Sådan opretholder du et langdistanceforhold med din kæreste

Oprethold et langdistanceforhold med din kæreste

Har du nogensinde oplevet, at du falder hårdt for en bestemt fyr, for derefter at finde ud af, at han snart vil forlade det? Selvom det er et kendt faktum, at langdistanceforhold er hårde, betyder det bestemt ikke, at de er ikke umuligt.

Så hvordan kan du bevare et langdistanceforhold med din kæreste?

Så længe du giver ham tilstrækkelig opmærksomhed gennem sms’er og opkald, ser ham regelmæssigt og får ham til at savne dig, mens han er væk, bør du have et sundt og stærkt forhold, der holder selv på lange afstande.

At opretholde et sundt forhold vil være en udfordring, men hvis du virkelig bekymrer dig om fyren, bør du være villig til i det mindste at prøve at få tingene til at fungere .

Der er mange forskellige måder at holde din langdistancekæreste glad og engageret i forholdet på , og vi vil nedbryde det i detaljer.

Hvad skal man sende en SMS til langdistancekæreste

tekst langdistance kæreste visning

Når du er i et langdistanceforhold, vil næsten al din kommunikation foregå over telefonen. Det betyder, at mange telefonopkald, Facetime-opkald og især sms-beskeder vil være et afgørende element i dit forhold.

Når det er sagt, skal du vide, hvad du skal skrive til din langdistancekæreste. Mens du det meste af tiden altid bør smide nogle romantiske tekster ind , bør der også være masser af sjove og engagerende beskeder for at holde kommunikationen stærk mellem jer to.

Her er nogle eksempler på fremragende sms-ideer designet til dit langdistanceforhold:

 • Husk altid at skrive til ham godmorgen og godnat . Du kan være kreativ her, og smide en smuk eller “tænker på dig?”. Sms’er hver morgen og aften viser, at han er i dit sind hele dagen og vil få ham til at føle sig speciel.
 • Tal om din dag gennem tekst . Dette viser interesse for hinandens liv og lader dig også komme ind på, hvad der sker med din kæreste. Tag billeder af interessante ting, du laver, del det gode og det dårlige, og fortæl altid din kæreste om fantastiske ting, der skete den dag – såsom en forfremmelse.
 • Vær flirtende! En stor fejl i næsten alle forhold, uanset om de er korte eller lange, er, at de mister “gnisten”. De holder op med at flirte med hinanden, hvilket nogle gange kan føre til kedsomhed.

Sørg altid for, at du flirter med din mand via sms. Noget så simpelt som: “Jeg savner at kunne køre fingrene gennem det sexede brune hår?” er nok til at holde ham smilende.

 • Selvfølgelig savner du din mand som en sindssyg, men du skal skrive til ham om, hvor meget du savner ham , så han også ved det. Stop ikke bare ved ?Jeg savner dig?. Bliv personlig og kreativ med en besked som: “Jeg glæder mig til at se dig igen. Jeg skal løbe og hoppe i de store stærke arme!?
 • Et stort råd: Kæmp aldrig igennem tekstbeskeder . Jeg tror, ​​vi alle ved nu, at tekster kan læses på den forkerte måde, så det er aldrig en god idé at slås om tekst. Hvis en kamp begynder at brygge på, skal du enten stoppe med at sms’e, indtil du er faldet til ro, eller ringe til ham for at tale i telefonen.

Ting at sige til din langdistancekæreste

ting at sige langdistance kæreste

Looking for some downright romantic things to tell you man? We’ve come up with 25 different sayings that are meaningful and will surely bring the two of you closer together.

 1. Each day without you I miss you more and more, and it convinces me everyday that I really, truly am in love with you.
 2. Though we are far apart, I know that we are meant to be together. I can’t wait to see you again.
 3. Distance is not an obstacle, because our love will always keep us together.
 4. Although we aren’t together right now, at least we can look up to the skies and see the same stars. It makes me feel closer to you <3
 5. I will always wait for you. I don’t care how long or how far apart we are, I am yours.
 6. Being so far apart is hard, but it’s making our relationship stronger than ever. I love you.
 7. There’s no need to talk about the distance between us; let’s talk about the wonderful things in life instead, like how much I love you.
 8. Other couples may be able to touch each other by the hand, but our love is so strong we can touch each other by the heart.
 9. It will be the happiest day when I get to see you again.
 10. Even though we may be far apart, you’re still in my heart to stay.
 11. For you, I would wait decades.
 12. I can’t wait until you’re back to me; I won’t ever let you go.
 13. My biggest mistake in life would be to stop waiting for you, the one I love.
 14. Can you count all of the stars in the sky? No? That describes just how much I miss you.
 15. Every morning feels incomplete without you by my side. I can’t wait until you’re here again.
 16. I always get so excited when I get one of your messages.
 17. Let’s focus on making our relationship stronger than ever before, until we meet again.
 18. I miss you so, so incredibly much. (Go on to describe what you miss about them.)
 19. Call me now. I want to hear your voice, I miss it so much.
 20. Distance is just a test, seeing how far our love can travel.
 21. Distance means very little, when you mean absolutely everything to me.
 22. The saying goes ?Out of sight, out of mind?. But that can’t be true. You’re not here, and I can’t get you off my mind.
 23. I relive every second that we had together, and I can’t wait until I see you again.
 24. Distance makes the heart grow fonder, and I grow fonder of you every day.
 25. We’re perfect together, we’re just not in the perfect situation right now; but that will get better when we’re together again.

The great thing about these particular quotes is they can easily be sent as a text message or over the phone. Either way, these messages are designed to make your partner feel confident and happy with the relationship, especially when times get hard.

How Often to Visit Long Distance Boyfriend

This is a common question that every woman asks when she enters into a long distance relationship with a man: ?How often should we visit each other?? Well, that will come down to several different factors regarding your relationship.

First and foremost, for the military ladies out there, this question can only be answered by when your man will be allowed to come back home. If he’s in another country, or on a ship, or stationed somewhere far away, he will only be allowed to visit when they allow him to do so.

This of course makes a relationship more difficult. This is why women who are dating or married to military men are highly applauded as that is a difficult and tense situation. However, hopefully you are able to at least make Facetime calls or Skype calls until they are able to return.

For other types of relationships, the most basic rules to follow are these:

 • Every 2 weeks is ideal for visiting your long distance boyfriend. This means that you are seeing each other fairly regularly, so not too much time passes in between visits. This keeps things interesting and allows for the physical connection many want and need.
 • If you can’t visit each other that often, a visit once a month can also do the trick. A once a month visit also ensures that you’re seeing each often enough to not miss each other too much and potentially lose interest.

The main goal is to see each other as much as possible while you’re apart. It’s true for some, that not even once a month is practical for their situation. In these cases you want to spend even more time on the phone with one another so you stay connected.

Make sure you are always making plans to see each other. The second that there is no plan in place, or the plans get rescheduled or moved often, is the moment where someone may find it too difficult to remain in the long distance relationship. They may even think that you don’t want to see them, which will eventually lead to a breakup.

How to Surprise Your Long Distance Boyfriend

surpise besøg langdistance kæreste udsigt

Keeping a relationship exciting is one of the key factors in a successful relationship, no matter how far apart you and your man may be. There’s a lot of different ways that you can surprise your long distance boyfriend, and here’s how:

Surprise visit

This is perhaps the absolute best surprise you could ever give your long distance boyfriend. He will be out-of-this-world excited when he sees you on his doorstep, and it’s bound to make for one incredible visit that definitely kicks up the spark in your relationship.

Love letters

Even if your man won’t admit it, he’s a romantic at heart and will love to receive a special note from his woman. It doesn’t have to be incredibly lovey-dovey, but something cute and to the point will make him happy. Send it through the mail!

Date night

Yes, you can do a date night from a long distance. How? Set up your video chat, play the same movie, and chat throughout the movie. It’s almost like the real deal.

Game night

A lot of phones and computers have apps or video games that allow for multi player. If you’re into video games, find a game you both like and play it together. If you’re more fond of apps like word games and puzzles where you take turns, then consider one of those instead.

Special present through the mail

With this idea you can be super creative. Send him something small, like his favorite candy bar, or send a large package with shirts, items with his favorite team’s logo, snacks, and a picture of the two of you together, of course. The point here is to make it customized with all his favorite stuff.

Spicy text

If you’re ready to get rated R with your man, consider taking some tasteful photos that show off your best assets. Surprise him with a text like this ever so often and he?ll continue craving you until you finally meet again.

How to Make Long Distance Boyfriend Miss You

få min kæreste til at savne dig

One of the best ways to keep your long distance relationship going strong is to make your man miss you; and I mean, really miss you.

Du vil i bund og grund have, at han næsten tør have dig ved siden af ​​sig . Dette betyder ikke på en seksuel måde (selvom det er et plus), men på en mere generel måde, hvor han vil se dig og tage dig med på date.

Så hvordan kan du sikre dig, at han bliver ved med at savne dig, selvom det er over en måned siden, du sidst så hinanden? Her er et par hurtige og enkle måder at holde ham interesseret på:

 • Mens I to burde ringe til hinanden ret ofte, skal du ikke besvare hvert telefonopkald og ikke altid skrive tilbage med det samme. Selvfølgelig savner du ham, men dette er et af de nemmeste tricks i bogen. Lad ham undre sig over dig. Lad ham savne dig, før du besvarer alle hans opkald og sms’er.
 • Sørg altid for, at du gør tingene for dig selv . Få en makeover! Få en ny frisure! Få lavet dine negle! Alle disse forbedringer vil imponere ham og få ham til at savne dig og vil være der for alle de nye, spændende ting, du laver i dit liv.
 • Gå ud med dine venner. Jeg siger ikke, at du skal gå til spilde hver lørdag og skrive om det, men en simpel pigetur på stranden eller at gå ud at spise vil gøre ham jaloux over, at han ikke er der.
 • Det er okay at ringe til ham først – nogle gange. Men halvdelen af ​​tiden burde han ringe til dig først. Selvom det betyder, at der er gået en dag eller to, siden nogen har ringet, så sørg for nogle gange, at det helt sikkert er ham. Uden at du er initiativtager, vil han savne dig og begynde at ringe hurtigere, end du tror.
 • Send masser af billeder . Sørg for, at du får de rigtige vinkler og viser det fantastiske smil frem. Jo mere han ser dig se fejlfri og fabelagtig ud, jo mere vil han ønske, at han var lige der ved siden af ​​dig.
 • Du vil altid sørge for, at du får ham til at føle sig speciel. Det kan du gøre ved blot at lytte til ham, når han har haft en dårlig dag, eller arrangere et overraskelsesbesøg, hvor I to laver noget, I nyder at lave sammen.
 • Hold det krydret. Manglen på fysisk kontakt kan få et langdistanceforhold til at ende. Så hvordan kan du sikre dig, at du holder tingene interessante, selvom I er fra hinanden? Sexede billeder, sexting og endda videochat i et ?X? bedømt måde er nemme måder at få ham til at længes efter dig.
 • Forbliv altid selvstændig og glad , når I to er fra hinanden. Det er okay at fortælle ham, hvor meget du savner ham, men lad det ikke virke, som om dit liv er meningsløst uden ham. Du har det stadig sjovt, du er stadig uafhængig, og du er stadig glad. Denne form for selvtillid imponerer mænd og vil holde dem interesserede.

Sådan gør du langdistancekæreste glad

gøre ld kæreste glad opretholde langdistance forhold

For en, der lige er startet i et langdistanceforhold , kan det virke som en stor udfordring at prøve at holde din kæreste glad.

Men vidste du, at du ikke altid behøver at gå ud over det for at holde ham smilende? Faktisk er der mange små ting, du kan gøre for at sikre, at forholdet er lykkeligt og stærkt .

Kommunikation er nøglen

Som enhver anden type forhold vil kommunikation altid være den største faktor. Med et langdistanceforhold er det endnu vigtigere at sikre, at der er masser af kommunikation i gang via sms, videoopkald og telefonopkald .

Når det kommer til samtale, så prøv at gøre følgende:

Tal altid om dine følelser

Det gode, det dårlige og det grimme bør altid deles mellem hinanden for at holde forbindelsen i live.

Lav en lille snak

Ja, selv når du er i et 4-årigt forhold med nogen, bør småsnakken stadig fortsætte. Spørg om hinandens dag, spørg hvordan de har det, spørg hvad de har gang i . Disse enkle spørgsmål får dig til at lære mere om din partner og viser dem, at du stadig er interesseret.

Del hvor meget du savner dem

Selvfølgelig skal du altid fortælle din langdistancemand, hvor meget du savner ham, og hvor vigtig han er for dig. Dette vil forsikre ham om, at du stadig handler om ham og ikke kan vente på, at han kommer tilbage .

Overdriv det ikke

Kan ikke understrege dette nok! For meget opkald og sms kan blive irriterende, selvom I er langt fra hinanden. Prøv at begrænse det og forbliv uafhængige, mens I er væk fra hinanden . Det vil gøre opkaldene og teksterne mere meningsfulde.

Mød op så ofte som muligt

For nogle forhold kan afstanden være på den kortere side, med køretider på mellem 2 og 10 timer. Hvis dette er tilfældet, er der større sandsynlighed for, at I besøger hinanden mindst hver anden uge til en måned .

Nogle situationer kræver dog, at manden og kvinden er endnu længere fra hinanden. Dette kan gøre det mere af en udfordring at se hinanden, men det betyder ikke, at det ikke kan lade sig gøre.

Whether you’re 2 or 22 hours apart, always try and make plans as often as possible. The more you see each other the more likely it is to keep the spark alive. Make plans and set countdown times on your phone to make it more fun and exciting.

mødes som muligt vedligeholde ld kæreste

Send Him Presents

We talked about this earlier, and it’s a super important to step in keeping your man happy in a long distance relationship.

Remember: it doesn’t have to be anything huge; simply sending him a shirt with his favorite sports team logo on it is enough to keep him happy. This lets him know you’re thinking of him.

For relationships with men far away (especially those in the military) you may consider making a care package with snacks, hygiene products, comfortable PJs, and anything else he may enjoy. Again, this shows you care and want him to be happy, and that you’re supportive no matter how far away he is.

Another quick and easy present you can send him is through text messages. Maybe write him a lovely poem, send a snapshot of you wearing his shirt, or keep it spicy with a pic in some of his favorite types of lingerie.

How to Impress Long Distance Boyfriend

imponere langdistance kæreste udsigt

You might wonder why it’s important to impress your long distance boyfriend. Well, the fact of the matter is this: if you impress him, he’s going to remain more interested.

En kvinde, der har til hensigt at imponere, vil have den største tillid og uafhængighed i sig selv, og det elsker mænd.

Så hvordan kan du sikre dig, at du imponerer din kæreste, selvom du er så langt fra hinanden? Der er mange måder:

Imponer ham ved at være uafhængig

Det betyder, at du stadig går ud med dine venner, forbliver dedikeret til din skolegang og prøver dit bedste i dit job.

Vær ikke for trængende

Du tror måske, at du konstant skal interagere med din mand over telefonen for at holde ham interesseret, mens du er adskilt, men det kunne ikke være mere modsat. Mænd vil ikke have en trængende kvinde; vis ham, at du kan bruge tid væk fra ham, og gør telefonopkaldene endnu mere specielle.

Når det kommer til skole eller arbejde

Få en forfremmelse eller vind en pris. Dette viser din mand, at du forbliver selvsikker i dit arbejde eller skolegang og prøver endnu hårdere end nogensinde før. Han vil opmuntre og nyde din selvtillid og hårdtarbejdende natur og dermed imponere ham.

Fortsæt med at arbejde på dig selv

Enhver kvinde, der tager sig tid til at forbedre sig selv, uanset om det er mentalt eller fysisk, er en, der helt sikkert vil imponere alle omkring hende, inklusive hendes langdistancekæreste. Fortsæt med at arbejde på dig selv på den måde, der er behov for.

Forbliv loyal og interesseret i ham

Han vil ikke føle, at han er blevet sat på bagen, nu hvor han er væk. Fortsæt med at vise en stor interesse for ham, selv på mindre måder ved at spørge, hvordan han har det, eller hvordan hans dag var. Dette vil imponere ham, fordi det vil vise din loyalitet og interesse for ham, selvom du er langt fra hinanden.

Prøv for ham

Du kan gøre dette ved at afsætte en særlig tid til at besøge ham, have en speciel aften, hvor I to laver noget sammen online eller over telefonen, eller bare sørge for, at du sender ham godnat med noget sødt hver aften. Vis ham, at du prøver at få ham og forholdet til at lykkes.

Hvad skal du sende langdistance kæreste

Leder du efter nogle søde gaveideer til at sende din langdistancekæreste? Vi har samlet tre seje og yndige parforholdsgaver, du måske vil købe.

O.RIYA I Love You More Than The Miles Between Us Nøglering til langdistanceforhold

o riya gave langdistance kæreste udsigt

Dette er en vidunderlig gaveide, fordi hver gang han tager sine nøgler frem, vil han se den yndige nøglering og tænke på dig og din fyrs forhold. Nøgleringen siger “Jeg elsker dig mere end miles mellem os?”, hvilket er en glimrende påmindelse, han gerne vil se regelmæssigt.

Åh, Susannah kram denne pude, indtil du kan kramme mig

åh susannah gave langdistance kæreste

Helt sikkert en af ​​yndlingsgaverne til at sende langdistance kæreste, puden siger “Kram denne pude, indtil du kan kramme mig?”, som simpelthen er yndig. Det giver ham noget at putte med, indtil han kan putte dig i stedet for.

Knock Knock Hvorfor jeg savner dig Udfyld kærlighedsbogen

Med denne bog får du udfyldt ALLE grundene til, hvorfor du savner ham. Denne personlige, kreative gave vil helt sikkert efterlade en varme i hans hjerte og et stort smil på hans ansigt . Alle elsker en helt personlig gave, især hvis den kommer fra deres kæreste.

Tag dig tid til at færdiggøre denne bog og send den som en gave til ham på en særlig dag som Valentinsdag, jul eller hans fødselsdag. Det er uden tvivl den bedste gave, han har modtaget, og det er også relativt billigt.

kærlighedsbog gave langdistance kæreste

Konklusion

At være i et langdistanceforhold er aldrig let, men du kan gøre det lidt nemmere ved at gøre simple ting med og for din mand .

Husk at kommunikere ofte og altid få ham til at føle sig speciel ved at gøre små (og store) ting, som at sende plejepakker eller aftale datoer. Mind også dig selv om at forblive stærk, selvsikker og uafhængig.

Author: Erika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *