De 7 stadier af langdistanceforhold (#3 er det værre)

Stadier af langdistanceforhold

At elske nogen og blive elsket er en af ​​de bedste følelser i verden. Selv de bedste af os kan se ud og gøre dumme ting i kærlighedens navn.

Det kan fylde selv de dybe sprækker med din krop, der kan flyde over til andre mennesker omkring dig. ?Kærlighedsgløden? får dig til at se 90 gange bedre ud, end du var før . Som den gamle kliche siger, ' Kærlighed kan vende din verden rundt.'??

Men hvad nu hvis verden selv vender sig imod dig og forsøger at adskille dig fra den du elsker? Hvad bliver der så af kærligheden?

Relationer, der overskred forskellige storme fra at gå i stykker, er dem, der forbliver intakte i lang tid , selv i hele livet.

Vinde kan ryste forhold, men når to sjæle arbejder hånd i hånd med hinanden, kan de klare enhver orkan eller enhver tsunami, der måtte komme deres vej. Men hvad nu hvis den anden hånd er milevidt fra dig.

Holder det anker trods den stærke vind ?

Når den person, du elsker, skal forlade dig og holde sig kilometer væk fra dig, kan det være rigtig svært at stå over for udfordringer alene . Du ser ud til at miste et sejl, der holder dig flydende til den rigtige destination .

Men der er omstændigheder, som aldrig kan kontrolleres. Især hvis dit partnerarbejde kræver, at de sendes et sted langt væk, så har du intet andet valg end at håndtere situationen på den bedste måde, du kan .

Et langdistanceforhold er en norm i dag. Fra gymnasiekæreste, der måtte skilles, fordi den anden går på college i en anden by eller by, til militærkoner, der skal håndtere det faktum, at deres mænd sendes til en anden stat eller et andet land for at forsvare landet.

Med fremkomsten af ​​teknologi, der bringer online dating-sites ind, mødes par fra hele kloden for første gang og forelsker sig gennem world wide web .

Vær dog advaret om, at det ikke er alle. Ikke for de sarte, klyngede og opholdssikre slags elskere.

Du ville ikke have, at din partner skulle gå amok og forklare hver eneste detalje for dig eller løbe tusinde kilometer for at passe på en, der lige har lidt af et angstanfald på grund af et enkelt billede eller en fejlfortolket tekstbesked.

På trods af afstand og tid er kærlighed stærk nok til at opretholde og holde disse forhold i gang. Hvis de forvaltes korrekt, kan langdistanceforhold vise sig at være stærkere end dem, hvor deres partnere er sammen med dem hele tiden.

Her er de 7 stadier af et langdistanceforhold forklaret, og hvordan du skal håndtere det for at fremme et stærkere forhold.

1. Frygtelig forventning

frygtelige forventningsstadier langdistanceforhold udsigtAt forudse en indkommende storm kræver forberedelse. Men du kan aldrig fjerne den angst, det giver dig .

How many people do you know who had to move to another town or city to attend a new college or to take on another job, leaving their loved ones behind? It is a common sight. You still feel those ants in your pants that it brings.

Admittedly, a long-distance relationship is never ideal, especially for new connections. Seeing couples eventually parting ways after being separated for so long does not offer any solace either. These are the very reason why the thought of someone leaving is frightening in itself.

There is no guarantee of what is to come. That is why both parties must reach an agreement. If possible, you can have you and your partner visit the location where you are moving to give them peace of mind.

Hvis ikke, så giv dem dine kontaktoplysninger – telefonnumre, navn på værge eller husfælle og adresse – så de kan kommunikere med dig når som helst. Vær kreativ i håndteringen af ​​denne forventede adskillelse, giv gaver som “Åben, når du er?” bogstaver, der kan få dem til at føle din tilstedeværelse, uanset hvor du er .

Giv disse breve i lufthavnen, eller du kan efterlade dem på deres værelse eller hus og overraske dem, når de kommer hjem.

2. Bryllupsrejse Stage

bryllupsrejse stadier langdistance forhold visning

Når I begge er faldet til ro og er gået fra hinanden med forsikringen om, at I kan slå oddsene, er håb det, der binder jer sammen for at forblive stærkere.

På dette tidspunkt kan deling af dine nye eventyr , såsom nye restauranter, du skal besøge eller nye venner, som du har mødt, vække interesse hos begge parter. At rejse til ukendte steder bringer den ungdommelige stemning frem, som du måske engang mistede i den gamle bydel.

At dele disse oplevelser med din kærlighed er som at drysse nogle drys på en vaniljeis, som I begge elsker.

Hold denne følelse så længe du kan. I ethvert forhold bliver bryllupsrejsefasen ikke længe. Dette er noget, de fleste gifte mennesker kan bevidne. Snart nok vil I begge vænne jer til den afstand og frihed fra hinanden, der kan føre til frigørelse.

Fravær får hjertet til at vokse mere. Brug lejligheden til at savne hinanden fra tid til anden. Indstil regelmæssige tidsplaner eller forpligtelser, hvor du vil have den tid af dig og mig, uanset om det er via chat, opkald eller videochat.

Hold dig til disse tidsplaner som en professionel for at få den anden person til at føle, at de bliver holdt af . Overrask hinanden fra tid til anden, hvem der går først.

3. Følelse af øde

følelse af øde stadier langdistance forhold udsigt

Når spændingen aftager, vil anfald af tomhed komme i spil . Når du bemærker den tomme stol, der sidder foran dig eller den ikke-eksisterende bil, der henter dig efter skole eller kontor, siver vakuumet ind.

Den fysiske kontakt – smil, hvisken og berøringer – der sender sommerfugle i din mave, er der ikke længere. At se par gå hånd i hånd og endda dvergpapegøjer kan fordoble den ensomhed, du føler .

Især når du begynder at se billeder af din partner, der har tid i den anden ende af kloden, mens du er alene, kan sætte dig i en selvmedlidenhedstilstand. Bliv ikke bekymret, da dette er en normal reaktion for alle, der har været vant til nogen ved deres side.

Mærk følelsen, men bliv ikke hængende. At hænge på følelserne vil ikke gøre noget godt for dig . Og det er helt sikkert det sidste, din partner ønsker dig. De søde øjeblikke af isolation, kig op i himlen.

Vær som John og Savannah i Dear John, der måler månen med tommelfingeren, der minder hinanden om, at du stadig ser på den samme måne .

Brug denne tid til at have ?mig? første øjeblikke. Fyld den tomhed med kærlighed til dig selv og andre mennesker omkring dig. Find i stedet noget, du kan være optaget af, såsom en ny færdighed eller en ny hobby.

I stedet for hans fravær, brug denne tid til at indhente gamle klassekammerater eller venner endelig, du ikke har set i et stykke tid . Et fantastisk støttesystem kan bringe underværker til din sjæl og hjerte.

4. Terrorangreb

terrorangreb stadier langdistance forhold visning

Efter ensomhed kommer angst, når du er alene og føler dig ensom, kan myriader af følelser begynde at snige sig ind i dit system . Ofte kan du ende med at forestille dig det mærkeligste og værste, der kunne ske.

Forestil dig, hvordan sømands- eller militærmænds hustruer, når de skilles, uden at vide deres destination. Eller bare at se et billede eller en video på sociale medier kan vække en million spørgsmål i dit sind , der kan føre til mistænksomhed og mistillid . Tag ikke med og book det næste fly eller tog til din partners sted.

Vores middel '” Stol på og drag ikke forhastede konklusioner. Selv fysiske kontakter kan have forkerte fortolkninger, mere end at se på billeder eller videoer, som du ikke var vidne til med dine egne øjne.

Når du er langt fra hinanden, er det aldrig nemt at skulle forklare via sms eller opkald. Husk, et skridt tilbage er fem skridt frem. Et øjebliks stilhed og refleksion kan give dig et andet perspektiv på tingene .

At tillade partneren at forklare, før du vælter ind, ville give dem stor tillid til, at du stoler på og respekterer dem som individer.

Brug teknologi til din fordel for ikke at finde fejl fra den anden part. Planlæg jeres date-aftener sammen, og vær kreativ. Gør ting sammen, såsom at spise sammen via videochat eller se en film på samme tid, kan udløse søde øjeblikke med kilometers afstand.

Selv efter en hård dags arbejde, er der noget, som I begge kan se frem til.

5 . Kommunikationscentreret scene

kommunikation centreret fase langdistance forhold stadier

I ethvert forhold er kommunikation nøglen. Især i langdistanceforhold, hvor non-verbal kommunikation kan mangle, er det vigtigt at tale om det med din partner .

Der er noget sødt ved at gøre ting på den gamle måde, såsom bogstaver. Breve og kort er til opbevaring, og noget, der kan vække tusindvis af følelser mere, end sms’er eller e-mail gør.

Du kan også følge enkle regler, mens du kommunikerer:

 1. Når I har argumenter, ring til hinanden i stedet for at sende sms’er. Tekst kan misfortolkes på en million måder , så at tale i telefon er den bedste vej at gå.
 2. Giv hinanden tid til at tale.
 3. Overtal ikke.
 4. Gå ikke i seng uden at løse dine problemer eller problemer
 5. Diskuter, hvor ofte I skal ringe eller skrive til hinanden, så det ikke bliver anmassende.
 6. Undgå distraktioner, mens du taler i telefonen med din partner. Multitaske ikke. Giv dem 100 % af din opmærksomhed.

6. Domfældelsesstadiet

overbevisning fase langdistance forhold stadier udsigt

På ethvert tidspunkt i forholdet er det vigtigt at etablere jeres tro på hinanden . Din forpligtelse til, om du skal forfølge eller give slip, er noget, du og din partner begge bør diskutere.

Vær ærlige over for hinanden for at forstå, hvor I begge står i forholdet. Men før nogen af ​​jer beslutter at give slip. Prøv at stoppe op og tænk på, hvad der udløste din udmattelse.

Er det på grund af en småkamp? Eller trækker det dig både ned til en endeløs afgrund af meningsløse forventninger? Er forholdet værd at kæmpe for?

At lære at stole på og give slip er aldrig let. Ikke at være sammen med hinanden fysisk hele tiden kan føre til, at en af ​​jer driver væk. Ved, hvornår du skal trække stikket. Men før du gør det, så sørg for, at du har givet forholdet en kamp .

Du ønsker ikke at ende med at fortryde resten af ​​dig selv for ikke at give det dit bedste skud eller kæmpe hårdt nok. Og hvis du forbliver sejrrig på trods af afstanden og tiden, så er dit forhold til at beholde.

7. Genforeningsstadie

genforening stadier langdistance forhold stadier visning

Langdistanceforhold bør altid have en ende på det. Dette er den længe ventede fase i forholdet, når du endelig får chancen for at se, røre og lugte hinanden .

Intet kan nogensinde sammenlignes med følelsen af ​​at kramme den du elsker efter uger eller måneder med at være væk. Få mest muligt ud af denne genforening og undgå forstyrrelser. Sluk disse telefoner eller bærbare computere.

Din partner fortjener 101 % af din opmærksomhed for at holde afstanden al denne tid. Gør dine venner og familie opmærksomme på, at netop denne tid kun er for jer to .

Med alle disse stadier i et langdistanceforhold er det let at gå på vagt. Her er nogle tips, som du kan tage væk fra at holde kærligheden i live på tværs af miles:

 1. Giv slip og lad kærligheden .
 2. Vær ærlige over for hinandens følelser.
 3. Sæt datoaftener som f.eks. filmaften eller læs den samme bog sammen.
 4. Send overraskelsesgaver til hinanden .
 5. Vær kreativ i at udtrykke dig selv. Giv ?Åben når du er?? brev.
 6. Sæt kort- og langsigtede mål med din partner.
 7. Planlæg en ferie sammen for at genoplive passionen.
 8. Del din tidsplan via google kalender eller delt app.
 9. Vær den bedste udgave af dig selv. Find en ny hobby eller færdighed.
 10. Hold op med dine familiemedlemmer og venner.
 11. Sluk disse telefoner, når du er sammen med din partner.
 12. Lad dem vide, at du er den første og den sidste ting du tænker på. Send de søde beskeder.
 13. Byt en personlig genstand med hinanden, som du værdsætter . Det er som at give et stykke af sig selv til hinanden.

Uanset hvor du er, stoler vi på, at kærlighed vil bringe dig sammen. Tid og afstand er blot test af et smukt forhold, der er grundlagt af kærlighed og tillid.

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *