Lovense Ferri-anmeldelse: Endelig en trussevibrator, der BLIVER PÅ?!

lovense ferri anmeldelse

Med så mange sexlegetøj på markedet, kan det være lidt overvældende at finde et, der passer til din individuelle smag. Der er mange vibratorer designet til klitorisstimulering, hvilket for de fleste kvinder er, hvordan vi kan lide at (eller kan) orgasme. Alt fra indsættelige dildoer, g-punktsstimulatorer, sugende vibratorer til selv tungelignende simulatorer. Jeg tror du forstår pointen. Der skal i det mindste være en vibrator, der er brugervenlig, fantastisk til nybegyndere og endda kan slå sokkerne af hårde piger som mig selv, der elsker de intense klitoris dunkende fornemmelser.

Så da jeg hørte om en trusse-vibe til at levere håndfri klitorisstimulering, blev jeg begejstret. Tanken om, at jeg kan bruge det offentligt, gjorde mig endnu mere begejstret! At Lovense Ferri er lavet til netop det og holdes solidt på plads med et magnetisk klip lød som en mulighed, jeg ikke kunne gå glip af, og jeg ville gerne dele den med jer.

Her har jeg en detaljeret og fuldstændig upartisk anmeldelse af Lovense Ferri for at hjælpe dig med at beslutte, om du skal bruge den, eller miste den.

Tjek prisen

ferri vibrator

Så hvad er Ferri præcist, og hvad er det til?

Lovense Ferri er en Bluetooth fjernstyret trussevibrator, der giver mulighed for en håndfri klitorisstimulering, perfekt til brug overalt. Dens lille form passer perfekt i dine trusser med en stærk magnetisk clips for at give dig diskret, stille og sensuel tilfredsstillelse.

You can control the Lovense Ferri for solo play or give it to your partner so they join in on all the fun. Connect using the Lovense App for up to 10 vibrational patterns. What’s also cool about the app feature is that you can customize the vibrations to your liking. Save it in the app so you can use those vibrations later! If you have other Lovense toys, you can connect them all of one app at the same time for double the intensity!

What makes this toy so special in my eyes is that it can truly fit any size panties and give any size woman a power orgasm. It’s also small enough to put in the double-lined portion of your panties for extra stability if you’re like me and love to be pleasured in public! It just gives you an extra sense of peace knowing it won’t go anywhere.

Kunne du forestille dig at være i købmanden, og den på en eller anden måde løsner sig og bare falder ud af dit bukseben?! Ja, pinligt! Heldigvis er det magnetiske klip så stærkt, at du aldrig behøver at udholde det akavede ved, at det sker!

lovense ferri pris

Nøglefunktioner værd at lægge mærke til

Føles behageligt

 • Lavet med kropssikker silikone og ABS-plastik, mod din klit føles det så lækkert
 • Den magnetiske klemme føles stærk og sikker. Jeg behøver ikke bekymre mig om, at dette flytter rundt, især når jeg bruger det offentligt

Hurtig opladning

 • Det tager kun 60 minutter for The Lovense at oplade! Sammenlignet med andet sexlegetøj, jeg har, er det ret hurtigt
 • Genopladeligt batteri
 • Stand by op til 100 timer
 • Op til 3 timers brug

Meget intense vibrationer

 • Vibrationerne er dybe og kraftige
 • Op til 10 tilpasselige vibrationsmønstre (med appen)
 • Indstillingsområde fra lav, medium, høj (3 vibrationsniveauer)
 • De fleste af vibrationerne er mod hovedet på enheden, som passer perfekt til min klit

Kontrol ved fingerspidserne

 • Med et tryk på kun én knap kan du tænde for legetøjet samt skifte mellem de forskellige vibrationsmønstre
 • Download Lovense-appen for at skabe dine egne mønstre!
 • Din partner kan kontrollere, hvad der foregår på kilometers afstand, det andet rum eller endda ved siden af ​​dig

Vandtæt

 • Ferri er ikke helt vandtæt, men kan modstå nogle dråber vand
 • Må ikke nedsænkes i vand
 • Sandsynligvis ikke det bedste legetøj at bruge i bruseren, da vandet kan forårsage skade på legetøjet, så hold det tørt!

Så stille

 • Med de maksimale vibrationer på kun 43 dB, er den ret lydløs!
lovense ferri boks

Fuld specifikationer

 • Vejer 35 gram
 • 2,93 x 1,06 x 0,83 x 0,96 tommer

Hvad er i æsken

 • Lovense Ferri
 • USB oplader
 • Opbevaringspose
 • Ekstra magnetisk klips (hvis du skal bruge en ekstra)
 • brugervejledning
 • Opsætningsvejledning

Emballagen er meget minimalistisk og så lille! Hvis du ikke ønsker at bruge den medfølgende taske til opbevaring, kan du helt sikkert stadig spare plads ved at lægge den i den originale emballage! Dette ville også være perfekt til en gave, eller til ferien en god strømpestopper til den ven, der er på den frække liste!

lovense ferri trusse vibrator

Hvordan bruger man Lovense Ferri?

Så den første ting du skal gøre er at oplade dit nye sexlegetøj! At oplade Lovense Ferri helt tager det kun 60 minutter. Derefter har du op til 3 timers spilletid afhængigt af hvor ofte du bruger det. Hvilket, lad mig fortælle dig, når du først har fået fingrene i Ferri’en, vil det være meget svært at lægge hende fra sig!

Tænd for vibratoren ved at trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede i 3 sekunder. Du kan også slukke for legetøjet på nøjagtig samme måde. Tryk på tænd/sluk-knappen igen for at gennemgå de forskellige vibrationsmønstre, den er programmeret med. Som jeg nævnte ovenfor, kan du downloade Lovense-appen og tilpasse op til 10 vibrationsmønstre og derefter gemme dem til senere brug!

Der er også en web cam-funktion og en måde at synkronisere Ferri med VR og endda musik! Da dette er en Bluetooth-styret trussevibrator, er det her partnerlegen starter! Fantastisk til langdistanceforhold, de kan downloade Lovense-appen og styre vibrationerne fra bogstaveligt talt hvor som helst. Jeg sagde før, at du også kan bruge dette offentligt med din partner. Har du en middagsdate eller endda en dag ude med svigerfamilien? Tør at være fræk og tag Ferrien med på turen.

Lovense Ferri kan clipses på og passer perfekt til enhver trusser. Sæt ferrien inde i dit undertøj, hvorefter clipsen fastgøres udefra.

ferri ladekabel

Hvordan føles det?

Da jeg hørte, at dette var en clip-on vibrator, var jeg først lidt tøvende. Jeg var ikke sikker på, om clipsen kunne være stærk nok eller endda stabil nok til ikke at bevæge sig rundt i mine trusser. Når det er sagt, blev jeg glædeligt overrasket! Da jeg klippede den på, testede jeg den først ved at gå og endda løbe! Den blev siddende og hang godt fast!

Lovense Ferri bragte virkelig kreativiteten (og freaken) frem i mig, fordi jeg ville prøve dette hvor som helst og overalt! Hjemme, liggende, hos købmanden, på vaskeriet. Hver gang jeg var nødt til at tage et sted hen, fulgte Ferrien med mig. Selv ved den højeste vibration og de mest støjsvage offentlige omgivelser var den praktisk talt uopdagelig, og det fik mig til at føle, at jeg havde en beskidt lille hemmelighed, ingen kendte til. For det gjorde jeg!

Den bløde silikone føltes glat mod min klit, og da de fleste vibrationer er i spidsen for legetøjet, mærkede jeg alt, og det var intenst! Denne lille lille stemning har helt sikkert et kick over sig. Da jeg det meste af tiden brugte dette legetøj, var jeg ude i offentligheden, og jeg turde ikke nå det fulde klimaks (selvom jeg ville ønske, jeg gjorde det), blev jeg glædeligt overrasket over, at da jeg tillod det, gav Ferri’en mig en tå -krølle orgasme.

ferri magnetisk trussevibrator

Fordele

 • Meget behagelig
 • Blød silikone
 • Rolige
 • App styret
 • Kan tilpasses (på appen)
 • Intense vibrationer
 • Fantastisk Bluetooth-forbindelse
 • Cam model / VR muligheder
 • Kraftig magnetisk klips

Ulemper

 • Ikke helt vandtæt

Min dom

At lege med denne clip-on trussevibrator var så sjovt! Jeg forventede ærligt talt ikke meget, da jeg første gang tog den ud af æsken, syntes den var så lille. Men lad mig fortælle dig, det er sandt, hvad de siger! Store ting kommer i små pakker!

Dette legetøj har mere end overgået mine forventninger til en bærbar trussevibrator. Mulighederne er virkelig uendelige med et sexlegetøj, du kan have på, styre med din telefon og har superkraftige vibrationer. Hvis du er en person, der ønsker at få Lovense Ferri , tror jeg ikke, du kan gå galt med den. Hvis du leder efter at få det som legetøj til solo-leg, anbefaler jeg det stærkt. Der er så mange forskellige måder og steder at bruge Ferri. Det var det, der ærligt fik mig til at købe dette legetøj, det vakte virkelig min interesse, og jeg håber, at det i det mindste topper din.

Jeg vil også sige, at denne vibrator er det perfekte sexlegetøj for begyndere. Da du kan tage den med overalt, da den kan tilpasses (du sidder ikke fast med de eneste fabriksprogrammerede vibrationsmønstre), og appens funktioner, er den meget brugervenlig. Der er andre clip-on trussevibratorer på markedet (som We-Vibe Moxie), men denne er langt fra hver en krone værd.

Tjek prisen

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *