremiddel.

Så du skal muligvis købe noget vandbaseret glidecreme for at komme i gang. Selvom jeg ikke kan få det ud af skuffen uden at lægge trusserne i blød, så det er måske ikke nødvendigt.

Hvordan føles det?

Ganske enkelt føles det ikke som et legetøj. Faktisk virker alt voksenlegetøj nu, som om de burde være på et museum efter at have brugt dette lille mirakel.

Det føles ikke som om jeg onanerer, det føles snarere som om jeg bliver hærget af en seksualekspert i verdensklasse.

Der er en verden til forskel på den summende vibration fra de summende dildoer, jeg har, og den dybe fornøjelse, som svingningerne bringer. Du kan skrue op for kraften og bringe dig selv til en skrigende orgasme på få sekunder , få en hurtig pust og gøre det igen et minut senere.

Min første session med Osci 2 var sådan: Jeg bragte mig selv gentagne gange til orgasme hurtigt og så igen. Jeg mistede tællingen efter 10, og stoppede kun, fordi jeg næsten besvimede.

Jeg har dog siden fundet ud af, at der er en bedre måde at bruge det på. I stedet for at løbe for at opnå en orgasme så hurtigt som jeg kunne, brugte jeg dette legetøj til at drille mig selv lige indtil kanten, og satte derefter farten ned (eller slukkede det i et minut).

Hver gang du gør dette, tillader du energien at bygge op i dig ved at stoppe lige før du eksploderer. Dette bliver ikke nemt, da du gerne vil nå det klimaks, men det bedste kommer til dem, der venter. Efter omkring 20 minutters opbygning af denne energi, tillod jeg mig endelig at nå klimaks, og ord kan ikke beskrive følelsen .

Jeg mistede al virkelighedssans , da min krop rystede ukontrolleret, da det føltes, som om lynet pulserede gennem mig. Normalt varer mine orgasmer kun et par sekunder, denne virkede som om den aldrig ville ende.

Fornøjelsen blev bare ved med at komme, jeg er ikke sikker på hvor længe præcis, men det virkede som en time. Det er nok at sige, det føles ret fantastisk .

Musikindstillingen er min yndlingsfunktion, da jeg nyder at lade en anden styre mig, og hvis det tilfældigvis er en musiker i verdensklasse, er det endnu bedre for mig.

Den eneste ulempe, jeg kan se, er, at en almindelig penis måske ikke er god nok længere, så din mand bliver helt sikkert nødt til at optrappe sit spil for at konkurrere med dette lyserøde vidunder.

Fordele

dunkende hvor du har brug for det lovenseosci2 langdistance forhold
  • Designet til at ramme dit G-punkt
  • Dyb og kraftfuld pulsering
  • Dunker direkte, hvor du har brug for det
  • Lang batterilevetid
  • Mange muligheder for styring
  • Det eneste sexlegetøj du nogensinde får brug for

Ulemper

  • Ikke til undervandsbrug (bruser, ikke badekar)
  • Kommer kun i pink (jeg foretrækker sort)
  • Gør det svært for en almindelig penis at konkurrere
https://www.youtube.com/watch?v=y19UYdFF0UE

Dom

Dette legetøj er for alle, der har en vagina og nyder orgasmer.

Dette er også en god gave , hvis du har nogen i dit liv, der har en vagina og nyder orgasmer; så stort set alle kvinder. Denne enhed er mindre et legetøj og mere et værktøj til at skabe eksplosivt klimaks .

Dette legetøj vil gøre enhver orgasme, du har haft indtil dette tidspunkt i livet, til en ren generalprøve for den sjove soveværelse, der venter dig.

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *