Virtual Mate Review: Et “Virtual Intimacy” Gaming System?!

virtuel-kammerat-anmeldelse

I betragtning af antallet af sexteknologiske produkter på markedet lige nu, der fokuserer på orgasmer, orgasmer og flere orgasmer, er det forfriskende at se noget dukke op , som tager en meget mere afrundet tilgang til menneskelig seksualitet.

Ikke at den virtuelle makker ikke handler om fornøjelserne ved at komme, hvilket det med sikkerhed er, det er, at hardwaren og softwareelementerne i den er sat som værende, som deres hjemmeside siger, “Verdens første virtuelle intimitetssystem”.

Så lad os bruge et øjeblik på at udforske ins, outs og hvorfor af Virtual Mate for at se, om det er fremtiden for sextech i dag? eller om det er mere nyhed end ægte innovation.

Tjek prisen

How Virtual Mate er et seksuelt reaktivt spilsystem

virtuelle makker veninder

Virtual Mate består af to systemer: Core, en stroker-type enhed til dem, der er udstyret med peniser, og et realistisk spil, der kan spilles på enten en pc eller Apple-computer eller en VR-rig.

Som en sidebemærkning, i modsætning til nogle VR-sexspil, er der ikke en browser- eller smartphone-appversion. Så hvis du har lyst til en fordybende 3D-oplevelse , bliver du nødt til at bruge et af de nuværende avancerede virtual reality-systemer som HTC Vive eller Oculus Rift.

Selvom det er den ideelle måde at se spilsiden af ​​Virtual Mate på, kan spillet også ses på en almindelig 2D-skærm.

Selvom spillet er ærefrygtindgydende, med modeller, der formår at se ud og agere realistisk, er det kernen, hvor handlingen er? og det, som klart de fleste af Virtual Mates udviklingsteam var fokuseret på.

Det, der adskiller Virtual Mate fra andre fornøjelsesenheder, er, at strokeren og spillet er lavet til at arbejde sammen som en sammenkoblet enhed, lige dér i sin markedsføring, at spillet blev bygget til at reagere til kernen : så hvis du gør noget med strokeren, CGI-tegnet, eller på din computerskærm eller i dit VR-headset, vil reagere ? eksplicit .

Hvordan det er at spille Virtual Mate

Som sagt er der realistiske sexspil, og så er der Virtual Mate; som mens jeg sagde, at hardwaren tilsyneladende modtog de fleste af udviklingsholdene? opmærksomhed, det betyder ikke, at de forsømte softwaresiden.

Modellerne er så naturtro , at de lige så godt kan være menneskelige performere. Imponerende nok gør de dette, men alligevel formår de at styre uden om Uncanny Valley: en betegnelse for, når CGI-modellering prøver så meget på at være naturtro, at det ender som mere forstyrrende end sexet.

Mens jeg skriver dette, forbliver modelvalgene begrænset til én, på trods af at udviklerne afholder en konkurrence for at rekruttere nye modeller til digitalisering.

I betragtning af, hvordan denne form for teknologi tager fart, hvor andre virksomheder bruger 3D-scanning til at kortlægge alle konturer af en person og derefter bruger disse data til at genskabe dem i et spil eller en video, så er det et ret sikkert bud, at Virtual Mate bliver få flere kunstige legekammerater, som deres kunder kan nyde i en ikke-fjern fremtid.

Den har også to spiltilstande : Quick Mode, som kommer direkte til handlingen, og Story Mode, for dem, der ønsker at interagere med modellen på en noget mere realistisk måde.

Er Virtual Mate virkelig et virtuelt intimitetssystem?

virtuelt makkerspil og kerne

Når alt er sagt og gjort, er jeg ikke sikker på, at ordet intim præcist beskriver målet med Virtual Mate-systemet. Jeg siger dette, fordi selv om dets mål er, at brugerne skal føle sig forbundet med kvinderne i spillet? med stroker-komponenten, der fungerer som en spilcontroller? Det er svært at tænke på, at det etablerer en meningsfuld forbindelse med dem.

Den spiltilstand, jeg nævnte, forsøger at adressere dette med vægt på forsøg , da Core, som udelukkende handler om al seksuel aktivitet, forbliver den eneste måde at interagere med karakteren på.

Dette får Virtual Mate til at opføre sig som et videospil, hvis mål er at samle seksuelle point, og hvor intimitet er mere en smart reklamevinkel, end hvad spillet ærligt giver.

Dette er hamret hjem i sin in-game-tilstand, hvor spilleren ikke er en anonym karakter, en person kan projicere sig selv ind i, men er en stemmet og handlet model. Derfor er oplevelsen som at være en voyeur fanget i en andens krop .

Hvor godt fungerer Virtual Mate til langdistanceoplevelser?

Men ønsker ikke at bruge for meget tid med Virtual Mates spilkomponent, da selv om det er sjovt at fjolle rundt med, forbliver det en ensom fornøjelse: fint for én, og kun én, person kun at nyde, men ikke vigtigt, når man ser på Virtual Mate til langdistance legesessioner.

Dette betyder ikke, at det ikke kan bruges til teledildoniske aktiviteter, da en partner teknisk set kunne have sig selv forvandlet til en digital model, som en anden kan fjolle rundt med, selvom slutresultatet kun ville være langdistance sjov ved proxy .

Men da dette også rejser en masse problemer, hvor de vigtigste er samtykke og på en eller anden måde forhindrer modellen i at blive piratkopieret eller, værre endnu, lækket til internettet, er det ikke rigtig tilrådeligt.

Om Virtual Mates stroker Core

voksen vr spil

Tilbage til hardwaresiden af ​​Virtual Mate-systemet, og hvor de af jer derude, der leder efter penis-behagende teknologi, nok er mest interesserede i.

Og med en god grund, da Core er et forbløffende stykke sextech . Startende med dets udseende, som er elegant enkelt: en ren hvid cylinder, der, når den ikke er i brug, sidder oprejst takket være det medfølgende stativ.

Indeni er tingene komplicerede, dog ikke på en dårlig måde: det første er Cores smarte lag, som er pakket med en række sensorer til at overføre data om længden, hastigheden og varigheden af ​​slag til Virtual Mate-spillet.

Den anden komplicerede del er, hvordan den fungerer , da Core har et varmeelement, der med en hane på toppen, mens den er docket med dens stativ, gør interiøret lækkert og toasty.

Opladning og Virtual Mates størrelse

The Core’s flexible, interior sleeve is 8.3 inches long and shy of half an inch in diameter, so it should comfortably fit almost everyone with a penis.

Charging the battery that powers its sensors and heating device is done with a USB cable, and since it doesn’t have any moving parts can be fully juiced up in a few minutes?after it will operate for at least an hour.

On this, there are reports circulating of manufacturing or perhaps an overall design error that’s consistently preventing the Core from connecting with the charging base. Further evidence that this isn’t just a problem with how the units are made but with Virtual Mate’s overall design, there isn’t an alternate way to charge the Core except by connecting it to the charger. So if you can’t get it to work, the Core will be unpowered and useless.

What you get with a Virtual Mate

In addition to the Core and charging base, Virtual Mate comes with a wireless dongle to attach to your PC.

The packaging all this comes in is basic, without a lot of extras thrown in to make the experience particularly noteworthy.

Getting Virtual Mate ready for use

virtuelle makkerkerne

After downloading the game software?which is exclusively available for PCs, though the developers aim to have a smartphone, tablet, and Apple computer versions available sometime in the future?users use the provided dongle to wirelessly connect the Core to their computer.

As the game is particularly graphics-heavy, using hardware that can handle this kind of load is recommended, which raises the question of how the Virtual Mate team is going to cram the game’s current level of detail into something like a smartphone or tablet.

Cleaning Virtual Mate’s Core

The company is clear that the Core is not waterproof, so cleaning it requires removing and then washing the FDA-Approved inner sleeve.

As it’s silicone, you?ll want to restrict yourself to gentle dish soap and exclusively warm, and never boiling, water. Or you can also use an approved silicone toy cleaning solution if you have it available.

Besides, you?ll want to make sure the sleeve is as dry as possible before putting it back into the Core, as moisture will negatively affect its electronics.

Further possibilities for using a Virtual Mate

Though it’s not directly supported, the company FAQ says that it should be possible to connect the Core via Bluetooth to other smart sextoys. Or to your home computer and from there to a suitable sexual device anywhere in the world.

The thing is, if you want this capability, you’re going to have to work for it: which will be a piece of cake if you’re adept at programming or all-but-impossible if you’re not.

For the sake of argument, let’s say you’re a whiz at that particular skill set and are willing to spend who-knows-how-long debugging your code and trial-and-erroring until you get the Core to do its Bluetooth thing with your computer and your preferred sextoy; it’s all a one-way street: you might be able to send signals somewhere else, but that’s it as the Core wasn’t, built to respond in turn.

Pros:

  • The game component is of exceptional quality
  • Interactivity is unique and very enjoyable
  • Core is heated
  • Hour of use on a few minutes charge
  • Sophisticated sensors

Cons:

  • The Core doesn’t provide mechanical stimulation
  • Use with other devices requires the customer do software coding
  • Not waterproof

The verdict

Breath of fresh air or not, a product’s success lies in how effective or enjoyable it is to use. In the case of Virtual Mate, I believe it’s a tremendous step forward and I applaud how it changes the dynamic by using a stroker to cause a virtual model to react.

The thing is, where it stands right now, Virtual Mate feels too much like potential and, alas, not as close to a pleasurable reality as it should be.

Hardware side first, the Core doesn’t do anything except transmit information to the game. Agreed, this is what Virtual Mate is all about though as a sexual experience all on its own, it falls very short of other strokers on the market that send and receive information and can respond accordingly.

About Virtual Mate’s software, right now, it’s a single, solitary model and one environment for them to use. In addition, for something billed as attempting to replicate intimacy, the game doesn’t provide any real sense of emotional connection.

Bortset fra mangel på realiseret potentiale, føler jeg, at Virtual Mate er et skridt i den rigtige retning: at dets udviklingsteam prøver noget nyt, som en dag kan være et vigtigt springbræt til fantastiske nye teknologier .

På grund af alt dette siger jeg, at det er værd at støtte, hvis noget, som en måde at hjælpe med muligvis at løfte det fra ikke-helt-der til sextech-game-changer.

Eller, hvis du ikke kan svinge med at betale for, hvad Virtual Mate er nu, eller har bekymringer over det, så giv dem i det mindste nogle bifald for at turde prøve noget andet .

Tjek prisen

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *